plastuch Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja pierwsze co zrobiłem pod machą jak kupiłem auto to wywaliłem tą osłone filtru powietrza bo mie wkur..ało jej drżenie leży sE gdzieś teraz w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja na filtr powietrza bede mial jeszcze inna :> jaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja na filtr powietrza bede mial jeszcze inna :> pewnie taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no a to wlasnie nie jest ta z vr5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak juz bedzie u mnie to wrzuce fotke, napewno nie bede w niej musial nic rezac zeby ja zamocowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak juz bedzie u mnie to wrzuce fotke, napewno nie bede w niej musial nic rezac zeby ja zamocowac zmartwie Cie bo będziesz musiał zrobić cos takiego i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 black edition...... ale te zimowki glosne, juz mnie ciul strzela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 stylowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ale te zimowki glosne, juz mnie ciul strzela... Może wyząbkowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 nie sa one nowe, ale bierznik maja niezly i w zeszlym roku nie mialem wiekszych problemow jak spadl snieg... no trudno cos za cos... ta zime jeszcze sie przemecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 nie sa one nowe, ale bierznik maja niezly i w zeszlym roku nie mialem wiekszych problemow jak spadl snieg... no trudno cos za cos... ta zime jeszcze sie przemecze ja też, a za rok 16", bądz 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam a jaka cena jest za te 16 kolego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 jak juz bedzie u mnie to wrzuce fotke, napewno nie bede w niej musial nic rezac zeby ja zamocowac zmartwie Cie bo będziesz musiał zrobić cos takiego i jak juz mowilem wczesniej, bede mial inna oslone w ktorej nie bede musial nic rezac czytaj ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 jak juz bedzie u mnie to wrzuce fotke, napewno nie bede w niej musial nic rezac zeby ja zamocowac zmartwie Cie bo będziesz musiał zrobić cos takiego i jak juz mowilem wczesniej, bede mial inna oslone w ktorej nie bede musial nic rezac czytaj ze zrozumieniem jak ogarniesz te oslony to daj znac Witam a jaka cena jest za te 16 kolego :gwizdanie: 600 za opony - sa igielki i 600 za felgi jak by kolor nie odpowiadal to mozemy sie dogadac i moge je pomalowac na lakierni ale baza+lakier nie proszkowo jak sa teraz, na komplet bedzie oczywiscie jakas znizka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 jak juz bedzie u mnie to wrzuce fotke, napewno nie bede w niej musial nic rezac zeby ja zamocowac zmartwie Cie bo będziesz musiał zrobić cos takiego i jak juz mowilem wczesniej, bede mial inna oslone w ktorej nie bede musial nic rezac czytaj ze zrozumieniem myślisz o tej od eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hmm A-rek to jak żadna z tych http://www.passatplus.de/umbauten/motorabdeckung/motorabdeckung.htm to niewiem o jakiej mówisz Więc czekam na fotke ja nabyłem tą co wkleiłem, poza zrobieniem mocowania na klips nic nie trzeba przerabiać do AFNa, a zakrywał cała przestrzeń ze strony pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie: torxy przy laczeniu gory z dolem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kuzwa dzisiaj zakladalem grzane d*py do tych moich kubelkow.... i myslalem ze mnie ciul strzeli.... normalnie zalozenie/wyciagniecie mat i zlozenie fotela zajmuje mi niecale 2h (jeden fotel) a dzisiaj z jednym kublem pierdoczylem sie prawie 4h... jutro walka z drugim :gwizdanie: torxy przy laczeniu gory z dolem ? po dwoch godzinach skaplem sie ze krece nie w ta strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi