kamil-vag Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Na ten moment nie ma adapterów, trzeba czekać na kolejną serię, jak się pojawią, dam tu znać.
Langista Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Nie lepiej byłoby zlecić wykonanie ich na drukarce 3D? ABS czy PETG jak i zwykły PLA też dadzą radę a będzie tańsze w wykonaniu.
kamil-vag Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca @Langista pierwsze były z tworzywa, 3mm i d*pa, soczewki nie są wcale lekkie, do tego dochodzą wstrząsy podczas jazdy.... jak dla mnie tylko metalowe. Ja osobiście bym nie ryzykował na jeździe na tych z tworzywa...
Langista Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Kojarzysz może z jakiego konkretnie tworzywa były?
kamil-vag Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Mam kilka kpl adapterów jak ktoś potrzebuje. 1
Robzy Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Cześć, jeśli ktoś przerabia swoje lampy bixenon na biled i potrzebuje dekielków płaskich, bez miejsca na przetwornice to dajcie znać, mam takie bardzo dobrze pasujące
Pandzior94 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia W dniu 25.01.2022 o 11:29, kamil-vag napisał(a): Jakiś tam kolejny kompelcik na biledach i moich adapterach: A co to za bi-Ledy jeśli to nie tajemnica??
Julkos Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @kamil-vagczy są dalej adaptery? Bo chcę zamówić te evoxy z ali
Pandzior94 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @kamil-vagjaka cena takich adapterów pod soczewkę B8 fl już zamówiłem soczewki teraz potrzeba adapterka ??
Rekomendowane odpowiedzi