MaciekPL Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Teraz, KoJ@K napisał: Zdjęciel Mariusza Oooo jaka magia tutaj się działa, z przycisków chromowanych mmi wyszły nakładki na pedały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 22 minuty temu, KoJ@K napisał: Zdjęciel Mariusza Nice. Ma już program ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Tak ma, zrobiona na 205KM Edytowane 12 Marca 2020 przez KoJ@K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 "Pierwsze" lepsze mycie i odsmalanko. No i stwierdzam po kilku dniach, że jazda z takimi jasnymi szybami to nie dla mnie... czuje się obserwowany, wszystko widać w środku, no zero intymności no ... wniosek - przyciemka musi wlecieć jeszcze szybciej niż filtry, oleje i ceramika 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Powolne odszczurzanie ale robi roboteee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Mati a ja bym chciał, żebyś napisał kilka słów o przesiadce na B8... jak z miejscem, jak z jakością materiałów itd... jak układ jezdny, zachowanie auta na drodze... jest to duży przeskok technologiczny... Sam kiedyś pewnie będę celował w B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Małymi kroczkami składają się lampiony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 13 godzin temu, MaciekPL napisał: Oooo jaka magia tutaj się działa, z przycisków chromowanych mmi wyszły nakładki na pedały Hehe , nie nakładki wróciły , tylko panel mmi RS faktycznie został zmieniony . Nikt nie chciał za niego zapłacić więc poszedł jak ciepła bułeczka . Reszta tak jak w temacie , ma wszystko . Zostały tylko jakieś fanaberie do zrobienia . Mycie , a dla intymności można roletki zasunąć , bo są ... no można folię nakleić , ale dla mnie beznadziejne widoczne kropki czy jak tam zwał , na tylnej szybie jest niedopuszczalne więc folia nie wleciała . Jest oczywiście klapa z oryginalną przyciemnianą szybą , ale Mateusz nie chciał . Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ERNI- Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Jaki zawiast tu siedzi Mateusz? S-line, Pro Kit , czy Sportline ? Tak widzę optymalnie jest na zdjęciach, ale ciężko poznać Edytowane 12 Marca 2020 przez -ERNI- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Mimo roletek jednak nadal jest za jasno w tym akwarium Przed chwilą wleciały kolejne gadżeciarskie gadżety, nikomu do niczego nie potrzebne - tylna kanapa z siedziskiem w jeszcze lepszym stanie niż była, w sumie to ideolo stan, oparcie z tunelem i podłokietnikiem Mc Donald oraz schowki pod przednie fotele Nie przykręcałem tego, ani nie składałem, bo jutro najprawdopodobniej fotele będę prał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLENDEK Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nice, ładnie lecisz z modami Kasa widzę się nie skończyła tak bardzo Ten podłokietnik da się sam wymienić? Ubolewam nad brakiem McDonaldów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 9 godzin temu, -ERNI- napisał: Jaki zawiast tu siedzi Mateusz? S-line, Pro Kit , czy Sportline ? Tak widzę optymalnie jest na zdjęciach, ale ciężko poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Małymi kroczkami składają się lampiony ... Sklejaj to jestem ciekaw do Dąbrowy rzut beretem w razie w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Kasa się skończyła tak jak pisałem, ale bardzo dużo gratów pokupowałem sobie już wcześniej, zanim było B8. Nie przekładałem samego podłokietnika tylko całe oparcie z kanapą, a że wczoraj klient przyjeżdżał po komplet widoczny na zdjęciu full elektryki to sobie na szybko pooglądałem co i jak wygląda, w jakim dtanie no i cyk fuch cicha podmianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 5 godzin temu, Leszczonka napisał: Sklejaj to jestem ciekaw do Dąbrowy rzut beretem w razie w Sklejałbym to już, ale musze troche posiedzieć jeszcze, bo wyszły nowe biledy i to je chce do tych lamp upchnąć, a jest tam przy nich co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Sklejałbym to już, ale musze troche posiedzieć jeszcze, bo wyszły nowe biledy i to je chce do tych lamp upchnąć, a jest tam przy nich co robić Ja mogę zapomnieć o biledach,podobno do skrętnych lamp nie wrzucają bo cieżko to ogarnąć żeby to banglało,tak wyczytałem tu na forum a czy to prawda to nie chce mi się testować na swoich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 A powiedzcie czy żarówkę od skrętnych idzie zmienić na jakiegoś leda? Jaka tam żarówka wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 1 godzinę temu, szafa napisał: A powiedzcie czy żarówkę od skrętnych idzie zmienić na jakiegoś leda? Jaka tam żarówka wchodzi? H7 tam idzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Nowe fotele to i muszą wyglądać jak nowe i do pakietu nowe ori gumowe dywaniki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ERNI- Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) Czyli zawias Pro Kit, jak u mnie. Ale tył lepiej siedzi, u mnie była walka z gumą nad sprężyną (podpatrzony patent u Leszczonki ), żeby też tak wyglądało i poszło jeszcze 8 mm w doł, chociaż na początku wydawało się, że nic to nie dało... Za to przód leży u mnie jak sportline, aż szukałem opony w nadkolu jak założyłem Dzwoniłem nawet do Eibacha to sami byli zdziwieni... Ogólnie zawsze z tym ProKitem miałem przygody, w poprzednim samochodzie tył leżał, a przód jak motorowka... Szkoda, że na Śląsku bywam już okazjonalnie, to bym wpadł do Was na spota z miłą chęcią Edytowane 13 Marca 2020 przez -ERNI- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi