Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B6] Angielski czterołapny AVFant *Quattro* *320/288* *LZ5C* *FMIC* *Bi-LED* *GTC1549VZ* *Sachs Performance*+18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ładnie to wygląda. 

IMG_20240320_113707.thumb.jpg.498c5d92b5b6a5c43014ff6bc1f5c3a5.jpg

Obecnie tak, zdjąłem folie, zmieniłem żarówki z LED na zwykłe bo nie widzi mi się kupować 4x kierunkowskaz za 140zł. 

IMG_20240321_131833.thumb.jpg.387276c36d243121ef82c6d0bd5c37bc.jpg

Edytowane przez Ivanek
Opublikowano

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to samochód na sprzedaż lub zamianę na jakiekolwiek, jestem otwarty na propozycje. Historia auta tutaj opisana, stan blacharski zły, mechaniczny przynajmniej dobry więc :) 

Opublikowano (edytowane)

Niespełna 496k przebiegu, wymiana oliwy na specol + wszystkie filtry. 

Bardzo tani serwis tego 1,9 

Niecałe 190 zł :)

IMG_20240423_120001.jpg

Edytowane przez Ivanek
Opublikowano

UWAGA

Z dniem dzisiejszym B6 leci na sprzedaż, wiem jaki jest stan blacharski także proszę powstrzymać się o doczepliwe komentarze, jeśli jest ktokolwiek zainteresowany to zapraszam na prywatną wiadomość. 

Opublikowano

Hahaha , 3 minuty temu wystawiłem swój samochód na FB na sprzedaż na 11 grupach :D

Opublikowano
3 minuty temu, Koziar993 napisał(a):

Hahaha , 3 minuty temu wystawiłem swój samochód na FB na sprzedaż na 11 grupach :D

No też na jakieś powrzucałem :P ale na niewielu jestem także OLX + jeszcze kartki na auto i no trzeba czekać, powodzenia :D 

Opublikowano

Olx chce 90 zł za 7 dni chyba , więc chwilowo portale FB :D

Opublikowano
1 minutę temu, Koziar993 napisał(a):

Olx chce 90 zł za 7 dni chyba , więc chwilowo portale FB :D

Wystawiłem 10 minut temu 42zł za 30 dni..

Opublikowano

Ile to cenisz ?

Moja na samym olxie poszła w moment

Opublikowano
Godzinę temu, Marfiol napisał(a):

Ile to cenisz ?

Moja na samym olxie poszła w moment

6500zł chcę, wczoraj o 19 wystawiłem, dziś już jeden wieczorem przyjedzie jak ten nie weźmie to jutro jeden gość bierze na dawce części, motor i napęd do budy na 300+ 
zainteresowanie o dziwo jest spore.

Opublikowano
3 godziny temu, Ivanek napisał(a):

6500zł chcę, wczoraj o 19 wystawiłem, dziś już jeden wieczorem przyjedzie jak ten nie weźmie to jutro jeden gość bierze na dawce części, motor i napęd do budy na 300+ 
zainteresowanie o dziwo jest spore.

Spoko cena, rozbierając na graty spokojnie można by uzyskać z 3tyś więcej.

Opublikowano
11 minut temu, I Matt I napisał(a):

Spoko cena, rozbierając na graty spokojnie można by uzyskać z 3tyś więcej.

Bez problemu, same lampy pod dwójke podejdą, turbina i dolot to też ponad tysiąc, sprzęgło, motor, napęd, skrzynia. Mechanika o którą starałem się jakoś dbać jest warta więcej niż chcę. Ja nie mam czasu i możliwości by to gonić na części stąd jest kompromis cenowy. No też opłacalność anglika już dobiega końca. 
Ciekawostka, dokładnie jutro moja B6 obchodzi swoje 20. urodziny :) 

Opublikowano

Jak dziś gościu który po nią przyjedzie jej nie weźmie to jest głupcem :glupek2:Chociaż jak mu pokażesz procedurę startową przy quattro i tej mocy to uśmiech na jego twarzy gwarantowany :grin:

Opublikowano
4 minuty temu, I Matt I napisał(a):

Jak dziś gościu który po nią przyjedzie jej nie weźmie to jest głupcem :glupek2:Chociaż jak mu pokażesz procedurę startową przy quattro i tej mocy to uśmiech na jego twarzy gwarantowany :grin:

Niestety mnie nie ma w Polsce także nie pokaże tego i owego haha ale to nic straconego, będzie miał to do dyspozycji w każdej chwili, przełącza mape i ogień, dosłownie

Opublikowano

Auto sprzedane  ?

Opublikowano
9 godzin temu, AlbionTheBest napisał(a):

Auto sprzedane  ?

Nie, ogłoszenie wygasło, raczej na sezon zimowy zostanie z nami. 

Opublikowano

image.png.7843a9272de805468de7b8b4c08d2640.png

Po prawie pięciu latach skończyły się klocki z tyłu, a kupowałem używany zestaw, chyba bardzo korzystnie to wyszło. Klocki byle jakie za 74zł.

No i zbliżam się do magicznego pół miliona na szafce, jeszcze 500km :) 

Opublikowano

Chyba zużyte do dna, wewnętrzna strona, gdyby zaciski były w lepszym stanie to zaglądał bym tam za jakieś 2 lata bo klocków było około połowa 

IMG20241022124648.jpg

IMG20241022130548.jpg

• wow 1
Opublikowano

Ponad 6 lat razem, różne przygody ale mimo wszystko kocham ten samochód i sprawia więcej frajdy niż B7 

IMG20241109082512.jpg

• Super 2
Opublikowano
13 godzin temu, Ivanek napisał(a):

Ponad 6 lat razem, różne przygody ale mimo wszystko kocham ten samochód i sprawia więcej frajdy niż B7

Sentyment robi swoje. :)