KoJ@K Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Pare fotek po zdechromingowaniu i umyciu, jeszcze relingi i będzie cacy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ładna czarnula Lusterka też będą czarne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 4 godziny temu, Adam87 napisał: Ładna czarnula Lusterka też będą czarne??? Mogłyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ryj wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 A z ciekawości czemu relingów nie kleiles :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 55 minut temu, Mordeliuss napisał: A z ciekawości czemu relingów nie kleiles :)? Bo będą fabryczne czarne, pisał wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie da się wszystkiego zrobić na raz. Poza tym do chromów miałem folie w pasku 5cm, a taka szerokość do relingów nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 7 minut temu, KoJ@K napisał: Nie da się wszystkiego zrobić na raz. Poza tym do chromów miałem folie w pasku 5cm, a taka szerokość do relingów nie wystarczy. Noo i wszystki jasne pytałem z ciekawości dlaczego akurat wolisz demontować niż okleić bo widziałem ze szukasz czarnych na zamiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 46 minut temu, Mordeliuss napisał: Noo i wszystki jasne pytałem z ciekawości dlaczego akurat wolisz demontować niż okleić bo widziałem ze szukasz czarnych na zamiane Tylko nie wiem jak się ma folia na relingach jesli ktoś by chciał bagaznik montować, pewnie po jednym razie folia się uszkodzi, a na fabrycznych nie ma się czego obawiać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Lusterek narazie jest mi szkoda ruszać, póki co zostają. A relingi być może spróbuje też okleić na piano, tak jak ramki szyb, jak tylko dorwe kawałki folii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Przyjade to sobie zobaczysz jak mam to pklejone u siebie znajomy mówił że szło nawet łatwiej niż z ramkami ja zrobilem kawalek ramek i stwierdziłem że on ma wiecej cierpliwości i doświadczenia wiec oddale im auto do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Folia Stek PPF Dyno Shade wlatuje na tył + do tego wycięcie na wsteczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Ładnieeeeeeeee, sztos robota Motywujesz mnie żebym wziął się do roboty i ja za***isty wybór materiału, chyba jeden z niewielu słusznych. Edytowane 31 Marca 2020 przez Mordeliuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 STEKiem już dawno kleiłem u mojej Pani i efekt mi się bardzo podoba, tutaj u siebie wyciąłem jeszcze ten biały pasek na lampach, żeby jeszcze lepiej kontrastowało z przyciemnieniem, zobaczymy które będą lepiej wyglądały na aucie Tutaj porównanie oklejonych lamp i nie oklejonych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgierd93 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Zmiana na duży + bardzo ładne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Toś mnie teraz nabił klina z tym wyciętym wstecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 daj LEDy do wstecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Lampy na d*pie, auto brudne i kilka fotek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Fajnie wygląda. Chyba też u siebie wytnę folie pod białe szkło .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi