Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebny(vcds) do laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:przebiegly:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Maniek 44 napisał:

:przebiegly:

Potrzebny vcds do laptopa do wgrania + sterowniki kabel mam kkl niebieski vag.com

Czy wgrałby ktoś na laptopa w fajnej cenie? I poustawiał. 

Opublikowano

Masz na forum wszystko opisane jak dla laika, serio aż taki leniwy jesteś, że chcesz komuś zapłacić za 5 minut roboty?

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Langista napisał:

Masz na forum wszystko opisane jak dla laika, serio aż taki leniwy jesteś, że chcesz komuś zapłacić za 5 minut roboty?

Pomuz mi to ogarnąć 

Opublikowano

Jak rozumiem można z niego korzystać ? 

Opublikowano

Z programu? Do modelu B6 i niżej wystarczy interfejs k-line + program z linku powyżej. Od B7 potrzebny już klon lub Hex/can chińczyk od 150 zł w górę + program.

Przy klonie za ok 200 zł działa tylko VCDS (tzw. "klon" czyli sklonowany oryginalny interfejs z VCDS za grube hajsy)

Edytowane przez Langista

Opublikowano

Rozumiem. Macie coś godnego do polecenia pod B7, kupił bym bo po co płacić komuś za 10 czy 15 minut roboty a w garażu się przyda :D

Opublikowano

Wpisz sobie vcds hex, multum ofert na olx albo taniej z aliexpress. Zwykłym kablem powinieneś się połączyć z grupą engine więc coś sprawdzisz.

Opublikowano

Podepne sie pod temat, chciałbym kupić cvds'a i moje pytanie jest takie czy te z alliexpres są coś warte?? Czy ktoś ma kupione z tego źródła i wszystko działa?? I najważniejsze czy DA SIE NIM ROBIĆ WSZYSTKO tak jakby był oryginalny? Ponadto na aukcjach pisze że może być nawet po polsku ale ciężko mi w to uwierzyć. 

Jak jest ktoś oblatany w temacie to byłbym wdzięczny za link czy to z alli czy z jakiegoś naszego źródła :) 

Opublikowano

te z alli działają mamy ze szwagrem stamtąd po polsku po angielsku i niemiecku jak dotąd wszystko działa używane sporadycznie 

Opublikowano
16 minut temu, marky2552 napisał:

te z alli działają mamy ze szwagrem stamtąd po polsku po angielsku i niemiecku jak dotąd wszystko działa używane sporadycznie 

Ja również chce to do własnego użytku ale kto pyta nie błądzi :) czyli bez stresu można zamawiać na alli kabelek i być dobrej myśli

Na marginesie sprawdziłem te z olx i tam ceny są około 200-250zł a na moje oko to są dokładnie te same co na alliexpres tyle że są już pewnie w polsce

Opublikowano

Ważne żeby to był kabel na chipie Atmegi

I tak to co na olx jest z Ali...

Do tego potrzeba Loadera Kolimera 9.2 i odpali na takim kablu ori wersja vcdsa...

Opublikowano
17 godzin temu, marky2552 napisał:

Podrzucisz link ? ??

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

Da radę zakodować przez niego kluczyk ew włączyć funkcję ? Czy tylko podstawowa diagnostyka ?

Opublikowano
10 minut temu, MaTTym napisał:

Da radę zakodować przez niego kluczyk ew włączyć funkcję ? Czy tylko podstawowa diagnostyka ?

Jak znasz kod PIN immo to kluczyki dopiszesz. Kodowania, adaptacje, logi - wszystko zarobisz.

Opublikowano

Tak dopytując takie coś może być^^?? W sumie oznaczenia itp są chyba takie same jak Ty podałeś w linku ale jakoś opis lepiej zrobiony  :decayed:

I tak dopytam odnośnie tego kluczyka, na pewno da sie zaprogramować kluczyk z innego auta? Bo już czytałem że vcds tego akurat nie potrafi zrobić

Edytowane przez Hassano

Opublikowano

Tak dopytując takie coś może być^^?? W sumie oznaczenia itp są chyba takie same jak Ty podałeś w linku ale jakoś opis lepiej zrobiony  :decayed:

I tak dopytam odnośnie tego kluczyka, na pewno da sie zaprogramować kluczyk z innego auta? Bo już czytałem że vcds tego akurat nie potrafi zrobić

Kolega wyżej mówi że jak się zna pin itp to podobno można to ogarnąć jeśli sobie nie radzi z kodowaniem to troszkę lipa. Ale grunt żeby dało się ogarnąć np. Doświetlanie zakrętu chciał bym to wrzucić w B7 tylko teraz pytanie czy wgl ona ma tą funkcję ? (Światła przeciwmgielne) ??

Opublikowano
29 minut temu, MaTTym napisał:

Doświetlanie zakrętu chciał bym to wrzucić w B7 tylko teraz pytanie czy wgl ona ma tą funkcję ? (Światła przeciwmgielne) ??

Nie ma tego jako funkcja w B7, trzeba dokładać moduł.