dinex Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Cześć. Mam Audi a4 b7 1.9tdi. Kombinuje jak uruchomić dodatkowa płytę CD. W bagażniku siedzi u mnie Audi Navigator z miejscem na płytę CD. W aucie mam radio symphony 2. Mam też przyciski od navi przy siedzeniu kierowcy. Wydaje mi się że siedzialo tu wcześniej radio rnse chodź te symphony jest 1din. Jak wkładam płytę do tego Navigatora to tej płyty nie czyta na radiu. Niby wszystko podłączone płyta w środku chodzi słychać laser. Czy możliwe że ta navigacja/zmieniarka jest od nie tego radia i nie będzie mi działać na tym symphony 2? Po co to jest w ogóle? Szukam odpowiedzi bo nie wiem czy to auto nie było jakieś kombinowane albo czy po prostu ktoś przed sprzedażą w Niemczech po prostu nie sprzedał radia rnse. Dodam jeszcze że na kierownicy nie mam żadnych przycisków. Przy okazji da się przerobić ta kostkę po telefonie na jakieś USB aby było tylko zasilanie?
Lukasz_mk2 Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Masz u sobie nawigacje w fis, radio nie ma z nią nic wspólnego. Jak wciśniesz przycisk 'navi' na panelu między fotelami to powinna się włączyć nawigacja na wyświetlaczu fis. Nawigacja w radiu rnse ma swój czytnik na mapy, więc Niemiec raczej niczego nie demontował przed sprzedażą. Brak kierownicy z MF też nie ma z nawigacja nic wspólnego. Wiem to wszystko z własnego doświadczenia - też mam taką nawigacje u siebie. 1
Tom A4 Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Mała navi na fis ,a czytnik w bagażniku jest tylko na mapy nie czyta muzyki. Wszystko jest w ori , rnse to 2 din a ty masz 1 din Edytowane 9 Listopada 2020 przez Tom A4 1
Fido Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 19 godzin temu, dinex napisał: W aucie mam radio symphony 2. Przecie jak byk pisze na radiu CONCERT a nie Symphony.
Muskel1 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Też jestem zdania, że wszystko jest oryginał. Z podmianą z RNS-E na DIN 1 za dużo zachodu by było, po to by tylko RNS-E sobie zostawić czy sprzedać. Wymiana tunelu, panelu klimy, dołożenie małej navi okoblowanie...gra nie warta świeczki. 1
dinex Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 10.11.2020 o 09:54, Fido napisał: Przecie jak byk pisze na radiu CONCERT a nie Symphony. A tak masz rację dziękuję wam Edytowane 20 Listopada 2020 przez dinex
Dbaluch Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam , panowie jak wyciągnąć sam panel małej nawi ? Chodzi mi o sam panel a nie o panel z całym koszem i z zapalniczką ktoś pomoże ?
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Otwierasz klapkę zapalniczki, wkładasz palca jak na rysunku i podważasz w pokazanym kierunku.
Dbaluch Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Wielkie Dzięki , dopytam , ta szczałka jest do przodu czy do góry bo różnie można to rozumieć , wstyd mi ale wolę dopytać
Rekomendowane odpowiedzi