.i.KALI.i. Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 W końcy przyszedł czas, żeby zaprezentować moje rodzinne kombi Marka: AUDI Model: S4 Rok: 2000 Silnik: 2.7 biturbo Moc: 265 KM i 400 Nm (nie potwierdzone jeszcze hamownią) Napęd: QUATTRO Kolor: Granatowy Wnętrze: czarna skóra + niebieska alcantara Felgi: Fabryczne 17' Spalanie: 15-20 litrów/100km Szukałem auta ponad miesiąc czasu ale w końcu udało się trafić na zadbany egzemplarz, sprawny technicznie, prosty itd. Auto daje dużo frajdy z jazdy i do tego jest pakowne jak to każde rodzinne kombi Plany na przyszłość: - Felga 18-19' raczej wzór RS4 - relingi dachowe srebrne - lusterka srebrne - lepsze hamulce (tarcze, klocki, przewody w stalowym oplocie i zmiana płynu) - całkowita zmiana systemu audio - napewno troche przy mocy pogrzebie ale tu konkretnych planów nie zdradzam bo sam jeszcze nie wiem 24.08.2009 24.11.2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Fajne rodzinne kombi Tak jak napisałeś większy felunek i będzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ładna Kalifurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 mniam ładniutka Plany też bardzo dobre tylko te lustra bierz satynowe a nie czysty chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 kąbi patrząc na fotki to czarne relingi i lusterka wyglądają OK a na pierwszej fotce to nawet nie widac chromów wokół szyb i od razu pomyśłałem tylko grill na czarno i ładnego blackline zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Elegancka sztuka miałem ją brać już w grudniu tamtego roku, naprawde łądne auto i wygląda że jest zadbane Co do mocy to na początek coolery z RS4 poluźnij wydech i dobry program i 310-320KM starczy bo naprawde już przy takiej mocy Eska fajnie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Bardzo fajna maszynka ale środek mógł by być mniej kolorowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 no faktycznie kolorowo ale w sumie mi się podoba ten niebieski Szkoda że ma małe radio, ah ale i tak jest piękna.... Gdyby tylko moja żona mi pozwoliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaarek_dpl Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ładne i zadbane autko czego chcieć więcej mi by taki rozmiar felg pasował ale większe też zrobią swoją robotę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 No super eSa Mi tam by pasował ten niebieski w środku Przydałoby się przyciemnić tylne szybki. Jak załadujesz większą fele to już w ogóle bedziee kozaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Zajefajna i piękna S4 kombi :> . Piękny czarny kolor . Jedynie co bym zmienił to fotele. Ten niebieski środek z alcantary wogule nie pasuje do środka ;(. To jedyny minus jaki znalazłem. Zamiast ich wstawił bym skórzane fotele Recaro :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki34 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Piękna maszyna, nic bym nie zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Hmm, fajna sztuka..:-) Audi Concert Ci nie odpowiada? heh, kozak jesteś.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ladna wreszcie cos konkretnego a nie A3 Pierwszym modem wg mnie powinno byc zalozenie znaczka na tylna klape.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 dzieki wszystkim za pozytywne opinie Auto faktycznie bardzo zadbane mi się trafilo i jeździ tez przyjemnie ale juz mi sie malo zaczyna robić a mam je dopiero niecałe 2 tyg. to jest nieuleczalna choroba A3 tez była przyjemnych autem, które zaczeło moją przygode z audi Ale znaczka nie zaloze... bedzie golo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelon Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ładne S4,nawet kolory mamy takie same Szkoda że w środku jest małe radio a nie np.duża Navi+,ale przecież nie można mieć wszystkiego Jak już się przezwyczaisz do auta to .. Rób chipsa i podziel się wrażeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hteb Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ładniutka - dbaj o nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Od przez ostatni okres doszło pare zmian: -Sprzęgło od RS4 -Nowe klocki i tarcze (seryjne) -Remont skrzyni biegów -remont zawieszenia -Opony TOYO PROXES T1R 225/45 R17 I najnowsze fotki z sesji do Auto Swiata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 1.6 ku*wa :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 za***iste! moje marzenie zaraz po rs4 :> na Twoim miejscu zrobilbym go na czarnego rzeznika, tzn usun chromowane listwy, czarny grill, czarne znaczki, sciema szyb z tylu i jakas grafitowa lub czarna fela rs4 18' lub MAM'y s8 line 19'' na czarno:D napisz tylko jesli mozesz na priv na ile taka zabawka byla wyceniona, to bede wiedzial ile ciulac:) dbaj o nia i nie katuj za mocno:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi