Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Hugo napisał:

Widzę, że tryb Show Mode działa cacy :) Posadziłeś na 70 czy 80?

To nie jego auto, na seryjnym zawieszeniu tyle nie zejdziesz. Tu siedzi air

Opublikowano
W dniu 18.04.2021 o 14:24, WojtekA4B8 napisał:

Moduł na pokładzie:dance: siadło tak jak chciałem:smiley: wrzucę więcej fotek jak umyje trochę auto ,ale pogoda ostatnio nie dopisuje...

IMG_20210418_135401.jpg

Jest zacnie:kox: Teraz możesz śmiało uśiąść przed autem i na nie patrzeć. Jazdę bym odpuśił na drugi plan:decayed:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
6 godzin temu, H4mm3R napisał:

To nie jego auto, na seryjnym zawieszeniu tyle nie zejdziesz. Tu siedzi air

To jest seryjne zawieszenie tylko gość  zainstalował Dropbox i dlatego tak siadła :wink:

Rozmawiałem z właścicielem tego konkretnego auta że zdjęcia... Ja nie chciałem Dropboxa do siebie bo trzeba ciąć węże od powietrza i później nie ma już tej szczelności takiej jak powinna być i auto opada po dłuższym postoju...

Opublikowano
14 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

To jest seryjne zawieszenie tylko gość  zainstalował Dropbox i dlatego tak siadła :wink:

Rozmawiałem z właścicielem tego konkretnego auta że zdjęcia... Ja nie chciałem Dropboxa do siebie bo trzeba ciąć węże od powietrza i później nie ma już tej szczelności takiej jak powinna być i auto opada po dłuższym postoju...

Czyli finalnie zostajesz przy samym module? Ja jeszcze mam mały dylemat czy dawać dropboxa czy nie :D

Opublikowano
18 minut temu, tazzi napisał:

Czyli finalnie zostajesz przy samym module? Ja jeszcze mam mały dylemat czy dawać dropboxa czy nie :D

Tak ,zostaje tylko przy module, tryb pokazowy musi mi wystarczyć:)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Show mode:)IMG_20210423_171421.jpgIMG_20210422_174034.jpgIMG_20210423_193135.jpgIMG_20210422_174053.jpg

• Pomoc techniczna 9
Opublikowano

Sleeps :lazy:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Tasowanko .... :kox:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

widziałem wczoraj na fb, jest kosa :kox:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

O to mi się podoba ? siedzi że smaczkiem? 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Pare fotek z wypadu na  wioskę :)

IMG_20210503_130757-01.jpeg

IMG_20210503_122739-03.jpeg

IMG_20210503_200943-01.jpeg

• Pomoc techniczna 8
Opublikowano

Świetna miejscówka na foty  :D

Auto świeci się jak ... no :banan:

Co tu dużo mówić  zestawienie idealne :rolleyes:

Masz coś w planach dalej ? :kox:

Opublikowano
W dniu 5.05.2021 o 15:45, tazzi napisał:

Świetna miejscówka na foty  :D

Auto świeci się jak ... no :banan:

Co tu dużo mówić  zestawienie idealne :rolleyes:

Masz coś w planach dalej ? :kox:

Dzięki ,miejsce fajne ,ale fotograf ze mnie żaden :grin:

Chciałem inne felgi na lato ,podobają mi się bardzo wklęsłe felgi , myślałem o jakiś Forget , lub Concaver ,ale wszystko co fajne nie pasuje z przodu na zacisk i odpuściłem temat na ten sezon ,

Zewnątrz planuje  zrobić jeszcze tylko emblematy V6T na czarno i dokładkę pod grillem na czarno i raczej już nic nie będę kombinował , w środku nie bawem wrzucę zdjęcia z nowych  delikatnych modyfikacji...

Raczej odpuszczę dokładanie jakiś dokładek typu Maxton, ABT,  lub stylizacji na RS ...

Opublikowano

z zewnątrz jest idealnie, s-line robi wystarczającą robotę, koło jest ok, podoba mi się chociaż chciałbym zobaczyć na żywo taki setup, środek petarda więc tam nie ma co ruszać, co do jakiś dokładek to w a6 nie wypada :D

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Do wnętrza tylko ściętą kierę bym wrzucił. Z zewnątrz lampy przednie z RS i faktycznie można by pokombinować z jakimś "konkretnym kołem. Poza tym jak dla mnie miazga :slina:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
39 minut temu, WojtekA4B8 napisał:

Zewnątrz planuje  zrobić jeszcze tylko emblematy V6T na czarno i dokładkę pod grillem na czarno i raczej już nic nie będę kombinował

Jeszcze emblemat quattro na klapie zmieniaj. U mnie dzisiaj wleciał :grin:

IMG_20210508_114336.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, kamelus_ napisał:

Do wnętrza tylko ściętą kierę bym wrzucił. Z zewnątrz lampy przednie z RS i faktycznie można by pokombinować z jakimś "konkretnym kołem. Poza tym jak dla mnie miazga :slina:

Ścięta kiera wpadła 2 tygodnie po  zakupie auta :wink: czekała już na półce przez zakupem Bryki:decayed:

Na lampy  z RS też choruje , może kiedyś wpadną...

Może na następny sezon pomyślę o jakimś nowy Customowym kole:)

Edytowane przez WojtekA4B8
Opublikowano
19 minut temu, Hugo napisał:

Jeszcze emblemat quattro na klapie zmieniaj. U mnie dzisiaj wleciał :grin:

IMG_20210508_114336.jpg

Ooo widzisz tego nie brałem pod uwagę  ,trzeba zamówić :thumbup1: 

Siadło dobrze :thumbup:

Opublikowano
49 minut temu, marcin_o23 napisał:

z zewnątrz jest idealnie, s-line robi wystarczającą robotę, koło jest ok, podoba mi się chociaż chciałbym zobaczyć na żywo taki setup, środek petarda więc tam nie ma co ruszać, co do jakiś dokładek to w a6 nie wypada :D

Koło na żywo robi mega robotę , choć nie jest wogole wklęsłe , w środku masz rację nie ma co za bardzo działać , ale delikatnie smaczki wpadną ...:kox:

Opublikowano

Wojtek wiesz co...

...już się nie mogę doczekać aż będzie moja 

:banan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...