Flyer Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 za mocno pojechaliscie... zeby ostudzic atmosfere i uniknac paru warnow - zamykam na pare dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 eSa wczoraj dostała nowe świece od RS4 i nowe zaworki DV. Wymienione sprawnie na spocie. :> Nie czuje jakoś różnicy ale sama świadomość napawa mnie radością, aczkolwiek stare świece nie były jakoś strasznie zniszczone. To juz ostatnia zmiana przed programem. Na 27.11 jest umówiony u Compotów. Także już za niecałe 2 tygodnie dołącze do klubu czysta kuni, bo 3 z przodu będzie napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 btw, hamowales w ogole serie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 btw, hamowales w ogole serie? Jeszcze nie, wszystko okaze się 27. Ale byłem już u CS, wgrali mi program, zestroili itd. wyszło ok 310 ale coś im nie pasowało, jakieś kąty były nie halo dlatego wrócili do serii i kazali wyciąć katy, wymienić świece i DV-ki. Reszta silnika i osprzetu działa bez zarzutów i jak z nimi gadałem ostatnio to mówili, że 3 bedzie napewno z przodu i że poczuje zajebistą różnice bo w końcu eSa się odmuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Podejrzewam że chodzi o kąt wyprzedzenia zapłonu...ja to bym od razu przed programem wyciął katy, katy to wróg mocy A jakieś IC z RS4 lub coś innego robisz?? bo same świecie z RS4 to mocy nie dodadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Podejrzewam że chodzi o kąt wyprzedzenia zapłonu...ja to bym od razu przed programem wyciął katy, katy to wróg mocy A jakieś IC z RS4 lub coś innego robisz?? bo same świecie z RS4 to mocy nie dodadzą Całkiem możliwe, że własnie o ten kąt chodzi. W kązdym bądź razie widac tu profesjonalizm CS, ze nie robią programu na sztuke, na szybko, byle jak tylko wypuszczają gotowe auto dopiero jak w serii jest wszystko na tip top. Co do IC to będe chciał założyć centralny i zrobić wydech i na tym kończe zabawe z mocą. Potem zostanie dalsze dążenie do RS4 B5, bo to moje wielkie marzenie, a raczej cel w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Potem zostanie dalsze dążenie do RS4 B5, po co Ci taki sprzęt :gwizdanie: i tak To Twoje A4 1.6 ładnie wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Patryk z CS ogarnia...widziałem sam na własne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 po co Ci taki sprzęt :gwizdanie: i tak To Twoje A4 1.6 ładnie wymiata Marzy mi się ta fura, obowiązkowo czerwona. Dlaczego? Podoba mi się, chodzi naprawde ladnie i marze o nim już dłuższy czas. Mysle, że realny termin to za 2-3 lata. Diesla nie kupie napewno (chyba, że naprawde coś się w życiu spieprzy i będe musiał grubo oszczędzać) a żadne inne mocniejsze auto od S4 po za RSem nie podchodzi mi. RS6 jest za duże, S3 za słabe, S5 to wolnossak a ja lubie turbo. Patryk z CS ogarnia...widziałem sam na własne oczy Wiem wiem, że ogarnia. Znam się z Patrykiem i Prospectem już jakiś czas i chociażby dlatego w pełni im ufam. Nie moge się już doczekać wyniku i banana na twarzy po nacisnięciu gazu. Bo seria już mi przestała impionowac. Na 1-2 jest jeszcze spoko ale dalej już mi mało zdecydowanie. Niby dobrze się zbiera ale nie robi to już na mnie takiego wrazenia. Ale to normalne, mocy zawsze z czasem jest za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hteb Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Choć byś miał i pierdylion ps to do wszystkiego się przyzwyczaisz - to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dokładnie każda moc po jakimś czasie się nudzi Ja proponuje zrobić 400KM auto nie będzie bardzo wysilone a zapinać będzie już konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja proponuje zrobić 400KM auto nie będzie bardzo wysilone a zapinać będzie już konkretnie Teoretycznie tak, ale powiem Ci szczerze, że wole dołozyc jeszcze tylko na IC i wydech a reszte kasy która miałbym przeznaczyć na dojście do 400 odłożyć i mieć na mody RSa. eSa jest u mnie w pewnym sensie autem przejściowym. dokładnie w to celuje: :naughty: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tylko znalezc takie auto za 2-3 lata to juz bedzie sztuka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tylko znalezc takie auto za 2-3 lata to juz bedzie sztuka :gwizdanie: To jest dobra opcja http://www.subito.it/audi-s4-trasformata-rs4-bologna-8416408.htm Szczep budy na RS4 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Małe testy nawierzchni na parkingu P+R na Młocinach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Tylko znalezc takie auto za 2-3 lata to juz bedzie sztuka :gwizdanie: Myślę że już możesz zaczać szukać A czerwona zeby trafic to chyba graniczy z cudem i cala niemcownie bedzie trzeba zjezdzic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Tylko znalezc takie auto za 2-3 lata to juz bedzie sztuka :gwizdanie: Myślę że już możesz zaczać szukać A czerwona zeby trafic to chyba graniczy z cudem i cala niemcownie bedzie trzeba zjezdzic :gwizdanie: wystarczy mobile.de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=122607994&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 wygląda na zmęczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 jeszcze taka http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=122833136&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2 tylko cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Kali , byłeś u Compotów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi