KoJ@K Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2022 Żeby nie było, że w temacie cisza i nic się nie dzieje, to wrzucam fotke potwierdzające to, że właśnie tak jest - siedzimy, nic się nie dzieje 5
Mordeliuss Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Panie a co Pan masz robić jak wszystko zrobione Furka sztos, jade zobaczyć na żywo!
KonradA4troop Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Godzinę temu, Mordeliuss napisał: Panie a co Pan masz robić jak wszystko zrobione Furka sztos, jade zobaczyć na żywo! Poczekaj do lata, zaraz się okaże że jeszcze duużo. Słyszałem coś o lampach.
Mordeliuss Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 2 godziny temu, KonradA4troop napisał: Poczekaj do lata, zaraz się okaże że jeszcze duużo. Słyszałem coś o lampach. U niego to akurat nigdy nic nie wiadomo
KoJ@K Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Opublikowano 14 Lutego 2022 No lampy się robią pomału... bardzo pomaU... wręcz aż ZA pomaU ... 2
gagat3k Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 10 godzin temu, KoJ@K napisał: No lampy się robią pomału... bardzo pomaU... wręcz aż ZA pomaU ... masz jakiś sposób na całkowite zdjęcie chromu z plastików? słyszałem, że moczenie w krecie w letniej wodzie
KoJ@K Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Tak, krecik jak najbardziej daje rade, ale nie w letniej, a w gorącej prawie wodzie ale po tym i tak trzeba matować przed malowankiem. 1
gagat3k Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 47 minut temu, KoJ@K napisał: Tak, krecik jak najbardziej daje rade, ale nie w letniej, a w gorącej prawie wodzie ale po tym i tak trzeba matować przed malowankiem. ja akurat co innego będę robił, ale szlifować ten chrom to udręka co będzie robione z lampami? bo już w tym temacie raz wyglądały świetnie, a potem znowu seria?
KoJ@K Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Ja już 3 razy ściągałem swoje zrobione lampy i je "musiałem" sprzedać 2
KoJ@K Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Opublikowano 21 Lutego 2022 Dwa złote ... Spotkanie tego koloru w C7 gdzieś na drodze to naprawde rzadkość, tutaj akurat w górach, stały obok siebie, niby podobne, a jednak trochę się różnią, niby złote , a i tak nadal skromne 3
dekiel 13 Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 Klawe porównanie , jednak Twój 'pług ' ładniejszy.
instruktor83 Opublikowano 21 Lutego 2022 Opublikowano 21 Lutego 2022 10 minut temu, dekiel 13 napisał: Klawe porównanie , jednak Twój 'pług ' ładniejszy. Dużo ładniejszy
jedrekx Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 "prawie" takie same.. i po co tu modzić..
KoJ@K Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 To samo pomyślałem i doszedłem do wniosku, że.... ...że jednak jest sens modzić A moja później jak zobaczyła przód tego auta to mnie tylko w tym utwierdziła - " eee jednak dużo ładniejsze mamy to auto" , no i nie śmiałem Jej zaprzeczyć 6
Mordeliuss Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 23 godziny temu, KoJ@K napisał: To samo pomyślałem i doszedłem do wniosku, że.... ...że jednak jest sens modzić A moja później jak zobaczyła przód tego auta to mnie tylko w tym utwierdziła - " eee jednak dużo ładniejsze mamy to auto" , no i nie śmiałem Jej zaprzeczyć Ja u siebie często mam tą samą sytuację, robie coś wydaje hajs a później słysze komentarz "nooooo zdecydowanie lepiej" Tak więc modzić modzić i jeszcze raz modzić.
FroS-t Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 23 godziny temu, KoJ@K napisał: To samo pomyślałem i doszedłem do wniosku, że.... ...że jednak jest sens modzić Modzic tak tylko czy jest jest sens wp***dalac tyle siana w te mody…..
kamelus_ Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 18 minut temu, FroS-t napisał: Modzic tak tylko czy jest jest sens wp***dalac tyle siana w te mody….. Lepiej wkładać siano w mody niż np jarać fajki Przynajmniej efekty cieszą oko i kasa nie idzie z dymem... 4
kris_91 Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Godzinę temu, kamelus_ napisał: Lepiej wkładać siano w mody niż np jarać fajki Przynajmniej efekty cieszą oko i kasa nie idzie z dymem... Niektórzy niestety wolą to przepić i przepalić. Ale jak kupujesz coś do fury to jesteś poj...ny bo niepotrzebnie kasę w auto wkładasz... ale jak on wali z dymem i jeszcze się truje to jest ok:) 1
qlimazz Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Diabeł tkwi w szczegółach. Laik powie że szkoda, ale pasjonatowi nie żal wydać te parę złotych aby nadać furze indywidualnego charakteru. Jakby nie patrzeć można to uznać za formę nałogu.
george Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 5 godzin temu, qlimazz napisał: Diabeł tkwi w szczegółach. Laik powie że szkoda, ale pasjonatowi nie żal wydać te parę złotych aby nadać furze indywidualnego charakteru. Jakby nie patrzeć można to uznać za formę nałogu. Ile osób, tyle poglądów na ten temat. Poszedłem w kierunku modyfikacji, raczej z tych mniej widocznych, bo ogarnięcie oryginalnych lamp, kiera MF, tempomat, pełen fotochrom ze składaniem lusterek, nowszy moduł BT. No i widać pomalowane zaciski od B7.
Rekomendowane odpowiedzi