NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 3 godziny temu, krzysiek_f napisał: Zanim nowe opony letnie na te 17", pomyśl nad jakąś większą felgą np. 19". 17" to B5 w miarę wygląda. Oryginalne zostaw sobie na zimę bo obecnie masz jakieś nie OE. Nie myślę nad felgami. Mam bardzo ładne 17-tki na lato i są w idealnym stanie. (foto)
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Rob@k napisał: To są ładne felgi To są oryginały z ASO--Jedna taka kosztuje 1500zł
Rob@k Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Może być z SASO i kosztować 1 000 000 monet. Nie mówimy o cenie i gdzie kupione tylko o wielkości i wygladzie.
Awra Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 To czemu chciałeś je zmieniać jak są spoko
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) 30 minut temu, Awra napisał: To czemu chciałeś je zmieniać jak są spoko Nie chciałem zmieniać z powodu wyglądu bo bardzo mi się podobają. Tak sobie pomyślałem o większych ale stwierdziłem że 17-tki przy tym aucie wygląda jednak świetnie. I nie mam w planie na razie nic zmieniać. Mam ważniejsze mody w planie. CDN.... Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez NelsonPL
marcin_o23 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 tak, trzeba przyznać że te felgi, do tego auta pasują idealnie 4
pawel72689 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 A nie myślałeś o stylowych felgach?
NelsonPL Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) 56 minut temu, pawel72689 napisał: A nie myślałeś o stylowych felgach? Temat lamp tylnych i felg zamknięty. Nie planuje nic zmieniać. Podoba mi się tak jak jest. Następny cel: Projektory i wahacze. W przyszłym tygodniu będę zamawiał. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez NelsonPL
Awra Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Nie chciałem zmieniać z powodu wyglądu bo bardzo mi się podobają. Tak sobie pomyślałem o większych ale stwierdziłem że 17-tki przy tym aucie wygląda jednak świetnie. I nie mam w planie na razie nic zmieniać. Mam ważniejsze mody w planie. CDN.... Ciężko się nie zgodzić, do tego auta te felgi pasują idealnie. Co do modów to zapowiedzi prac jest więcej niż samej roboty ale fajnie że trochę zrozumiałeś i zaczynasz coś robić sam.
vvalery Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Te 17 to może i ładne na oponę zimową. Felga robi robotę i na 19” Twoje auto na letnich byłoby zajebistą pięknością, a tak tylko pięknością.?
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 12 minut temu, vvalery napisał: Te 17 to może i ładne na oponę zimową. Felga robi robotę i na 19” Twoje auto na letnich byłoby zajebistą pięknością, a tak tylko pięknością.? W jego mniemaniu... Jak czytam ten temat to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Nelson żyje w alternatywnej rzeczywistości, w dwóch równoległych światach... 3
vvalery Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Dev napisał: W jego mniemaniu... Jak czytam ten temat to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Nelson żyje w alternatywnej rzeczywistości, w dwóch równoległych światach... Dev tylko i wyłącznie. Dla mnie może mu się podobać co tam chce, kupować części na księżycu, wydawać na nie ile chce i marzyć……a my na to nie mamy wpływu. Jego sprawa i niech tak zostanie. ? Dla mnie bomba ??? 2
NelsonPL Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Wahacze kupione - czas profilaktycznie wymienić. Projektory (Ringi) oryginalne przyjdą z USA Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 30 minut temu, Mukade93 napisał: bedziesz je wymieniac sam czy ASO? bo pewnie 3 opcja nie wchodzi w grę Wymiana w serwisie. (w tym czasie kawka) Projektory na tył zamontuję już sam, jak przyjdą z Ameryki (Atlanta) CDN.... Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 28 minut temu, KonradA4troop napisał: Profilaktycznie... rozleciał się gruz to i robisz, na projektory i inne bzdety kasy nie żałujesz z aso, a na zawieszenie od czego zależy bezpieczeństwo już tutaj po taniości. Jak typowy polaczek. Musiałem to tak napisać w nawiązaniu do: "Auto kupiłem od Niemca. Od Polaczka bym nigdy nie kupił. Nigdy też nie kupowałem i nie kupię na Alledrogo itp Takie mam zasady. Ps: Projektory zamawiam z USA. " Poczytaj sobie o firmie TRW zanim coś napiszesz. To Niemiecka porządna firma.
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 audi A4 B8, A5 , A6 C7, A7, A8, Q5 juz w fabryce miały montowane wahacze TRW
KonradA4troop Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 18 minut temu, Dev napisał: audi A4 B8, A5 , A6 C7, A7, A8, Q5 juz w fabryce miały montowane wahacze TRW A to nie był czasem Lemforder? 1
kamelus_ Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 19 minut temu, KonradA4troop napisał: A to nie był czasem Lemforder? Dokładnie. Lemforder był na pierwszy montaż. Kupując taki wahacz poza ASO widać sfrezowane miejsce w którym było logo audi.
Dev Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) 13 godzin temu, KonradA4troop napisał: A to nie był czasem Lemforder? Począwszy od B5, B6,7 i teraz B8/9 zawsze Był LEM ale i było TRW. Jak zmieniam zawieszenia to widzę co jest co. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Dev 1
Rekomendowane odpowiedzi