przemciotorun Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 z a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jakie dystanse dales do atheo? Rowno na et35 czy cos innego? send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Masz na myśli zaślepke tej części co środkowa prowadnica wycięta o ręcznej regulacji fotela czy tych co fotel elektryczny przykrecony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jakie dystanse dales do atheo? Rowno na et35 czy cos innego? send by GT-I9505 20 przod i 30 tyl Masz na myśli zaślepke tej części co środkowa prowadnica wycięta o ręcznej regulacji fotela czy tych co fotel elektryczny przykrecony? ta na sierodku gdzie byla reczna regulacja, ale juz wszystko wiem, niewiem czemu w etce nie moglem znalesc... moze ciulowo szukalem tym czasem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Elegancko to koło siadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Najładniejsze czerwone Audi w kraju. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez xBladex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ladniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 :kox: miales chyba jakas rolke nadkoli to atheo 9j pod serie nadkola z tymi dystasnami co podales to wejdzie czy nie bardzo? send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 tak mialem rolke, ogolnie czy kola wejdz wszystko zalezy jak nisko ma byc auto, u mnie zalozenie jest ze felga ma sie schowac w nadkole to bez rolki sie nie obeszlo, a tak przy tych dystansach tyl wystawal mi z 1,5-2cm jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 dobra jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 zacne te twoje autko i projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 cars & coffe foto by Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 za***ista bestia najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ale kosa, żałuję że nie mogłem podjechać, od wczoraj nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Teraz na porządnych fotach, widać jak ten nowy lakier robi robotę, jaram się przeokrotnie, tył mnie rozkłada na lopatki, teraz wiem że do mnie na tył też na pewno wpadnie s4 polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) ryje beret super auto Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez BF10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Teraz na porządnych fotach, widać jak ten nowy lakier robi robotę, jaram się przeokrotnie, tył mnie rozkłada na lopatki, teraz wiem że do mnie na tył też na pewno wpadnie s4 polift U Ciebie nie zrobi takiego wow s4 polift,zleje Ci się czarny z kolorem budy.Przemek tył jest mega najlepszy w b5. Czerwień daje po oczach i kolo idealnie siedzi,dobry sezon będzie z ta b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 tyl oki ale jak juz predzej pisalem ze jak przyszedl s4 na tyl to wydech musi lekko wyjsc na zewnatrz bo teraz sie troche schowal i w tedy bedzie tyl idealny Nowy Staw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 przed chwila na FB lajkowałem miazga to koło w B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi