Rob@k Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) 1 godzinę temu, Ivanek napisał(a): Słyszałem, że klosze z Ali nawet zabezpieczone folią po 2-3 latach wyglądają jak ori 20 letnie. Jak długo masz swoje? Mam je już 4 lata i nadal wyglądają jak nowe. Może było by inaczej gdyby nie ppf. Zdjęcie robione 2 tyg temu. Edytowane 13 Listopada przez Rob@k 1
Gorczyk Opublikowano Niedziela o 15:08 Autor Opublikowano Niedziela o 15:08 (edytowane) 3 dni pracy przy audi i w końcu efekt, 90% jublu z lakieru zdjęte. Folie ppf wleciała na tylny zderzak, słupki A I B, trójkąty tylnych drzwi, dach do relingów, klapka wlewu paliwa, lampy przód i tył i góra klapy tam gdzie znaczek. W późniejszy czasie pewnie jeszcze dokleję co nie co 😉 Kratki halogenów też wymalowałem w strukturę czarną. Ogólnie zostało mi jeszcze masa pracy ale powoli zrobimy wszsytko. Powłoka na razie roczna, Can Coat od Gyeon ponieważ blotnik i doły drzwi muszę poprawić lakierniczo. Edytowane Niedziela o 15:13 przez Gorczyk
Gorczyk Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) No i tak się bawiłem i przy okazji wsadzenia filtra od RAMAIR pozatykałem otwory w puszcze filtra, które zostały aby sobie łapać syf 🤐 Auto teraz wydobywa z siebie naprawdę super melodie dla uszu. A auto prezentuje się po paru dniach jakby było wciąż czyste 🫡 Pokodowałem sobie jeszcze troszkę i tak powoli do celu. Edytowane 4 godziny temu przez Gorczyk
Rekomendowane odpowiedzi