A-rek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 chyba jakies tansze nowki kupie jak to maja być jakieś Avon'y i im podobne to już lepiej jakieś markowe używki latem śmigam na hankookach i złego słowa o nich nie powiem :gwizdanie: Hankook'i czy Nexen'y to dobre opony i ich nie miałem na myśli
przemciotorun Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Z wojtusania próbowałeś się kontaktować? (GG ma w profilu) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28427.0 poszedl meil z zapytaniem, dam znac co odpisze[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:01_________________________________________________
Vandit Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 wymalowałeś juz te zaciski? bo pyt sie jak będzie wyglądać na czerwonym aucie, jak chcesz to lookni w watek na 1 str tam gdzie opisywalem jak założyć ori listwy bo wrzuciłem aktualne zdjęcia z alu, gleba, klamkami w kolor i zaciskami jak będziesz chciał to więcej fotek mogę podesłać
przemciotorun Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 wymalowałeś juz te zaciski? bo pyt sie jak będzie wyglądać na czerwonym aucie, jak chcesz to lookni w watek na 1 str tam gdzie opisywalem jak założyć ori listwy bo wrzuciłem aktualne zdjęcia z alu, gleba, klamkami w kolor i zaciskami jak będziesz chciał to więcej fotek mogę podesłać jeszcze nie pomalowalem, ile Cie wynioslo malowanie klamek, malowales na aucie czy wyciagalej je?
Vandit Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski
slepy Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować
przemciotorun Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować to to ja wiem, ale mam takiego speca ze jak pomalowal klamki na aucie bez wyciagania to i tak bys nie poznal, ale robil to na zyczenie wlasciciela auta.... ale ja bede wyciagal, zreszta nie ma chyba duzo roboty z tym....
Vandit Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować dokladnie
przemciotorun Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi
Vandit Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 wyciągnąć i włożyć to parę min tylko najgorzej mi było później włożyć zabezpieczenie do wkładki aby nie wchodzila do środka
prokuski Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 JA TEZ MALOWALEM KLAMKI I LUSTERKA ALE TO BYLO PRZY OKAZJI MALOWANIA CALEJ FURKI WIEC BYLO TROCHE LATWIEJ ALE EFEKT ZUPELNIE INNA AUDICZKA CORAZ WIECEJ 1z-ECIOROW NA FORUM HEHE
przemciotorun Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 wylacz caps locka bo zaras sie ktos doczepi...
Kowi87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi dobra decyzja
slaviozo Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi gdzie malujesz xD mozesz podpytac ile za dokladki i progi i listwy na drzwiach? kolr pewnie identyczny jak twoj ;
Gelooo Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 jak pomalujesz pokaż foty mam identyczny kolor i też o tym myślę gleba jest a 18 już w drodze Chciałbym taki środeczek
przemciotorun Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi gdzie malujesz xD mozesz podpytac ile za dokladki i progi i listwy na drzwiach? kolr pewnie identyczny jak twoj ; dam znac ile mnie to wyjdzie[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 18:52_________________________________________________ jak pomalujesz pokaż foty mam identyczny kolor i też o tym myślę gleba jest a 18 już w drodze Chciałbym taki środeczek foty beda napewno
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dropson...pewnie ze sie na na aucie pomalowac wszystko...ale bezpieczniej no i jesli chodzi o trwalosc bedzie jak zdemontujesz i dasz jako elementy do lakierowania...mowie Ci to z doswiadczenia
przemciotorun Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 spko, nie bedzie lipy :naughty: jaki koszy by byl u Ciebie za pomalowanie tego? [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 19:17_________________________________________________wczoraj doszła paczka od Solara
_Solar_ Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 wczoraj doszła paczka od Solara całe i zdrowe doszło nie miałes problemów z rozpakowaniem paczki
przemciotorun Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 doszlo cale, a zona odpakowala
Rekomendowane odpowiedzi