WojtekRS5 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2021 W dniu 23.06.2021 o 18:15, Wandej napisał: Wojtek nie chcesz? Wpadły mi takie na polke 380mm? Żaden Niemiec się nie kapnie ze to swap? Kurcze to wygląda identycznie jak 356mm co mam na aucie , naprawdę nikt by się nie zorientował że to coś większego , z czego to są heble ? Ile za to cenisz ?
WojtekRS5 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2021 W dniu 23.06.2021 o 19:24, damian19886 napisał: Ile takie listwy? Takich listwę nie wiedziałem nigdy wcześniej na oczy na żadnych portalach aukcyjnych itp także ci nie powiem ile używki... W ASO komplet to koszt 1800€
Muskel1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, WojtekA4B8 napisał: Kurcze to wygląda identycznie jak 356mm co mam na aucie , naprawdę nikt by się nie zorientował że to coś większego , z czego to są heble ? Ile za to cenisz ? Wiesz jak jest w Niemczech. Tu nie chodzi o to, czy na pierwszy rzut oka się ktoś skapnie czy nie. Problem pojawi się gdy będziesz uczestniczył w kolizji i wezmą auto pod lupę, sczególnie gdy będą osoby poszkodowane a wtedy to już prokurator Ci powie czy te hamulce należały do auta. Tutaj w przeciwieństwie do Polski takie mody to jak seks bez gumy. Chyba że wykonasz Einzelabnahme i dostaniesz na to papiery. Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Muskel1
Wandej Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Wiesz jak jest w Niemczech. Tu nie chodzi o to, czy na pierwszy rzut oka się ktoś skapnie czy nie. Problem pojawi się gdy będziesz uczestniczył w kolizji i wezmą auto pod lupę, sczególnie gdy będą osoby poszkodowane a wtedy to już prokurator Ci powie czy te hamulce należały do auta. Tutaj w przeciwieństwie do Polski takie mody to jak seks bez gumy. Chyba że wykonasz Einzelabnahme i dostaniesz na to papiery. Czyli mierzą średnicę tarcz po wypadku w każdym aucie? Tutaj inaczej tego nie można zrobić ponieważ nr są tylko na tarczy na zewnętrznym obwodzie. To miejsce szybko koroduje i nie można nic odczytać. Z zacisków nic nie wywnioskuje bo tam nr nie ma.
Muskel1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 3 godziny temu, Wandej napisał: Czyli mierzą średnicę tarcz po wypadku w każdym aucie? Tutaj inaczej tego nie można zrobić ponieważ nr są tylko na tarczy na zewnętrznym obwodzie. To miejsce szybko koroduje i nie można nic odczytać. Z zacisków nic nie wywnioskuje bo tam nr nie ma. Są rzeczoznawcy, którzy wezmą auto pod lupę. Jeżeli będą mieli wątpliwości zasięgną opini producenta. Jeżeli Ty spowodujesz wypadek, w którym ktoś ucierpi lub zgine, bo nie wyhamowałeś to masz porobione z takimi hamulcami, które nie były fabrycznie na aucie lub zatwierdzone i wpisane w papiery.
Wandej Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Są rzeczoznawcy, którzy wezmą auto pod lupę. Jeżeli będą mieli wątpliwości zasięgną opini producenta. Jeżeli Ty spowodujesz wypadek, w którym ktoś ucierpi lub zgine, bo nie wyhamowałeś to masz porobione z takimi hamulcami, które nie były fabrycznie na aucie lub zatwierdzone i wpisane w papiery. Szczerze mówiąc to chętnie bym oddał rzeczoznawcy auto z takim swapem. Sam mam problem z rozróżnieniem tych zaciskow.
KoJ@K Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 @Wandej czyli w sumie do końca nie wiemy co przyjdzie w paczce i pod jaką średnice
Wandej Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 6 minut temu, KoJ@K napisał: @Wandej czyli w sumie do końca nie wiemy co przyjdzie w paczce i pod jaką średnice Musiałeś??♂️
KoJ@K Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Piątunio, zakończenia roku, więc tak jakoś samo poniesło
Muskel1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 2 godziny temu, Wandej napisał: Szczerze mówiąc to chętnie bym oddał rzeczoznawcy auto z takim swapem. Sam mam problem z rozróżnieniem tych zaciskow. Nie ma problemu, tutaj umawiasz się na termin w stacji diagnostycznej na odbiór robót i albo dostajesz pieczątkę i papiery na to albo nie.
WojtekRS5 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 Parę fotek z wypadu w Alpy 7
WojtekRS5 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 12 godzin temu, kris67 napisał: Zazdroszczę widokòw Daleko nie ma
WojtekRS5 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Wpadły w końcu znaczki Audi Exclusive 1
FroS-t Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 4 godziny temu, szafa napisał: Kozak te wnętrze Nooooo
WojtekRS5 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2021 W dniu 12.08.2021 o 08:36, szafa napisał: Kozak te wnętrze Jeszcze brakuje mi jednego czerwonego dodatku w środku na który poprzedni właściciel przy żałował jak konfigurowal auto , ale myślę że za jakiś czas do się zmieni 1
Rekomendowane odpowiedzi