NelsonPL Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Lolek napisał: Byłem zobaczyłem umarlem czytając ten temat nasuwa mi się tylko jedno - kolego @NelsonPL proszę przyznaj się w koncu, że masz 12 lat i jesteś tylko autorem tej fantazy, a właścicielem który nie ma zielonego pojęcia co się tu odkutasza jest twój ojciec/dziadek - ten siwy jegomość ze zdjęć powyżej To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez NelsonPL
BLENDEK Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 37 minut temu, NelsonPL napisał: To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Kłóciłbym się, ale nie będę xD my mamy inne wartości życiowe niż walenie konia do starej padaki, którą będziemy golić jajeczka za 20 lat lub wcześniej Edytowane 17 Stycznia 2022 przez BLENDEK
NelsonPL Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 16 minut temu, karolek_ust napisał: Wróci wkoncu autohold Tak. To świetny system. Zawsze z niego korzystam.
kamelus_ Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 2 minuty temu, NelsonPL napisał: Tak. To świetny system. Zawsze z niego korzystam. No, w manualu przydatny jak u świni siodło... 3
NelsonPL Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, kamelus_ napisał: No, w manualu przydatny jak u świni siodło... Tak, bardzo przydatny. Tak samo jak Webasto. Jeśli chodzi o Insignie to nie korzystałem i mnie wkurzał system AutoStop Kontrola trakcji i ostrzeganie przed kolizją czyli odległość od poprzedzającego auta bardzo fajne. Czujniki parkowania przód i tył oraz aktywny tempomat też spoko. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez NelsonPL
kamelus_ Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 1 minutę temu, NelsonPL napisał: Tak, bardzo przydatny. Tak samo jak Webasto. Nie rozumiem co ma webasto do AHA. Webasto dla parkujących pod chmurką jest przydatne. AHA w manualu praktycznie nie ma zastosowania.
NelsonPL Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, kamelus_ napisał: Nie rozumiem co ma webasto do AHA. Webasto dla parkujących pod chmurką jest przydatne. AHA w manualu praktycznie nie ma zastosowania. To chyba nie wiesz do czego służy Auto Hold skoro piszesz że nie ma zastosowania. Cały czas z niego korzystam i bardzo pomocny to system. Ps.Auto parkuje w garażu. Webasto przydaje się w trasie. Milo jest wsiadać do ciepłego auta. Edytowane 17 Stycznia 2022 przez NelsonPL
tobias Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 4 godziny temu, NelsonPL napisał: Insignia - kilka zimowych fotek: człowieku po jakiego uja wstawiasz tu fotki tego kondona oplowskiego? dobrze, pojeździłeś, podnieciłeś się i zostaw wrażenia dla siebie i dla swojej rodziny
kamelus_ Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 11 minut temu, NelsonPL napisał: To chyba nie wiesz do czego służy Auto Hold skoro piszesz że nie ma zastosowania No... nie mam zielonego pojęcia... uświadom mnie proszę
gagat3k Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 1 godzinę temu, kamelus_ napisał: No... nie mam zielonego pojęcia... uświadom mnie proszę Nie ogarniesz. AHA jest genialne, a ACC I full PDC co najwyżej " też spoko"
pawel72689 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 PANIE Nelson ten zwrot "z OC Sprawcy" jest już obsesyjnie powtarzany.
kris_91 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 11 godzin temu, tobias napisał: człowieku po jakiego uja wstawiasz tu fotki tego kondona oplowskiego? dobrze, pojeździłeś, podnieciłeś się i zostaw wrażenia dla siebie i dla swojej rodziny przynajmniej real foto:P 9 godzin temu, pawel72689 napisał: PANIE Nelson ten zwrot "z OC Sprawcy" jest już obsesyjnie powtarzany. Ku*** i koks tez z OC sprawcy?
szafa Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Proponuje zlewać temat, przecież koleś ma mentalność 3 letniego dziecka 1
Lolek Opublikowano 18 Stycznia 2022 Opublikowano 18 Stycznia 2022 23 godziny temu, NelsonPL napisał: To że Ty tak masz, nie znaczy że ktoś inny też. Więc jesteś w błędzie. Kurde rozgryzłeś mnie sherlocku, ale przynajmniej zachowuję to dla siebie i nie robię z siebie pośmiewiska na forum.
NelsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2022 Insignia II Grand Sport dziś została oddana do wypożyczalni. Moja Piękność wróciła z ASO Audi Wszystko zrobione idealnie. 1091441688_S4ULTRAWELCOME.mp4
Malec Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zapomniałeś o najważniejszym... Wszystko zrobione idealnie z "OC sprawcy"
gagat3k Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) obejrzałem do samego końca i czuję rozczarowanie oraz niedosyt. Mógłbyś wstawić jeszcze jeden filmik, ale taki, w którym jakieś z przydrożnych drzew się obala na to twoje biedne a4? p.s. jak się kłamie, to trzeba brnąć w swoich kłamstwach. Jak pisałeś, że kupiłeś kamery za ponad 2k, to dorysuj je na nagraniu, bo coś ich nie widzę Edytowane 19 Stycznia 2022 przez gagat3k
NelsonPL Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Malec napisał: Zapomniałeś o najważniejszym... Wszystko zrobione idealnie z "OC sprawcy" Dokładnie. Jak to się mówi ,,karma wraca'' Fajnie było pośmigać nowiutką Insignia II Grand Sport na koszt sprawcy. Edytowane 19 Stycznia 2022 przez NelsonPL
pelonek1 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 31 minut temu, NelsonPL napisał: Fajnie było pośmigać nowiutką Insignia II Grand Sport na koszt sprawcy Tankował też sprawca?
Rekomendowane odpowiedzi