Wandej Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Opublikowano 24 Maja 2022 9 godzin temu, Prezes_ATNT napisał: @Wandej to jest to czego potrzebuję do swojej Piękny Allroad - chętnie bym zobaczył takiego na glebie Będzie i gleba ale nie w tym sezonie Wpadnie Eibach Pro-Street
Prezes_ATNT Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 @Wandej w takim razie obserwuję i trzymam za słowo ?
siemian Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 5 godzin temu, Wandej napisał: No nie wyglada fakt. Chociaż tez większy z tarcza 375mm jest tylko 2cm dłuższy. Dlatego trzeba dać 400mm, zmienić felgę i będzie wyglądało. Już 375 by fajnje wyglądało a nie takie maciupkie. Ciekawe czy jakby żona Ci powiedziała ze sąsiada jest 2cm dłuższy to tez byś stwierdził „eee tylko 2cm dłuższy” 2cm potrafi robić bardzo duża różnice
siemian Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Wandej napisał: Nie zabezpieczyłem. Czego użyć? Ja bym polecał kawałek kartonu i wsunąć między felgę a zacisk, przynajmniej nie będzie go widać jeszcze rozumiem jak byś miał tam 10 tłoka i walnął sobie go z fantazja na żółto, ale wziąłeś jeden z mniejszych zaciskow jakie można dać i polakierowales na żółto żeby cała wieś widziała jakie są małe… Edytowane 24 Maja 2022 przez siemian
krzysiek_f Opublikowano 25 Maja 2022 Opublikowano 25 Maja 2022 17 godzin temu, Wandej napisał: Nie zabezpieczyłem. Czego użyć? Planuje w weekend i tak znac koła i wyczyścić zaciski na błysk. Pytaj @FroS-t jaką powłokę Ci poleci. @Wandej Mówisz tak będzie wyglądał w przyszłym sezonie ?
Wandej Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Opublikowano 25 Maja 2022 Godzinę temu, krzysiek_f napisał: Pytaj @FroS-t jaką powłokę Ci poleci. @Wandej Mówisz tak będzie wyglądał w przyszłym sezonie ? Wzoruje się na tym. Chociaż teraz jest na rynku tyle fajnych rolek w 20’ ze koncepcja z rotorem chyba ulegnie zmianie. Co do zabezpieczenia zaciskow to pamietam ze w B6 nic nie dawałem i zaciski kilka lat dobrze wyglądały.
skotyman Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 @Wandej zaciski możesz zabezpieczyć najtańszym DLUXem i będzie robił robotę 1
Wandej Opublikowano 29 Października 2022 Autor Opublikowano 29 Października 2022 Allroadzie allroadzie powiedz przecie jakie chciałbyś felgi na nowy sezon… Rotory z RS5 moj panie???
FroS-t Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 W dniu 25.05.2022 o 11:40, krzysiek_f napisał(a): Pytaj @FroS-t jaką powłokę Ci poleci. CarPro Dlux polecam, Gyeon Rim polecam, lepiej to po 4h możesz dorzucić np CarPro Gliss jak top i bedzie absolutny rozpierdol na kołach... 1
FroS-t Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 Też myślałem o rotorach srebrnych
FroS-t Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 1 minutę temu, FroS-t napisał(a): CarPro Dlux polecam, Gyeon Rim polecam, lepiej to po 4h możesz dorzucić np CarPro Gliss jako top i bedzie absolutny rozpierdol na kołach... ale bez Glissa tez bedzie dobrze
marky2552 Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 1 godzinę temu, Wandej napisał(a): Allroadzie allroadzie powiedz przecie jakie chciałbyś felgi na nowy sezon… Rotory z RS5 moj panie??? Z pożaru je masz ??
Wandej Opublikowano 29 Października 2022 Autor Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, marky2552 napisał(a): Z pożaru je masz ?? Jo trochę A7 zaczęło się palic ale jest w zasadzie lakier okopcony. Tak czy inaczej idą do pełnej regeneracji. Na wiosnę będą jak nowe. Ciężko oddać wklęsłość tej felgi na zdjęciu. Jutro zrobie mała przymiarkę czy wejda na przednie zaciski bo nie chciałbym się na wiosnę zdziwić… BTW: Od razu zdziwiła mnie ich waga. Nie wiem czy 10kg szt wazy. Czyżby ori rotor był kuty?? Edytowane 29 Października 2022 przez Wandej 1
szafa Opublikowano 29 Października 2022 Opublikowano 29 Października 2022 Dobra gleba i będzie sztosik ?
Wandej Opublikowano 29 Października 2022 Autor Opublikowano 29 Października 2022 9 minut temu, szafa napisał(a): Dobra gleba i będzie sztosik ? Mam zaklepany na wiosnę od kolegi z forum gwint D2 Racing…? 1
karolek_ust Opublikowano 30 Października 2022 Opublikowano 30 Października 2022 Noo ładnie będzie na rotorach, dawaj całe srebrne będzie sztos
Wandej Opublikowano 30 Października 2022 Autor Opublikowano 30 Października 2022 Trochę komicznie bez gleby to wyglada?♂️ 1 1
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Zakupiłem zestaw Colourlock. Mam taki problem ze moj pot bardzo niszczy skórę. Kiera wiec w każdym z moich auta wyglada bardzo szybko jakby auto miało przejechane 500k km. Postanowiłem zabezpieczyć trochę kiere a po za tym boczek w kubelkach tez się trochę wyciera od wsiadania. Trochę byłem w szoku szczerze mówiąc co było na kierownicy. Siadł też tył 330mm oraz Alu nakładki na pedały. Na wiosnę będą większe mody. Edytowane 6 Listopada 2022 przez Wandej 1
NelsonPL Opublikowano 7 Listopada 2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 2 godziny temu, Norbas napisał(a): Co to za nakładki alli czy ori ? ORI to raczej nie jest...
Rekomendowane odpowiedzi