wuju Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ten paseczek by miodnie wyglądał na rancie w polerce, a nie w czerwonym Jakbyś miał nico chromu gdzieś na zewnątrz, to by pasował jak ulał był chrom ale znikł a co do chromu to chrześniaka nowe rwd do upalania ma go sporo :kox: może da mi trochę pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 chipsa masz ? bo nie pamiętam ale generalnie zmieniło by spalanie na niższe, Nm robią swoje przy takich konwersjach ogumienia jeszcze nie, jak się wyklaruje po wakacjach czy audi zostanie na dłużej to dorzucimy trochę kunia i Nm szkoda ze dymu nie ma na parkiecie a co myslisz juz nad sprzedaniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 szkoda ze dymu nie ma na parkiecie a co myslisz juz nad sprzedaniem?? cały czas chodzi za mną rwd w benzynie :gwizdanie: i bez dymu jest zabawa [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 20:39_________________________________________________nareszcie zderzak dostał taką kratkę jaka mu się należała. co prawda ramka chrom ale to da się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 kupiles ta kratke z allegro co Wrc wrzucil ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 kupiles ta kratke z allegro co Wrc wrzucil ?? tak jeszcze przesyłkę wynegocjowałem jak by ktoś chciał to boczna od Sy jest do sprzedania[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 14:15_________________________________________________i krateczka już na miejscu w końcu mogę normalnie patrzeć na przód auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 ale w chromach mi się bardziej widzi :gwizdanie: jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 chrom już był [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 17:50_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 najs i ty chcesz sprzedać te BBS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 najs i ty chcesz sprzedać te BBS'y muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orange Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 czym malowałeś chrom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 BBSy już chyba ktoś kupił za moją namową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 BBSy już chyba ktoś kupił za moją namową jeszcze nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wuju a masz już wyszukaną 16? 17? czy kołpak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Dzejms Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Kozak jest ale ciemne lampy lepiej by wyglądały do typowego czarnucha. Czemu sprzedajesz kapcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Kozak jest ale ciemne lampy lepiej by wyglądały do typowego czarnucha. Czemu sprzedajesz kapcie? kiedyś bi się założy kasa mi potrzebna Wuju a masz już wyszukaną 16? 17? czy kołpak? coś małego i taniego :gwizdanie: ale to tylko przejściowo bo pewnie wróci 19 za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Kozak jest ale ciemne lampy lepiej by wyglądały do typowego czarnucha. Czemu sprzedajesz kapcie? kiedyś bi się założy kasa mi potrzebna Wuju a masz już wyszukaną 16? 17? czy kołpak? coś małego i taniego :gwizdanie: ale to tylko przejściowo bo pewnie wróci 19 za jakiś czas potrzebujesz ori fele z oponkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 potrzebujesz ori fele z oponkami? nie koniecznie ori ale chyba w jakąś 17 przyceluje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Jak patrze na Twoja oferte to znowu mam ochote pojsc w 19"... ale jednak zdrowy rozsadek wygrywa Nawet mialbym dla Ciebie ladne 17" wzor AVUS z B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nawet mialbym dla Ciebie ladne 17" wzor AVUS z B6. mam już na oku 17 oz-a ale możesz podesłać pw co i za ile.. potrzebuje czegoś niedrogiego, nie szukam nic specjalnego bo tylko do końca sezonu muszę na czymś przelatać :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2010, 16:18_________________________________________________ Jak patrze na Twoja oferte to znowu mam ochote pojsc w 19"... ale jednak zdrowy rozsadek wygrywa przy mocy którą szykujesz 19 były by pomyłką.. co jak co ale na 19 można się lansować a nie za***rdalać a raczej nie wkładasz mojego wymarzonego silnika po to by sobie powoli objeżdżać miasto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dokladnie, beda mocne 18" z szerokim kapciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi