Muskel1 Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca (edytowane) Car Play i Android Auto działają tylko po dołożeniu podwójnego złącza USB i zakodowaniu jednostki 5F, więc samo patchowanie Ci w tej kwestii nic nie da. Małą nawigacje patc**je się aktywatorem Kongo (Congo). Jest to też opisane na forum więc musisz poszukać. Edytowane 30 Marca przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). Robiłem to u siebie, są poradniki, trzeba kupic odpowiednią kartę. Port można dołożyc od golfa (dużo taniej) i wyprowadzić kabel albo podłączyć AAwireless/carlinkit i schować pod plastikami. Jak chcesz się pobawić to mogę sprzedać tą kartę dlinka (jeden konkretny model jest potrzebny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 35 minut temu, wuPiotrek napisał(a): Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). To jest stara, pierwsza metoda. Aktualnie dużo szybciej i prościej i bez dodatkowych kosztów to aktywator na karte SD i po krzyku😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 20 godzin temu, Muskel1 napisał(a): To jest stara, pierwsza metoda. Aktualnie dużo szybciej i prościej i bez dodatkowych kosztów to aktywator na karte SD i po krzyku😉 Ten aktywator jest za darmo do pobrania ? To nie wiedziałem nawet że to się rozwinęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Tak, darmowy. https://www.google.de/amp/s/www.digital-eliteboard.com/threads/how-to-do-pdf-congo-auto-activator-sd-karte-mst2-delphi-unit-mst2_eu_vw_xxxxxd.517852/%3famp=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusplk Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 31.03.2024 o 12:37, wuPiotrek napisał(a): Tą navi patc**je sie przez lan (karta dlink usb ethernet wpieta w usb mmi). Robiłem to u siebie, są poradniki, trzeba kupic odpowiednią kartę. Port można dołożyc od golfa (dużo taniej) i wyprowadzić kabel albo podłączyć AAwireless/carlinkit i schować pod plastikami. Jak chcesz się pobawić to mogę sprzedać tą kartę dlinka (jeden konkretny model jest potrzebny). Masz może numer części tego USB od golfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 25 minut temu, matusplk napisał(a): Masz może numer części tego USB od golfa? 5Q0035726E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusplk Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 59 minut temu, wuPiotrek napisał(a): 5Q0035726E dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsko Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Witam, można zaktualizować softa mając wgranego M.I.B? Czy muszę najpierw odinstalować MIBA a później update softa zrobić i znowu to zainstalować? Edytowane 20 Kwietnia przez bonsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Jaka nawigacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsko Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Jaka nawigacja? MIB2, MHI2_ER_AUG22_P3241 chcialem update na MHI2_ER_AUG22_K3344 MU1438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsko Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jaka nawigacja? I nie wiem czy odinstalować M.I.B z green menu i dopiero zaaktualizować software czy nie jest do konieczne i bez tego mogę zaktualizować soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Po aktualizacji softu trzeba jeszcze raz patchować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginternet Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Próbuje zainstalować MIB i wgrać patcha podczas aktualizacji mam tylko zaznaczoną aktualizację Luncher czy to wystarczy po przejściu do green menu robię backup i aktualizacje patcha. Jednak nie mam dopisanych nowych kodów odblokowania. Co robię nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Z pewnością nie wrzuciłeś patcha do folderu patches. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginternet Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia No właśnie wrzuciłem najpierw pliki tylko dla mojej wersji MIB później cały katalog z plikami do wszystkich wersji efekt taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Pokaż jak wygląda u Ciebie na karcie SD w środku folder patches. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginternet Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Nie wiem w takim razie co robisz nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginternet Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia No właśnie też nie wiem MIB się niby instaluje trzy razy się resetuje ale nowe kody nie zostają dopisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi