marcinch001 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 30 minut temu, szafa napisał(a): Pewnie za każdym razem morda się cieszy jak do auta podchodzisz?:D I tak powinno być .
KoJ@K Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca Żebyś wiedział, dokładnie tak jest 😁 gość ostatnio pod lidlem podchodzi z dzieckiem i sie pyta czy na takich kołach trzeba uważać jak się jeździ
KoJ@K Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca (edytowane) Wymianka kiery, a w sumie to tak jakby bardziej nitki - z białej na czerwoną, co by pod całą reszte pasowała Edytowane 18 Marca przez KoJ@K 3
was002 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca a nie chciałeś "upgrejdować" do kiery z platformy C8/B9? Jak złapałem kierę z R8 to nie mogłem się powstrzymać... i mam teraz przyciski do kontroli piosenek pod prawym kciukiem, a nie tylko głośność. I start/stop 😉
KoJ@K Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, was002 napisał(a): a nie chciałeś "upgrejdować" do kiery z platformy C8/B9? Jak złapałem kierę z R8 to nie mogłem się powstrzymać... i mam teraz przyciski do kontroli piosenek pod prawym kciukiem, a nie tylko głośność. I start/stop 😉 Poka poka
marcinch001 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 2 godziny temu, was002 napisał(a): a nie chciałeś "upgrejdować" do kiery z platformy C8/B9? Jak złapałem kierę z R8 to nie mogłem się powstrzymać... i mam teraz przyciski do kontroli piosenek pod prawym kciukiem, a nie tylko głośność. I start/stop 😉 A co trzeba dokupić żeby to wszystko grało w c7 - bo chyba jakiś moduł trzeba dołożyć .
was002 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca u mnie tego boxa dodają do kierownicy... sprzedawcy którzy to oferują mają już rozkminione - moduł do CANa, żeby rozumiał te przyciski dodatkowe montuje się w bagażniku bo tam jest najłatwiejszy dostęp. na żywo ta biała nitka nie rzucac się aż tak w oczy, nie mniej nie pomyślałem, żeby ją zamówić szarą - już zszarzała i nie jest tak widoczna, o ile nie zaczyna się bawić kontrastem w ligthroomie. Kiera jako taka jest genialna. Pełna funkcjonalność przycisków w C7.5 poza tym przyciskiem VIEW, który nic nie robi bo nie ma bardzo ma co robić... 1 1 2
lucasek Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 3 godziny temu, marcinch001 napisał(a): A co trzeba dokupić żeby to wszystko grało w c7 - bo chyba jakiś moduł trzeba dołożyć . Products – WELCOME WWW.AMBRACE.EU 1
michu10 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca W dniu 18.03.2024 o 23:13, KoJ@K napisał(a): Wymianka kiery, a w sumie to tak jakby bardziej nitki - z białej na czerwoną, co by pod całą reszte pasowała Gdzie obszywales kiere ? Widzę że jest nowa koncepcja jakbyś chciał się tej pozbywać daj znać
KoJ@K Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia Wpadł kolejny komplecik tych samych kół i porównanie niepoprawnego ogumienia na tej samej feldze. Jedne lecą do lakierowania, drugie na sprzedaż, a na auto zimóweczki 🤣
KoJ@K Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia Takie same - 10J et20 na kartoflu 285/45R21 😂
szafa Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 4 godziny temu, KoJ@K napisał(a): Takie same - 10J et20 na kartoflu 285/45R21 😂 😏
lewiatan1989 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Panie! Sztosik felgi no i tą kierę dopiero zobaczyłem - mi brakuje ściętej w A6 - odgruzuje wszystko co ważniejsze to będzie się nabijać świnkę skarbonkę zbierając na kierownice 😝
KoJ@K Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Spłonęło mieszkanie mojej Mamy... Jeśli to nie byłby problem to prosze o udostępnianie ... https://zrzutka.pl/9ns2dt?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0h_bBicLyegvh05nhxahRuOF9BRflqZj59MHQCYNoQ0LntgvS09H7OTeA_aem_AcDLEo7B-hUJA5fQ0sm3r87T_R7HE-Rws6o31YuUnP9Sbrb-kMnu-7VSee_KM2CkyR9RdONAkDxN-zV57qZWggfH Edytowane 4 Czerwca przez KoJ@K
KoJ@K Opublikowano 11 Lipca Autor Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Zmiana koloru felunku na ciemniejszy... na zdjęciach wygląda praktycznie jak czarny, a na żywo grafit. Edytowane 11 Lipca przez KoJ@K 1
Rekomendowane odpowiedzi