kabe Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Dzień dobry, cześć i czołem Tak sobie przeglądam Wasze projekty i pomyślałem, że może bym się pochwalił tym co u mnie w trawie piszczy (jeszcze nie ma czym się chwalić ale cośtam się powolutku dzieje ). A więc tak: A4 B8 lift daytona grey, CSUA, 2.0tdi quattro, z fabryki 150/320nm, fabrycznie competition. Na chwilę obecną to tak: wirus na 193/450nm (hamownia drogowa tyle pokazała, niestety nie miałem czasu podjechać na rolki ale zakładam, że więcej niż 430 nie ma bo sprzęgło jeszcze żyje ) grill fake rs4 gwintownia AP felga japan racing jr28 19x9,5 ET40 W planach na ten sezon: męski hebel (zamówione akanebo 6tłoki z b9 pod tarczę 375mm, tył narazie zostaje seria ale finalnie wjedzie od s4) dechrom oklejenie dachu i lotki na czarny połysk Na kolejny sezon bardzo bym chciał fotele z RS4 B8 ale zobaczymy co z tego wyjdzie Na początku prezentowało się to następująco: wjechał sam grill: ...a potem to już jakoś poleciało i na dzień dzisiejszy wygląda to tak: i na koniec trochę środka I to by było na tyle... W miarę możliwości będę aktualizował temat jeżeli będzie coś godnego pokazania, hebel wjedzie niestety dopiero w maju/czerwcu. Piona! Edytowane 10 Marca 2020 przez kabe
kabe Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Dzięki! Wrocław, tylko blachy zostały kr Edytowane 10 Marca 2020 przez kabe
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 Fajna mycha , jak wykonanie tego grilla? Pasowanie itd. ? Wszystko bez problemu, mógłbyś zrobić fotkę z boku ? Kiedyś znajomemu z roboty kupiłem do przedlifta, ale był jakiś taki mega płaski z ori to nic wspólnego raczej nie miało. Czarne lusterka bym tutaj widział, końcówki wydechu też czarne . Te napisy na oponach to o co to chodzi? Zawsze mnie to zastanawiało.
kabe Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Dzięki! w ramach testów zrobiłem żeby zobaczyć czy to siądzie, jak dla mnie mieszane uczucia ale raczej na + na postoju jako tako ale jak jedzie to dla mnie kosa, wiadomo- gusta i guściki co do grilla to pasowało wszystko ideolo, o ile się nie mylę właśnie ori rs miały delikatnie odstający ten emblemat, u mnie jest kichawa tak jak widać niżej. Generalnie jakość jak dla mnie 3,5/5 bo na tej właśnie kichawie od emblematu coś na kształt zacieków EDIT: widzę, że poznań, może się wybierasz na wuchta wiary 28go? Edytowane 10 Marca 2020 przez kabe
MaciekPL Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 Dzieki , w tyg zobaczę ten z xenonz uk może będzie troszkę inny. Jak nie to chyba będzie trzeba nowke z s4ki brać . Tak z Poznania ,ale raczej na weekendy i jakieś urlopy bywam.
kabe Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 2 minuty temu, MaciekPL napisał: Dzieki , w tyg zobaczę ten z xenonz uk może będzie troszkę inny. Jak nie to chyba będzie trzeba nowke z s4ki brać . Tak z Poznania ,ale raczej na weekendy i jakieś urlopy bywam. no to akurat przy sobocie spocik na 2k+ samochodów
wielik Opublikowano 10 Marca 2020 Opublikowano 10 Marca 2020 Mega fura! Widać że dopieszczone auto. Fajnie modzisz. Kolor super . Powodzenia ???? 1
kabe Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 35 minut temu, wielik napisał: Mega fura! Widać że dopieszczone auto. Fajnie modzisz. Kolor super . Powodzenia ???? Dzięki, piona!
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2020 Opublikowano 11 Marca 2020 Super konfiguracja, Daytona, fajne koło, gleba, pięknie się prezentuje tylko te napisy na oponach bym wywalił... 1
szafa Opublikowano 11 Marca 2020 Opublikowano 11 Marca 2020 Fajna Eh człowiek się naogląda i później na swoją patrzeć nie umie 1
kabe Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Opublikowano 11 Marca 2020 40 minut temu, szafa napisał: Fajna Eh człowiek się naogląda i później na swoją patrzeć nie umie mam to samo
kabe Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mały update: Takie coś się wydarzyło 6tłoki akebono z RS4 B9 z tarczą 375mm zimmermann jak ogarnę samochód to wrzucę jakieś fajniejsze zdjęcia 3
MaciekPL Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A co z tyłem? Co tam mocnego można wsadzić? Żeby to jakoś też wyglądało?
szafa Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dev cos kiedys wspominal ze mozna 356mm zrobic ?
Rekomendowane odpowiedzi