Opublikowano 15 Grudnia 20241 r No może właśnie V23 jest ostatnia. Edytowane 15 Grudnia 20241 r przez Muskel1
Opublikowano 15 Grudnia 20241 r instalowałem na MHI2Q kilka dni temu V23 właśnie i wszystko jest OK. przy okazji zapytam. @Muskel1 z racji że jesteś obeznany w temacie, czy normalnym jest że po patchowaniu jednostki z poziomu M.I.B'a nie pokazuje VINu auta po całej "zabawie" ? (przechodziłem z US na EU plus patch i nowe mapy) wszystko działa jak trzeba jedynie nie pokazuje tego VINu, który przed przy ori sofcie US był widoczny. dokładnie w =>m.i.b.<=/system_information jest pozycja MHI2 unit VIN oraz CAR VIN w których teraz nie ma podanego vinu auta. Edytowane 15 Grudnia 20241 r przez MaTeo85
Opublikowano 15 Grudnia 20241 r @MaTeo85powiem Ci szczerze, że nie zwracałem na to uwagi ale myślę, że gdyby po moich działaniach taka sytuacja miała miejsce, to przypuszczam, że poinformowano by mnie o tym.
Opublikowano 15 Grudnia 20241 r ok, dzięki za info. nie wpływa to w żadnym stopniu na działanie MMI, map itp. więc po prostu pacjent będzie musiał z tym żyć
Opublikowano 15 Grudnia 20241 r Może ma to coś wspólnego z ignorowaniem regionu w czasie przeprowadzenia konwersji. Nie wiem, bo nie zwracałem nigdy uwagi?
Opublikowano 15 Grudnia 20241 r kto wie, jedno jest pewne że ten VIN gdzies tam jest zapisany bo właśnie porównałem pliki z eepromem przed i po zabawie i w obu jest VIN zapisany.
Opublikowano 22 Grudnia 20241 r Witam Podczas aktualizacji map wyskakuje błąd i komunikat aktualizacja przerwana, włóż kartę SD. Karta oczywiście siedzi w gnieździe, jest sformatowana na FAT32, wersja systemu MHI2Q_ER_AUG22_P5092 Mapy na 2025 jak to obejść?
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Inną kartą. Ok, to może mieć znaczenia bo to karta microSD w czytniku. Dzięki
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r Karta powinna być SD, a nie microSD w adapterze, gdyż w niektórych przypadkach sprawia to problemy.
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r Niestety nowa karta SD i nadal to samo, karta wsadzona a wyskakuje taki komunikat, przez czerwone menu też nie chce iść
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r Silnik nie ma znaczenia. Spróbuj z pendriva załadować. Port SD2 był pusty?
Opublikowano 23 Grudnia 20241 r Tak był pusty, zresztą w czerwonym menu podświetla się tylko slot z kartą z mapami bo próbowałem tez przez SD2 wgrywać