Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie czytałem wszystkiego ...bo po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie czytałem wszystkiego ...bo po co :thumbdown: Sorki Przemek za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 nie czytałem wszystkiego ...bo po co :thumbdown: Sorki Przemek za OT Również sorki i jeszcze raz gratuluję! Dobrze, że w niedziele będziesz, to się szybko na żywo zobaczy. Dropsone magik kujawsko pomorskiego! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No dropsone.. na prawde robi wrażenie.. chetnie zobacze live.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: Jestem ciekaw różnicy, słyszałem wiele opini, bardzo rozbieżnych, nareszcie ktoś u nas będzie maił i będzie można samemu się przekonać... kurcze zeby to bosse podpiac bylo tak prosto.... glosniki w tylnych dzwiach sa ale brakuje jeszcze pare gratow zeby to wszystko zagralo, i w sumie nie wiem czy bede sie w to bawil..... a jak chcesz posluchac jak to gra to marcin ma u siebie bosse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 chcesz to mam na zbyciu kilka metrów dobrych kabli miedzianych dość grubych za friko oddam bo i tak leżą.spokojnie powinni sięgnąć od radia do tylnej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 na razie nic z audio nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dropson furka Szacunek za zaciecie w rezaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Gratuluje autka... szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 kuzwa juz 3 tugodnie czekam ze chromem dookola szyb i lipa... niby dzisiaj ma byc... zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba A4 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 możesz napisać coś dokładniej odnośnie tej lampki na podsufitce? z czego ona jest polift b5 czy a6? i jak wyglądało podłączenie duży kłopot? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 możesz napisać coś dokładniej odnośnie tej lampki na podsufitce? z czego ona jest polift b5 czy a6? i jak wyglądało podłączenie duży kłopot? pozdro poszukaj na allegro, wiszę te lampki za 199zł chyba. dropsone - taborety kox a chrom mam nadzieję, że ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 możesz napisać coś dokładniej odnośnie tej lampki na podsufitce? z czego ona jest polift b5 czy a6? i jak wyglądało podłączenie duży kłopot? pozdro poszukaj na allegro, wiszę te lampki za 199zł chyba. dropsone - taborety kox a chrom mam nadzieję, że ori? chrom ori dlatego taki problem możesz napisać coś dokładniej odnośnie tej lampki na podsufitce? z czego ona jest polift b5 czy a6? i jak wyglądało podłączenie duży kłopot? pozdro http://moto.allegro.pl/item1173954331_super_lampka_vw_golf_vw_passat_a4_octawia.html ale wcale taka p&p to nie jest bo nie pasuja dziury na sruby..... ale nie jest to niewiadomo jaki problem [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 10:40_________________________________________________udalo sie znalesc chwile na umycie auta, po dwóch miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 prezentuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 lusterka i klamki w kolor - jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wiem wiem, i zaslepki spryskow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 dropsone dolny chrom widzę już siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 siedzi i kuzwa czekam za reszta i sie nie moge doczekac, a juz mam zaplacone, mialy byc w piatek a tu lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 no jestem ciekaw jak Ci to wyjdzie (trzymam kcuki żeby wszysło ) ja się poddałem z montażem ori chromu, nie mogłem dostać tego nad linią dachu. jak będziesz monotwał chrom nad drzwiami na tą listwę czy będziesz ją sciągał i jak z tylną szybką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
312MC Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Lustereczka i klamki na czerwono i bedzie malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi