malik Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) Siema mordeczki. Dawno mnie tutaj nie było. Z racji tego, że rozrosła mi się ostatnio rodzina postanowiłem zainwestować w rodzinne kombi Audi RS6 Performance. 605 koni. Ma chyba wszystko oprócz wentylowanych foteli z masażami. Ale w Recaro takich nie robią. Poza tym z ciekawostek Bang & Olufsen, Night Vision, Ceramika, HUD, Aktywny tempomat, Kamery360, Domykanie, Pełna elektryka z fotelami, lusterkami i regulacją kolumny kierowniczej, oraz dużo więcej. W przyszłości plan na program pod 700 koni i może jakieś fajne oklejenie. Serio, to auto ma takie wyposażenie, że nie mam pomysłów co ew. można dodać Tak brzmi seryjny wydech. Na ustawieniach Dynamic roi niezły "popcorn". 20220714_152207.mp4 Edytowane 4 Października przez malik upgrades 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Ładna sztuka , Gratuluje zakupu . Mój kolor, jak dla mnie najlepszy kolor audi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Petarda, graty gury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Auto super...ale ja to bym felgi zmienił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 25 minut temu, mlody020 napisał: Auto super...ale ja to bym felgi zmienił Zaintrygowales mnie... bo to jest standardowa fela Performance. Na jakie bys zmienil? Fela teraz to 21" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Jak ma być rodzinny to innych felg nie widzę...tylko bierz 21" to będzie więcej różowego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 12 minut temu, poziek napisał: Jak ma być rodzinny to innych felg nie widzę...tylko bierz 21" to będzie więcej różowego. Hehe, namówiłeś mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Mamo, mamo! Nie musisz sprzątać! Malik pozamiatał... Gratuluję nabytku. 15 godzin temu, malik napisał: W przyszłości plan na program pod 700 koni i może jakieś fajne oklejenie. Mod z mocą na +. Jeżeli oklejać to PPF przód, ranty etc. Inną folią szkoda psuć koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 30 minut temu, george napisał: Mod z mocą na +. Jeżeli oklejać to PPF przód, ranty etc. Inną folią szkoda psuć koloru. Taki klimat mi się podoba. Oklejenie 50/50. Z jednej strony oryginalny lakier a z drugiej camo. Jak będę jechał po bułki do sklepu to ludzie na przystanku będą widzieli oklejnony. Jak będę wracał to ori lakier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 6 minut temu, malik napisał: Taki klimat mi się podoba. Oklejenie 50/50. Z jednej strony oryginalny lakier a z drugiej camo. Jak będę jechał po bułki do sklepu to ludzie na przystanku będą widzieli oklejnony. Jak będę wracał to ori lakier Wóz ma się podobać Tobie. I te myśli "Czy wytrzeźwiałem od wczoraj, czy jeszcze nie?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Ja tu widzę następujące zmiany... - pasy w kolor niebieski - obniżenie vcdsem o 2cm - jakieś inne kółko, a to na zimę skoro zimówki są. Dorezać możesz asystenta parkowania dociągi są? el. kolumna kierownicza? poza tym Rysiek fajny, rodzina się za bardzo nie powiększyła skoro kupiłeś wersję 4 osobową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 (edytowane) Godzinę temu, H4mm3R napisał: Ja tu widzę następujące zmiany... - pasy w kolor niebieski - obniżenie vcdsem o 2cm - jakieś inne kółko, a to na zimę skoro zimówki są. Dorezać możesz asystenta parkowania dociągi są? el. kolumna kierownicza? poza tym Rysiek fajny, rodzina się za bardzo nie powiększyła skoro kupiłeś wersję 4 osobową Pasy dobry pomysł, dzięki za sugestię. Dociągi drzwi są, elektryczna kolumna kierownicy też. Podpowiedz proszę gdzie w VCDS znajdę zmianę ustawień wysokości zawieszenia. W Q7 kiedyś to robiłem ale z 10 lat temu. Asystent parkowania miałem w 2 służbówkach i nigdy nie uruchomiłem. Tutaj mam nawet kamery 360 ale ja starej daty jestem i parkuje na lusterka i pikanie Znalazłem jeszcze jedną rzecz której brakuje - roletki w tylnych drzwiach. Lusterka chyba puszczę w carbon bo to co jest teraz to jakiś żart. Nawet nie są aluminiowe te obecne obudowy. Carbon będzie ładnie pasował do czarnych trimów na zewnątrz. Edytowane 15 Lipca 2022 przez malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 35 minut temu, malik napisał: Pasy dobry pomysł, dzięki za sugestię. Dociągi drzwi są, elektryczna kolumna kierownicy też. Podpowiedz proszę gdzie w VCDS znajdę zmianę ustawień wysokości zawieszenia. W Q7 kiedyś to robiłem ale z 10 lat temu. Asystent parkowania miałem w 2 służbówkach i nigdy nie uruchomiłem. Tutaj mam nawet kamery 360 ale ja starej daty jestem i parkuje na lusterka i pikanie Znalazłem jeszcze jedną rzecz której brakuje - roletki w tylnych drzwiach. Lusterka chyba puszczę w carbon bo to co jest teraz to jakiś żart. Nawet nie są aluminiowe te obecne obudowy. Carbon będzie ładnie pasował do czarnych trimów na zewnątrz. Pasy masz u mnie w wątku do podglądu. Procedurę wyślę Ci na PW Jak pójdziesz w carbon, to potem dyfuzor, ramka grilla, dolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 14 godzin temu, H4mm3R napisał: Jak pójdziesz w carbon, to potem dyfuzor, ramka grilla, dolot Doloty piękne robią do tego silnika z Carbonu w odjechanych pieniądzach Będę myślał Dzięki za tutorial dot. regulacji zawiasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 2 godziny temu, malik napisał: Doloty piękne robią do tego silnika z Carbonu w odjechanych pieniądzach Będę myślał Dzięki za tutorial dot. regulacji zawiasu. Dobrze kombinujesz Wjechał do Rycha ostatnio i wygląda świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 allegro.pl ALLEGRO.PL Tu masz pasy, tylko chora cena. Mam firmę która zrobi to za 800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Grubo, jak zawsze u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Gratuluję i życzę bezawaryjnej jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 W dniu 16.07.2022 o 20:12, H4mm3R napisał: allegro.pl ALLEGRO.PL Tu masz pasy, tylko chora cena. Mam firmę która zrobi to za 800zł Dawaj namiar...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi