Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Ile średnio kosztuje nabicie klimatyzacji ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy wiecie w jakich granicach kosztuje nabicie klimy??

Opublikowano

dzis pytalem u siebie okolo 100 - 120 zl w zaleznosci od ilosci nabitego gazu

Opublikowano

u mnie 250 za full serwis odgrzybianie,wymiana filtra kabinowego, wymiana gazu, smarowanie, itp :wink4:

Opublikowano

a u mnie komplet 350 zł

-sprawdzenie szczelności

-napełnienie

-odgrzybienie z dostaniem się do parownika

-wymiana filtra

pozdrawiam

Opublikowano

nie ma reguły. Każdy ceni inaczej, musisz pytać. na pewno powyzej 100-150zł sprawdzenie szczelnosci i samo nabicie

Opublikowano

Odgrzybic mozesz samemu srodkiem za 24 zl , bylo to omawiane na forum. sa nawet fotki do tego. sam tak robilem i jest ok. filtr kabinowy to wydatek ok 25 zl. rowniez sam wymienilem 20 min roboty. + 150 zl za sprawdzenie szczelnosci i nabicie klimy. calkowity koszt 200 zl

Opublikowano

u mnie 250 za full serwis odgrzybianie,wymiana filtra kabinowego, wymiana gazu, smarowanie, itp :wink4:

250 zeta to troszkę dużo :shocked: filtr kabinowy mozna samemu w przeciągu paru chwil wymienić,oraz odgrzybić dobrymi preparatami.Ja tylko płace za sprawdzenie szczelności i nabicie gazem i olejem smarującym :good: koszt ok 100-130 zł w zależności jaki warsztat.I zawsze te 50 złotówek lub więcej zostaje w kieszeni :decayed: przy własnym zakupie filtra i preparatu odgrzybiającego :cool1:
Opublikowano

250 zeta to troszkę dużo :shocked: filtr kabinowy mozna samemu w przeciągu paru chwil wymienić,oraz odgrzybić dobrymi preparatami.Ja tylko płace za sprawdzenie szczelności i nabicie gazem i olejem smarującym :good: koszt ok 100-130 zł w zależności jaki warsztat.I zawsze te 50 złotówek lub więcej zostaje w kieszeni :decayed: przy własnym zakupie filtra i preparatu odgrzybiającego :cool1:

Czy ja wiem czy dużo 250zł za ful serwis filtr można wymienić samemu ale po co jak wymiana filtra jest bezpłatna przy pełnym serwisie klimy poza tym jakoś nie wierze w te preparaty odgrzybiające za 30zł tongue4 ja odgrzybiam ozonem jakiś nowy patent to jest i jestem zadowolony po zimie żadnego smrodku w aucie nie ma po odpaleniu klimy a te 250 zł i tak w koszty wrzucam tongue4

Opublikowano

200zł (w promocji) za nabicie, sprawdzanie szczelności, odgrzybianie (ozonem), wymiana filtra ALE gość sam mówi, że lepiej samemu kupić bo on może mieć drożej u siebie :naughty:

Opublikowano

najtaniej w łodzi znalazłem za 100 zł na Przybyszewskiego, ale w mojej miejscowości (Ksawerów) robią za 120, więc na jedno wychodzi, czy spalę paliwo i nabiję za 100, czy na miejscu za 120;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wrocław 120 -150 zł czas nabicia i sprawdzenia wszystkiego około godzinki :)

Opublikowano

wyciągnięcie gazu, próżnia, wspuszczenie nowego oleju i napełnienie nowym czynnikiem 130PLN

Opublikowano

Witam,czy wiecie w jakich granicach kosztuje nabicie klimy??

W Radomiu jest to koszt między 100 a 120pln

Opublikowano

A gdzie w Radomiu kolego polecasz nabicie klimy?Masz kogoś sprawdzonego?

Opublikowano

u mnie 100-150zł

Opublikowano

Stalowa Wola 150, chyba ze ktos taniej znalazł to niech da namiary gdzie :good: ew. Tarnobrzeg albo Sandomierz

Opublikowano

U mnie też 150zł-200zł z odgrzybianiem.

w kozienicach tyle samo :)

Opublikowano

A gdzie w Radomiu kolego polecasz nabicie klimy?Masz kogoś sprawdzonego?

ja na złotej to robiłem jak dobrze pamiętam nazwę ulicy