komar865 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dropsone o tobie to juz legendy chodza po kuj-pom ale widze czytam i chyle czola bo widze takie rzeczy ze az mi smaczku narobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 pewnie bylo by tego wiecej, ale niestety jestem bardzo ograniczony czasowo ale cos tam zawsze do przodu, mam nadzieje ze uda mi sie w tym tygodniu ogarnac chrom dookola szyb (ori) bo te tasiemki na ktore trafilem na allegro to lipa ze niewiem ale tak jak pisalem wyzej nakleilem zobaczylem... spodobalo sie - szukam ori [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:31_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pięknie kolego, pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 co do MADE IN CHINA, ciekawe czy podróba, czy ori były robione w chinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 co do MADE IN CHINA, ciekawe czy podróba, czy ori były robione w chinach oglnie beka z tego i wcale ta lampka taka p&p nie jest bo niestety potrzebne sa dluzsze sruby do przykrecenia i dziury nie pasuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ale wyglada w pytkę i ma przyciski podświetlane, a u mnie nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 no i na final.. moze pozniej jak troche odkurze auto to zrobie fotki jak to w aucie wyglada... bo teraz mam tyle piachu ze moglbym piaskownice zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 no i na final.. moze pozniej jak troche odkurze auto to zrobie fotki jak to w aucie wyglada... bo teraz mam tyle piachu ze moglbym piaskownice zrobic za***iście Ci to wyszło , co to za materiałek użyłeś, sam robiłeś czy oddawałeś gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 kupilem takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 kupilem takie gdzie takie wyczaiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na allegro i to koles 50 km od emnie sprzedawal do tego 4 komplatne boczki ze wszystkim nawet z glosnikami pod bosse od EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na allegro i to koles 50 km od emnie sprzedawal do tego 4 komplatne boczki ze wszystkim nawet z glosnikami pod bosse od EU skolko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na allegro i to koles 50 km od emnie sprzedawal do tego 4 komplatne boczki ze wszystkim nawet z glosnikami pod bosse od EU skolko? what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 na allegro i to koles 50 km od emnie sprzedawal do tego 4 komplatne boczki ze wszystkim nawet z glosnikami pod bosse od EU skolko? what? ile dzingow zabuliles za to? pasuje mi do planu na moje wnetrze :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 1000 tako moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 boczki tez czerwone :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 przerzucam allegro codziennie prawie, a ich nie widziałe, w jakim dziale wisiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 fotele piękne pod kolor auta , nie odkurzaj pokazuje zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 boczki tez czerwone :?: nie czarna skora[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 17:18_________________________________________________http://img826.imageshack.us/i/12277078362.jpg/ [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 17:18_________________________________________________jakby kogos te listwy interesowaly to moge odsprzedac [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 17:19_________________________________________________ przerzucam allegro codziennie prawie, a ich nie widziałe, w jakim dziale wisiały http://moto.allegro.pl/przepiekne-skorzane-fotele-z-audi-a4-s-line-i1227707836.html jeszcze ich koles nie zdial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi