Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten zderzak wyglada na naprawde na przedlift, popros o fotke z boku tam bedzie widac jaka jest dokladka, bo te z przedlifta schodzi sie tak plynnie, a z polifta jest z boku taka bula.... a sluchaj zapytaj kumulator on ma na sprzedaz zderzak z s4 tyl z wersji us..... chyba za 150zl, chyba ze zalezy Ci na parktroniku, bo on wyglada bardzo podobnie (tylko nie myl z s4 w wersji us) bo one sa inne....

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na tej aukcji jest z sedana, więc mogę sobie już darować dalsze wnikanie. Nie wypatrzyłem charakterystycznego przetłoczenia, jakie jest w poliftach, ale może to być też wina słabej jakości zdjęcia, jako ktoś się zainteresuje to zapyta o to ;)

Chcę samą dokładkę do parktronika, bo moje rury na standardowej słabo wyglądają i chcę też obyć się bez malowania.

Opublikowano

masakryczne te lampy :slina::slina::slina:

295762_435274913188918_1643433636_n.jpg

Opublikowano
:decayed: dzieki za fotke, tylko teraz problem jest z kierunkami bocznymi bo niewiem czy dymione czy biale?
Opublikowano

Białe :jerk:

Opublikowano

no tak tylko to jest jedno jedyne zdjecie z bialymi kierunkami, caly czas byly dymione, i jakos bardziej mi sie podobalo mniej rzucaly sie w oczy, chyba ze poprostu sie do nich przyzwyczailem

Opublikowano

według mnie białe lepiej pasują do przednich lampek, dymione masz w podpisie i jak dla mnie nie bardzo

Opublikowano

no wlasnie, lepiej pasuja do przodu, ale gorzej do znaczka na blotniku... i bardziej rzucaja sie w oczy...

Opublikowano
:decayed: dzieki za fotke, tylko teraz problem jest z kierunkami bocznymi bo niewiem czy dymione czy biale?

dymione, tez robie US i nie chuya zostana dymione u mnie:wink: tak samo halo

Opublikowano

no wlasnie poki nie bylo us to dymione wygladaly spoko.... a teraz.... a niewazne bede mial dwa komplety i najwyzej bede przekladal :decayed:

Opublikowano

Musisz zrobic reflektory na czarno:naughty: a wersja US miala orginalnie jakie halo, pomaranczowe czy biale?

Opublikowano
takie jak moje :wink: to jest wersja us

to gitara bo ludzie daja halo w pomarancz a mi wersja US pasi z bialym halo:decayed:

Opublikowano

Droposn a może zamienimy się na jedne sezon na felgi letnie?? :decayed:

Opublikowano

jak bym mial wiekszw hamulce to czemu nie a z tymi moimi seryjnymi to wiesz.....

Opublikowano

co poradzisz, wstydzi się klubu :D

pięknie ci to autko wychodzi dropsone ;)

Opublikowano

wstydzic sie nie wstydze.... gdyby nie klub to to auto napewno by tak nie wygladalo.... pozatym i tak caly przod bedzie zmieniany na przyszly rok to sie cos pomysli :wink:

Opublikowano

a co będziesz robił z przodem ? :decayed: