Pawlo 2004 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Gratulacje Jest furmanka pierwsza klasa zawsze mi sie podobały avanty a jak sa takie to dopiero Jeszcze tylko troszke mocy by mu sie przydało bo na 19" to pewnie troche ciezko mu idzie jazda Aha no i gril w zderzak kup ori chociaż ten az tak żle nie wyglada. z czego go wyrezałeś??
KENOiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bardzo ładne auto zrobione ze smakiem! czarne bbsy
wuju Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Aha no i gril w zderzak kup ori chociaż ten az tak żle nie wyglada. z czego go wyrezałeś?? z podróby grilla do b5 bez znaczka dociąłem :gwizdanie: wygląda dobrze.. jak się zbiorę i go poprawie jeszcze trochę to będzie jak ori [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:59_________________________________________________odświeżyłem 1 post co by nie trzeba było szukać po stronach
yaboo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 niezła sztuka gratuluję wytrwałości w modach koła na szybko zakładałeś ??, załóż właściwie bo wioskę zrobiłeś z oponami masz założone pod prąd
wuju Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 niezła sztuka gratuluję wytrwałości w modach koła na szybko zakładałeś ??, załóż właściwie bo wioskę zrobiłeś z oponami masz założone pod prąd celowo tak są założone
yaboo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 niezła sztuka gratuluję wytrwałości w modach koła na szybko zakładałeś ??, załóż właściwie bo wioskę zrobiłeś z oponami masz założone pod prąd celowo tak są założone i takiej wersji wydarzeń się trzymaj
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 pierwszy crash test bbs-y maja już za sobą ;( i muszę powiedzieć ze twarde są j**ane
Maciek80 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Fajnie się prezentuje Ale ściema musi być i chrom z szyb musi wywalić :>
xeo1511 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Masakra kozackie te bbs-y , możesz mi napisać na priv gdzie kupowałeś, i ile cię kosztowały. Jak dla mnie idziesz z modami w idealnym kierunku
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Masakra kozackie te bbs-y , możesz mi napisać na priv gdzie kupowałeś, i ile cię kosztowały. Jak dla mnie idziesz z modami w idealnym kierunku już pisałem jaki price, jeśli mogę zapytać??? odp może być na priv... zakupiłem takie same, też w wersji motorsport, ale w 18`... i już zostały zaadoptowane na czarny mat :kox: żadna tajemnica 1800 za całe koła fakt ze felgi nie sa w stanie idealnym ale opon jest 90% + renowacja z malowaniem 320 :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 pierwszy crash test bbs-y maja już za sobą ;( i muszę powiedzieć ze twarde są j**ane Co się stało?
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 pierwszy crash test bbs-y maja już za sobą ;( i muszę powiedzieć ze twarde są j**ane Co się stało? drogowcy wycieli dziurawy odcinek asfaltu nie specjalnie informując o tym użytkowników i przeleciałem przez takie wycięcie dość szybko ;( ale na szczęście poza kilkoma k**wami które poleciał nic sie nie stało i bbs-y całe
KOval81 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 wuju - zmieniłeś sobie kierunki w oponach??
wuju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wuju - zmieniłeś sobie kierunki w oponach?? eksperymentuje [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 01:59_________________________________________________ wuju - zmieniłeś sobie kierunki w oponach?? eksperymentuje i po eksperymencie muszę powiedzieć ze efekt zadowalający wiosenna sesja trochę lepszej jakości najbliższe plany to wymiana lewej lampy z tyłu jak by się komuś chciało zrobić vt (1 foty) z białymi felgami
jedrekx Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 w Twoim aucie nie podoba mi się tylko jedna rzecz... te "chromy" dookoła szyb... ale i tak jest
Młody_drog Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 BIIIIIXYYYYYY trzeba hehe :kox:
wuju Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 w Twoim aucie nie podoba mi się tylko jedna rzecz... te "chromy" dookoła szyb... ale i tak jest BIIIIIXYYYYYY trzeba hehe :kox: kwestia czasu :gwizdanie:
Michał Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 VT o które prosiłeś felgi podmienione na inne i pomalowane (z Twoich czarnych ciężko zrobić białe ) ramek już nie ruszałem...
wuju Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dzięki wielkie jeszcze takie mam by Reniu jak wy to robicie chyba przyszły sezon będzie na białych
Rekomendowane odpowiedzi