Pinczi Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Kolejna zmiana Z efektu jestem baaaardzo zadowolony (po kliknieciu zdjecia beda w pelnej rozdzialce ) Zastanawiam sie teraz nad: - przyciemnieniem szyb - pomalowaniem zaciskow na czarno albo czerwono
Ukasz699 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Furka z kazdym modem zyskuje na wyglodzie :kox: No te religi byl dobrym strzalem felgi tez Przyciemka szyb tez bedzie jak znalazl Piekna jest
Tas2die4 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 szybki sciemniaj,a zaciski jak juz to na czarno. ogolnie duzo bardziej mi sie podoba na nowych felgach
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 za***iście wygląda na tych nowych felgach :drool: :drool: :drool: Jak inne auto. Wstaw RNS-E, zostaw zaciski tak jak są (chyba że wstawisz Brembo lub inne AP - wtedy czerwone zaciski to nie wiocha).
marcin j Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 kur fajny potworek , mam wrażenie , że te nowe fele ją troche odmłodziły.
maciejski Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 miazga, mega dobrze :shocked: mi tylko nie pasi drewno ale jak kto woli
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 No fakt, mogło by być szczotkowane aluminium ... wtedy byłby już kozak.
Pinczi Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 Dzieki wszystkim za miłe komentarze. Czy lepiej było na czarnych czy tych felach....coż...kwestia gustu. Ja jestem mega zadowolony. Zaciski pójda w czern....zobaczymy jak to bedzie wygladalo fajna furka , felgi to jest 18 czy 19 ? rozmiar 18 "x 8 " Elberoth....RNS-E juz dawno jest (chyba dwa dni po zakupie auta juz zalozylem)
Elberoth Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 W czerń to chyba szkoda pary ... może lepiej kup sobie takie nakładki na zaciski z literą "S" jakie teraz dają do każdej S-ki. Zawsze to lepiej wygląda.
Pinczi Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 W czerń to chyba szkoda pary ... może lepiej kup sobie takie nakładki na zaciski z literą "S" jakie teraz dają do każdej S-ki. Zawsze to lepiej wygląda. Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest. Do kupienia w ASO czy alledrogo ??
Flyer Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Rzuc okiem na auto malika - on cus takiego ma, chociaz moim zdaniem tak sobie to wyglada
Tas2die4 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 wlasnie, a co z drewnem w srodku?? moze tak pomalowac w piano black?
Pinczi Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 wlasnie, a co z drewnem w srodku?? moze tak pomalowac w piano black? Drewno zostaje. Poprostu bardzo mi sie tak podoba
Elberoth Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Bo nie widziałeś wnętrza ze szczotkowanym alu (nie mylić z chropowatym alu, które jest takie sobie imo).
Rekomendowane odpowiedzi