Rzeznik533 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Ma ktoś jeszcze takie adaptery na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca Na ten moment nie ma adapterów, trzeba czekać na kolejną serię, jak się pojawią, dam tu znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Nie lepiej byłoby zlecić wykonanie ich na drukarce 3D? ABS czy PETG jak i zwykły PLA też dadzą radę a będzie tańsze w wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca @Langista pierwsze były z tworzywa, 3mm i d*pa, soczewki nie są wcale lekkie, do tego dochodzą wstrząsy podczas jazdy.... jak dla mnie tylko metalowe. Ja osobiście bym nie ryzykował na jeździe na tych z tworzywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Kojarzysz może z jakiego konkretnie tworzywa były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Mam kilka kpl adapterów jak ktoś potrzebuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robzy Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Cześć, jeśli ktoś przerabia swoje lampy bixenon na biled i potrzebuje dekielków płaskich, bez miejsca na przetwornice to dajcie znać, mam takie bardzo dobrze pasujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior94 Opublikowano 6 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia W dniu 25.01.2022 o 11:29, kamil-vag napisał(a): Jakiś tam kolejny kompelcik na biledach i moich adapterach: A co to za bi-Ledy jeśli to nie tajemnica?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julkos Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września @kamil-vagczy są dalej adaptery? Bo chcę zamówić te evoxy z ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 12 Września Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września Tak mam kilka kompletów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior94 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września @kamil-vagjaka cena takich adapterów pod soczewkę B8 fl już zamówiłem soczewki teraz potrzeba adapterka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 13 Września Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września Piszcie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi