PARAF Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Większa fela i ja bym już nic na zew. nie zmieniał :gwizdanie: Dlaczedo mówisz, żebym "powiększył" fele skoro sam nie chcesz tego zrobić u siebie...?
SebaMC Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Większa fela i ja bym już nic na zew. nie zmieniał :gwizdanie: Dlaczedo mówisz, żebym "powiększył" fele skoro sam nie chcesz tego zrobić u siebie...? U mnie to nieco inna historia, bo A4 idzie na sprzedaż, po wakacjach planuje kupić A4 1,8 T i wtedy tego dokonam, poza tym tutaj można wypisywać porady, a że ja bym tak zrobił na Twoim miejscu to napisałem.
PARAF Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 Większa fela i ja bym już nic na zew. nie zmieniał :gwizdanie: Dlaczedo mówisz, żebym "powiększył" fele skoro sam nie chcesz tego zrobić u siebie...? U mnie to nieco inna historia, bo A4 idzie na sprzedaż, po wakacjach planuje kupić A4 1,8 T i wtedy tego dokonam, poza tym tutaj można wypisywać porady, a że ja bym tak zrobił na Twoim miejscu to napisałem. Spoko
Armi Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Bardzo ładna ta Twoja a4. Czarny grill Kolor chyba jak mój więc tak sobie mniej więcej patrzę jak spryski będą u mnie wyglądać Brakuje tylko większej felgi i dużego lusterka (prawego).
moskal Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 (mam nadzieję, że syn) Mam cichą nadzieję, że też syn :D pitolicie , nie ma to jak córa zawsze za starym idzie :naughty: :naughty:
PARAF Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 (mam nadzieję, że syn) Mam cichą nadzieję, że też syn :D pitolicie , nie ma to jak córa zawsze za starym idzie :naughty: :naughty: A wiesz co jest w tym wszystkim najzabawniejsze...? Już dwóch lekarzy (tych dowcipnych) powiedziało mi i żoneie, że na ich oko to na ok. 70% CÓRKA Mamy już maj, więc pod koniec miesiąca będę wiedział co mi sie urodzi...[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:32_________________________________________________ Brakuje tylko większej felgi i dużego lusterka (prawego). Wszystko w swoim czasie... więcej patrzę jak spryski będą u mnie wyglądać ...a będą też działały tak jak u mnie? :polew: [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:35_________________________________________________ Czarny grill Narazie to tylko czrny szprej, ale mam w planie poprawić go folią termoplastyczną... Zobaczymy jak to wyjdzie. Czekam na foll z allegro...
Armi Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Tylko zaślepki masz? Ja planuję mieć działające, dziś nawet zbiorniczek pod spryski kupiłem.
PARAF Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Tylko zaślepki masz? NO CO TY ?! Wszystko działa jak należy :> Szkoda tylko, że jak za często walisz płynem po lampach, to momentalnie musisz napełniać zbiornik... Cóż, taki urok tych Audiczek... dziś nawet zbiorniczek pod spryski kupiłem. zapytam z ciekawosci ile dałeś?
rafalekx Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Szkoda tylko, że jak za często walisz płynem po lampach, to momentalnie musisz napełniać zbiornik... A to lanie po tych lampach coś daje? Bo mi się wydaje że średnio... I to nie urok Audiczek tylko w każdym aucie pompka od sprysków pobiera więcej płynu A jak się ma to podpięte pod manetkę razem ze spryskiwaczem szyb to czasami niepotrzebnie się leje płynem po lampach... Dlatego ja mam oddzielny guziczek
Armi Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kojarzyło mi się, że nawet wstawiałeś filmik jak te spryski działają ale nie jestem pewien. Zapłaciłem za zbiorniczek 40zł na szrocie , spryski już zamówione. Więc jak dojdą to biorę się za montaż.
PARAF Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 Kojarzyło mi się, że nawet wstawiałeś filmik jak te spryski działają ale nie jestem pewien. Zapłaciłem za zbiorniczek 40zł na szrocie , spryski już zamówione. Więc jak dojdą to biorę się za... :oklaski: ...montaż. Zabawne, mój kumpel tak mówi jak jedzie coś
SebaMC Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Filmik wstawiał kolega z forum, który ma chyba najbardziej zrezane B4 w Polsce .
PARAF Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Dzisiaj się troche się nudziłem, więc postanowiłem usunąć z klapy bagaznika oznaczenia... Quattro zostało na miejscu
aju Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 no niestety i tu albo nie ma nic albo wszytko, teraz to q wygląda nie bardzo
speed31 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 super autko dobry "silniczek" niech służy fajny kolorek czarny to czarny
PARAF Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 no niestety i tu albo nie ma nic albo wszytko, teraz to q wygląda nie bardzo Mi pasuje i tylko to się liczy :> super autko dobry "silniczek" niech służy fajny kolorek czarny to czarny Oryginalna wypowiedź - dzieki
T-żółw Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 fajnie, że zostawiłeś znaczek q zorientowani wiedza o co biega hhacek tez tak zrobił w swoim ex 2.8q i fajnie wyglądało
PARAF Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 fajnie, że zostawiłeś znaczek q zorientowani wiedza o co biega [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 13:11_________________________________________________Kolejny mod: Almoast All Windows Tinted PIXI, Marcin - dzięki za pomoc wkrótce w pierwszym post'cie foto.... już są
musti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Parafeo cyknij fotkę całego auta a nie tylko drzwi bo chcę coś porównać i wpadaj wkońcu na browar do WGM
PIXI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Kolejny mod: Almoast All Windows Tinted PIXI, Marcin - dzięki za pomoc No problemo No no furka Panie .... bez oznaczeń fajnie się dupka prezentuje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi