Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wrzuć pełny auto-scan z zapisanym błędem.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Właśnie kurcze w tym błąd że nie zrobiłem nawet zdjęcia tego błędu jedynie zapamiętałem kod błędu a teraz nie powraca żaden błąd i w sterownikach jest pusto a na zegarach pokazuje .
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Na przyszłości wykonaj pełny auto-scan, zapisz go, i dopiero kasuj błędy. Błąd wskazuje na nieprawidłowe działanie wtryskiwacza AdBlue. 21378 - Dosiereinheit für Reduktionsmittel P20FE 00 [096] - Fehlfunktion Być może jest zapchany skrystaloiowanym AdBlue. Wykręć go, sprawdź jak wygląda, ewentualnie zanurz w gorącej wodzie, jeżeli jest przypchany skrystalizowanym AdBlue. Edytowane 4 godziny temu przez Muskel1
xXPiotrekXx19 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Czy do tego wtryskiwacza dostanę się jakoś w miarę swobodnie ? Skoro wtryskiwacz jest nawet przypchany to czy błąd nie powinien wrócić po skasowaniu w sterowniku silnika . A druga kwestią jest taka że po zrobieniu tych 50 km nadal z tego 1000 km nie ujmuje zasięgu po jakim silnik pozostanie unieruchomiony .
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Uzupełnij najpierw poprawnie profil bo na pewno nie masz silnika CZHA skoro masz 3.0 TDI, bo jest to 2.0 TDI.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Silnik jaki u mnie się znajduje to CZZA ultra 218 km . Nie mogłem wprowadzić poprawnego gdyż takiego nie było dostępnego ale zaraz się jeszcze upewnię .
Muskel1 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu Prezes @Hugo z pewnością doda kod silnika jak zapytasz Wtryskiwacz siedzi dostępny na katalizatorze w komorze silnika. Po demontażu należy założyć nową obejmę i uszczelkę zanim ponownie zamontujesz.
Hugo Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Prezes @Hugo z pewnością doda kod silnika jak zapytasz Ogarnięte i zmienione w profilu @xXPiotrekXx19 1
Rekomendowane odpowiedzi