serek92 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Bardziej to semi dynamic.prosty montaż a cieszy oko:)
Muskel1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Tak to semi, przed lampami wpięte są adaptery.
Gremlin0209 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zawsze to coś innego niż standardowe ?
Gremlin0209 Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Opublikowano 9 Lutego 2021 Panowie niedługo szykuje mi się wymiana tarcz i klocków z tyłu. Będę chciał pomalować zaciski i tu pytanie jaki kolor? Poprzednia B7 też była czarna i żółte zaciski były cacy, ale chciał bym coś innego ? Czerwony odpada, zastanawiam się nad czarnym i iść w kompletny black...? ?
raaf Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Złoty albo miedziany Edytowane 9 Lutego 2021 przez raaf
Muskel1 Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Godzinę temu, raaf napisał: Złoty albo miedziany Nie ubliżając Rosjanom ale to taki trochę rosyjski style jeszcze tylko grubego, złotego łańcucha, pod goły zarośnięty pępior brakuje do kompletu 3
raaf Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 11 minut temu, Muskel1 napisał: Nie ubliżając Rosjanom ale to taki trochę rosyjski style Hmm.. a więc Rosja no niech będzie i Rosja mi leży Sasha byłby zadowolony Prędzej bym porównał do cygańskich łańcuchów aczkolwiek przy czarnej furze wygląda fajnie . Gustów masa to tylko propozycja
Muskel1 Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Teraz, raaf napisał: Hmm.. a więc Rosja no niech będzie i Rosja mi leży Sasha byłby zadowolony Prędzej bym porównał do cygańskich łańcuchów aczkolwiek przy czarnej furze wygląda fajnie . Gustów masa to tylko propozycja Mam nadzieję, że Cię nie obraziłem. Nie miałem takiego zamiaru To moje zdanie tylko. Wiadomo, każdy ma inny gust
raaf Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Skądże znowu byś musiał wspiąć się na wyżyny żeby mnie coś tknęło komentuje tylko Rosje
Adam87 Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Jak @george pisze, niebieski będzie spoko.. Chyba @reikeb miał w swojej B8 niebieskie heble, to zobacz sobie jak mniej więcej wyglądają
Gremlin0209 Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Opublikowano 12 Lutego 2021 Mam srebrne felgi i zastanawiam się nad czarnym kolorem, a do dlatego, że by to miało jakiś kontrast i jednocześnie nie zlewało się z autem. Tak sądzę ?☺
reikeb Opublikowano 12 Lutego 2021 Opublikowano 12 Lutego 2021 23 godziny temu, Adam87 napisał: Jak @george pisze, niebieski będzie spoko.. Chyba @reikeb miał w swojej B8 niebieskie heble, to zobacz sobie jak mniej więcej wyglądają U mnie to bardziej błękitny Ale zapraszam do mojego tematu, tam pełno fotek
Gremlin0209 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Opublikowano 13 Lutego 2021 Chyba będą czarne ? Dzisiaj auto oddałem mechanikowi na wymianę osłony przeciwpyłowej na tylnym amorku. Był rozerwany w połowie... ? Oraz słynna obejma wydechu wymianiona na nową, żeby to kiedyś wydechu nie zbierać z drogi. Mechanik, jak pokazał stary to cały zardzewiały. Do tego już coś tam było kiedyś grzebane w niej... ? Pozdro!
Wandej Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Kolor dobry do ciemnego auta? Według mnie bez cyganerii✌? 1
Gremlin0209 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Opublikowano 16 Lutego 2021 Zleją się z felgami według mnie... ? do tych zacisków pasowała by ciemna felga ? kolor mam już wybrany, a czy to był strzał w dziesiątkę czy w piętę zobaczymy, jak będziemy zmieniać ?
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 49 minut temu, Gremlin0209 napisał: Zleją się z felgami według mnie... ? do tych zacisków pasowała by ciemna felga ? kolor mam już wybrany, a czy to był strzał w dziesiątkę czy w piętę zobaczymy, jak będziemy zmieniać ? Tajle poszły 1
Gremlin0209 Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Opublikowano 26 Lutego 2021 Mała zapowiedź tego co będzie na aucie ☺ 356mm zacisk dwutłoczkowy z BiTDI oraz odnowiony tył 330mm ? 2
Rekomendowane odpowiedzi