dekiel 13 Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Good move. Trochę wyróżniają się na tle czarnego w zasadzie wnętrza i pasują do pasów.
FroS-t Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 6 godzin temu, KoJ@K napisał(a): No za uja mi tu nie pasują one +1 1
WojtekRS5 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Opublikowano 6 Marca 2023 Zdaję sobie sprawę że nie każdemu musi się to podobać, przedlifowych RS6 i RS7 wyjeżdżały z fabryki z takimi dywanikami , mi akurat to się podoba...
Michu1996 Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Pasują te obwódki czerwone do pasów i nici na fotelach. Jest git, spójna całość Edytowane 6 Marca 2023 przez Michu1996
Wandej Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 W dniu 5.03.2023 o 12:57, WojtekA6C7 napisał(a): Kupiłem ostanio nowe oryginalne dywaniki welurowe i przerobilem je trochę pod siebie...o to efekt Teraz jest to co chciałem... Za dużo czerwieni na nich moim zdaniem. Sama nic by wystarczyła jak na przeszyciach foteli. 2
WojtekRS5 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Opublikowano 6 Marca 2023 23 minuty temu, Wandej napisał(a): Za dużo czerwieni na nich moim zdaniem. Sama nic by wystarczyła jak na przeszyciach foteli. Pod koniec roku zamówiłem w Aso dywaniki i miały być z czerwona tasiemka I czerwona nitka , ale co się okazało przyszły z czarną tasiemka I czerwona nitka , taką jak w nowych modelach są teraz i ta nitka była praktycznie nie widoczna w poliftowych A6 RS6 4G juz nie robili z czerwona tasiemka tylko z sama nitka i wogole mi sie to nie podobalo ,także oddałem bo chciałem właśnie żeby się odznaczały i żeby były z czerwoną obramówka
WojtekRS5 Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz, WojtekA6C7 napisał(a): Pod koniec roku zamówiłem w Aso dywaniki i miały być z czerwona tasiemka I czerwona nitka , ale co się okazało przyszły z czarną tasiemka I czerwona nitka , taką jak w nowych modelach są teraz i ta nitka była praktycznie nie widoczna w poliftowych A6 RS6 4G juz nie robili z czerwona tasiemka tylko z sama nitka i wogole mi sie to nie podobalo ,także oddałem bo chciałem właśnie żeby się odznaczały i żeby były z czerwoną obramówka To już chyba kwestią gustu, tak jak mówię nie każdemu musi sie podobać,ale oczywiscie szanuje każdego zdanie , po wymianie pasów i dywanikow zrobiło się czerwono w środku
KoJ@K Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 7 godzin temu, WojtekA6C7 napisał(a): Zdaję sobie sprawę że nie każdemu musi się to podobać, przedlifowych RS6 i RS7 wyjeżdżały z fabryki z takimi dywanikami , mi akurat to się podoba... Jak dla mnie to nawet papież mógł na nich jeździć, ale i tak mi się nie będą podobały
Leszczonka Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 Pasy na plus,sam myślałem o dywanikach z czerwona obwódka, ale jednak dobrze ze zostawiłem seryjne dywaniki bo pasy i tak już dodały mi do środka dużo czerwonego, plus nitka gdzie nie gdzie,teraz muszę beauforty do b8 znaleźć bo jednak jak patrzę tu to ten beaufort lepiej by robił robote z czerwonymi pasami No ja jednak na nie z tymi obwódkami w dywaniku,może jak by była sama nic jak miałeś to właśnie by była wisienka na torcie 1
pelonek1 Opublikowano 10 Marca 2023 Opublikowano 10 Marca 2023 Uczepiliście się tych dywaników, tylko czy to Wam mają się podobać czy autorowi tematu? 1 1
WojtekRS5 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 W dniu 10.03.2023 o 17:17, instruktor83 napisał(a): Auto superale dywaniki .... Dzięki, więcej ich już nie pokaże
WojtekRS5 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 Rotor na pokładzie fotki na szybko z kalkulatora po montażu 1
tomi790 Opublikowano 11 Marca 2023 Opublikowano 11 Marca 2023 Do sepanga w sumie praktycznie każdy kolor felgi pasuje - czy grafit czy czarna rotor dobrze przysiadł A dywany czerwone ważne, że się chłopu podobają - gbyby były w różu to wtedy by było na hardkorze Gałeczka robi robotę - szukam takiej tylko z białą nitką i coś się nie pojawiają Furmanka wylizana - obluka się na zlocie 1
WojtekRS5 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 22 minuty temu, marcin_o23 napisał(a): jeśli to zimówki to ujdą Ciągle zima, ostatnie były zbyt spokojne
WojtekRS5 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Opublikowano 11 Marca 2023 26 minut temu, tomi790 napisał(a): Do sepanga w sumie praktycznie każdy kolor felgi pasuje - czy grafit czy czarna rotor dobrze przysiadł A dywany czerwone ważne, że się chłopu podobają - gbyby były w różu to wtedy by było na hardkorze Gałeczka robi robotę - szukam takiej tylko z białą nitką i coś się nie pojawiają Furmanka wylizana - obluka się na zlocie Dzięki Majster Jeszcze wjadą te świecidełka co kupiliśmy i będzie Full Red
dekiel 13 Opublikowano 12 Marca 2023 Opublikowano 12 Marca 2023 Zacnie się prezentuje Wojtku , fele z dość popularnym wzorem ale spasik jakiś jest. 1
WojtekRS5 Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Opublikowano 19 Marca 2023 Nie długo wyprawa na Zlot do Bukowiny, kilka kilometrów jest i pytanie czy Zima czy Lato?
Rekomendowane odpowiedzi