dekiel 13 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Good move. Trochę wyróżniają się na tle czarnego w zasadzie wnętrza i pasują do pasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 No za uja mi tu nie pasują one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 6 godzin temu, KoJ@K napisał(a): No za uja mi tu nie pasują one +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Zdaję sobie sprawę że nie każdemu musi się to podobać, przedlifowych RS6 i RS7 wyjeżdżały z fabryki z takimi dywanikami , mi akurat to się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Pasują te obwódki czerwone do pasów i nici na fotelach. Jest git, spójna całość Edytowane 6 Marca 2023 przez Michu1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 W dniu 5.03.2023 o 12:57, WojtekA6C7 napisał(a): Kupiłem ostanio nowe oryginalne dywaniki welurowe i przerobilem je trochę pod siebie...o to efekt Teraz jest to co chciałem... Za dużo czerwieni na nich moim zdaniem. Sama nic by wystarczyła jak na przeszyciach foteli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 23 minuty temu, Wandej napisał(a): Za dużo czerwieni na nich moim zdaniem. Sama nic by wystarczyła jak na przeszyciach foteli. Pod koniec roku zamówiłem w Aso dywaniki i miały być z czerwona tasiemka I czerwona nitka , ale co się okazało przyszły z czarną tasiemka I czerwona nitka , taką jak w nowych modelach są teraz i ta nitka była praktycznie nie widoczna w poliftowych A6 RS6 4G juz nie robili z czerwona tasiemka tylko z sama nitka i wogole mi sie to nie podobalo ,także oddałem bo chciałem właśnie żeby się odznaczały i żeby były z czerwoną obramówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz, WojtekA6C7 napisał(a): Pod koniec roku zamówiłem w Aso dywaniki i miały być z czerwona tasiemka I czerwona nitka , ale co się okazało przyszły z czarną tasiemka I czerwona nitka , taką jak w nowych modelach są teraz i ta nitka była praktycznie nie widoczna w poliftowych A6 RS6 4G juz nie robili z czerwona tasiemka tylko z sama nitka i wogole mi sie to nie podobalo ,także oddałem bo chciałem właśnie żeby się odznaczały i żeby były z czerwoną obramówka To już chyba kwestią gustu, tak jak mówię nie każdemu musi sie podobać,ale oczywiscie szanuje każdego zdanie , po wymianie pasów i dywanikow zrobiło się czerwono w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 7 godzin temu, WojtekA6C7 napisał(a): Zdaję sobie sprawę że nie każdemu musi się to podobać, przedlifowych RS6 i RS7 wyjeżdżały z fabryki z takimi dywanikami , mi akurat to się podoba... Jak dla mnie to nawet papież mógł na nich jeździć, ale i tak mi się nie będą podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Pasy na plus,sam myślałem o dywanikach z czerwona obwódka, ale jednak dobrze ze zostawiłem seryjne dywaniki bo pasy i tak już dodały mi do środka dużo czerwonego, plus nitka gdzie nie gdzie,teraz muszę beauforty do b8 znaleźć bo jednak jak patrzę tu to ten beaufort lepiej by robił robote z czerwonymi pasami No ja jednak na nie z tymi obwódkami w dywaniku,może jak by była sama nic jak miałeś to właśnie by była wisienka na torcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Auto superale dywaniki .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Uczepiliście się tych dywaników, tylko czy to Wam mają się podobać czy autorowi tematu? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 W dniu 10.03.2023 o 17:17, instruktor83 napisał(a): Auto superale dywaniki .... Dzięki, więcej ich już nie pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Rotor na pokładzie fotki na szybko z kalkulatora po montażu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 jeśli to zimówki to ujdą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi790 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Do sepanga w sumie praktycznie każdy kolor felgi pasuje - czy grafit czy czarna rotor dobrze przysiadł A dywany czerwone ważne, że się chłopu podobają - gbyby były w różu to wtedy by było na hardkorze Gałeczka robi robotę - szukam takiej tylko z białą nitką i coś się nie pojawiają Furmanka wylizana - obluka się na zlocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 22 minuty temu, marcin_o23 napisał(a): jeśli to zimówki to ujdą Ciągle zima, ostatnie były zbyt spokojne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 26 minut temu, tomi790 napisał(a): Do sepanga w sumie praktycznie każdy kolor felgi pasuje - czy grafit czy czarna rotor dobrze przysiadł A dywany czerwone ważne, że się chłopu podobają - gbyby były w różu to wtedy by było na hardkorze Gałeczka robi robotę - szukam takiej tylko z białą nitką i coś się nie pojawiają Furmanka wylizana - obluka się na zlocie Dzięki Majster Jeszcze wjadą te świecidełka co kupiliśmy i będzie Full Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Zacnie się prezentuje Wojtku , fele z dość popularnym wzorem ale spasik jakiś jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Nie długo wyprawa na Zlot do Bukowiny, kilka kilometrów jest i pytanie czy Zima czy Lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi