dedpad Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Opublikowano 6 Marca 2021 No i stało się nieuniknione, kupiłem zderzaki S4
dekiel 13 Opublikowano 6 Marca 2021 Opublikowano 6 Marca 2021 10 minut temu, dedpad napisał: No i stało się nieuniknione, kupiłem zderzaki S4 Nnnno . Ja też mam srebrny zestawik. Ty ł już na aucie. Ciekawostka: tylny eskowy jest niższy o ok.15mm od eslajnowego. Lepiej to wygląda.
dedpad Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Opublikowano 6 Marca 2021 33 minuty temu, dekiel 13 napisał: Nnnno . Ja też mam srebrny zestawik. Ty ł już na aucie. Ciekawostka: tylny eskowy jest niższy o ok.15mm od eslajnowego. Lepiej to wygląda. No zderzaki z eski wyglądają świetnie, nie mogę się doczekać aż będą w kolorze i wrzucę je na auto
dekiel 13 Opublikowano 6 Marca 2021 Opublikowano 6 Marca 2021 Zderzaki na auto i ..... w dół by się przydało Dawid . Wtedy bedzie malyna.
dedpad Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Opublikowano 6 Marca 2021 31 minut temu, dekiel 13 napisał: Zderzaki na auto i ..... w dół by się przydało Dawid . Wtedy bedzie malyna. Wiadomo, jak niżej to dużo lepiej wygląda. Aktualnie mam 1be i jak jeżdżę po osiedlu we Wrocławiu to zdarza mi się przycierac dołem, bo takie są dziury. Więc na razie obniżenie musi poczekać, aż się przeprowadze
dedpad Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 Dzisiaj dotarł komplet części pod czarny sufit wyrwany w dobrej cenie. Pozostało tylko kupić czarna alcantare i czekać aż zrobi się ciepło i można zacząć zabawę w tapicera
dayd_4 Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 W dniu 6.03.2021 o 10:52, dedpad napisał: No i stało się nieuniknione, kupiłem zderzaki S4 Elegancko Działasz Napisz proszę na priv ile płaciłeś za zderzaki S4. Pozdr! 1
dedpad Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 Godzinę temu, dayd_4 napisał: Elegancko Działasz Napisz proszę na priv ile płaciłeś za zderzaki S4. Pozdr! Dziękować! Ostatnio przyszedł komplet chromowanych przełączników w idelanym stanie, jeszcze tylko klamki i można powoli brać się za boczki
dedpad Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Opublikowano 2 Maja 2021 Dawno nic się nie działo w temacie z braku czasu, ostatnio cała uwagę poświęcam temu gościowi W weekend z kumplem męczyliśmy się trochę w doprowadzenie felg letnich do jak najlepszego stanu. Nie jest idealnie, ale jak na pierwszy raz myślę, że wyszło to w miarę spoko. Na kolejną renowację już raczej się nie zdecyduję tylko zostawię to w rękach lakiernika Zdarcie starej farby: Szpachlowanie i docieranie: Lakierowanie: A tutaj jakaś fotka na szybko: Pozdrawiam
dedpad Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 Ostatnio chodził mi po głowie pewien nowy mod, nie widziałem tego jeszcze w żadnej b6/b7, co myślicie?
dedpad Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 19 minut temu, kamil-vag napisał: Fajnie wyszło, z czego przeszczep? Z B8 polifta
R4xx Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) 5 godzin temu, dedpad napisał: Ostatnio chodził mi po głowie pewien nowy mod, nie widziałem tego jeszcze w żadnej b6/b7, co myślicie? Ciekawy "smaczek". Mi się podoba Jak wygląda przeróbka? Edytowane 11 Maja 2021 przez R4xx
dedpad Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 16 minut temu, R4xx napisał: Ciekawy "smaczek". Mi się podoba Jak wygląda przeróbka? Mała rzecz, ale fajnie unowocześniania wnętrze i cieszy oko. Przeróbka to jedno wielkie rzeźbienie, mocowania i mechanizmy są zupełnie inne, porównanie b8 do b6: Wyciąłem zbędne plastiki, wyfrezowałem pokrętło od b8 wewnątrz i troche zjechałem pokrętło od b6 żeby dało się nałożyć chrom. Na koniec przykleiłem nakładkę z chromem na stare pokrętło i jest spoko Lewa i prawa kratka gotowa, została jeszcze środkowa, jak zrobię to wrzucę fote 1
dedpad Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 17 minut temu, R4xx napisał: Podziwiam za chęci, cierpliwość i pomysł Dzięki Czego się nie robi żeby unowocześnić te nasze pełnoletnie auderki
dedpad Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Opublikowano 15 Maja 2021 Kratki nawiewów z chromowanymi pokrętłami już zainstalowane. Niby szczegół, ale wygląda to naprawdę dobrze
dedpad Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Opublikowano 15 Maja 2021 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Tip top regulacja nawiewów teraz . Dzięki! Chromu nigdy za dużo 1
dedpad Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2021 W końcu ruszyłem z oklejaniem słupków czarna alcantara, mega czasochłonne zajęcie, ale efekt jak dla mnie BAJKA 3
Rekomendowane odpowiedzi