george Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 15 minut temu, KoJ@K napisał: Żadnego auta nie nazywałem nigdy projektem. To była aluzja do tego co robi większość ludzi. Nawet na przykładzie B6, którą masz włożyłeś więcej pracy niż inni. No offence! 15 minut temu, Dev napisał: Eeeee tam... gowno robi... Sciaga foty z neta i wkleja jako swoje, to juz dawno wiadomo.
marcin_o23 Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 2 godziny temu, george napisał: Klasycznie.... kolejny użytkownik kupił Audi, założy duże koło oraz glebę i nazwie to projektem. co twoim zdaniem za warunki trzeba spełnić żeby można nazwać projektem?
Muskel1 Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 3 minuty temu, marcin_o23 napisał: co twoim zdaniem za warunki trzeba spełnić żeby można nazwać projektem? Poodkurzać wystarczy 4
szafa Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 22 godziny temu, KoJ@K napisał: Dzień dobry Kolor petarda, rzuć info co tam siedzi
kamelus_ Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) 23 godziny temu, KoJ@K napisał: Dzień dobry Strasznie muskularnie wyszedł na tym zdjęciu. Jak jakiś RS Pakiet competition robi robote Edytowane 16 Marca 2021 przez kamelus_
KoJ@K Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Opublikowano 16 Marca 2021 W odwiedzinach po pierwsze fanty u chłopaków z Auditeile 1
george Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Jaki motor jest pod maską? 6 godzin temu, marcin_o23 napisał: co twoim zdaniem za warunki trzeba spełnić żeby można nazwać projektem? Trochę więcej modyfikacji niż wspomniana wymiana kół czy obniżenie zawieszenia. Jedni idą w stronę modyfikacji mechanicznych, druga grupa wizualne, a pozostali łączą to wszystko. 1
marcin_o23 Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 2 godziny temu, KoJ@K napisał: W odwiedzinach po pierwsze fanty u chłopaków z Auditeile tak jest, pierwsze oględziny za nami, kolor super, mega mi się podoba, złoty a skromny wyposażenie konkretne, kibicujemy 1
Leszczonka Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Ładne te autko i kolor przy c+ ? obstawiam ze silnik to co w b8 bo foteli tych konkretnych z c+ brakuje chyba ze jestem ślepy ?
OLKOS Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 20 hours ago, KoJ@K said: Sam nie wiem czy będzie temat .... dawaj smialo, dobra baza jest ps; dlaczego tak te kombiaki?
KoJ@K Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 No bo takie nam się podobają i spełniają u nas swoją role
Rekomendowane odpowiedzi