Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki dobry zestaw kluczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam COVAL'a i zwykle klucze i taki duzy komplet juz 3 albo 4 rok i jest naprawde ok. Wymienialem nimi skrzynie , zawieszenia itp i tylko jeden torx sie przekręcił i to nie do konca to dokupilem nowy. POLECAM

Opublikowano

Nie ma sie co oszukiwac. Za porzadne narzedzia trzeba wy***ać w c**j kasy na raz, albo (ja ja robie od lat) sukcesywnie kupowac po sztuce. Gdybym dzisiaj miał kupić wszystkie narzedzia BETA jakie mam, to chyba bym sobie w łeb pierdolnał.

A tak mam juz ich całkiem sporo, bez obciazenia dla domowego budzetu i nigdy nic mi nie peklo, nie ukrecilo sie itp.

Opublikowano
Za porzadne narzedzia trzeba wy***ać w ch***j kasy na raz, albo (ja ja robie od lat) sukcesywnie kupowac po sztuce.

Dokładnie :D

Generalnie skupiam się na HAZET, Kamasa i PROXXON, ale kurde głupi płasko-oczkowy kluczyk potrafi kosztować i 50 PLN nawet :confused4:

Opublikowano
Za porzadne narzedzia trzeba wy***ać w ch***j kasy na raz, albo (ja ja robie od lat) sukcesywnie kupowac po sztuce.

Dokładnie :D

Generalnie skupiam się na HAZET, Kamasa i PROXXON, ale kurde głupi płasko-oczkowy kluczyk potrafi kosztować i 50 PLN nawet :confused4:

Popieram walizke z PROXXON-a mam ponad 3 lata i smiga wszystko jak nalezy a teraz jakies pol roku mam walizke z HAZET-a i to jest dopiero wypas no ale niestety tania nie byla...

Opublikowano

Popieram walizke z PROXXON-a mam ponad 3 lata i smiga wszystko jak nalezy a teraz jakies pol roku temu kupilem walizke z HAZET-a i to jest dopiero wypas no ale niestety tania nie byla...

pokaż w linkach

Opublikowano

pokaż w linkach

Z Proxxona mam te zestawy:

http://cgi.ebay.de/Proxxon-Steckschlusselsatz-56-tlg-Nr-23040-NEU-OVP-/400192208612?pt=Kfz_Handwerkzeuge&hash=item5d2d507ee4

http://cgi.ebay.de/Proxxon-Slim-Line-Ring-Maulschlussel-15-teilig-23821-/370472470285?pt=Kfz_Handwerkzeuge&hash=item5641e1470d

http://cgi.ebay.de/Proxxon-Slim-Line-Ring-Maulschlussel-15-teilig-23821-/370472470285?pt=Kfz_Handwerkzeuge&hash=item5641e1470d

Te z Proxxona kupilem, a walizke z Hazeta z pelnym zestawem kluczy byla to jakas limotowana seria na 2010 rok dostalem od szefa na urodziny jak on to powiedzial: ''Dla starego fana :audi: do grzebania przy aucie" w koncu to juz moje 4 audi, nie wiem na ile to prawda ale na opakowaniu byla cena o ile dobrze pamietam cos kolo 900euro zestaw sklada sie z cos kolo 170 kluczy nie powiem Ci dokladnie bo jestem teraz za granica i nie mam go ze soba zeby sprawdzic i nie umie teraz nic podobnego znalesc ale juz po wadze samej walizki wiedzialem ze musi to byc dobry sprzet...

Opublikowano

.YATO propfesional na prawde daja rady.ja polecam

Opublikowano

a tutaj cos dla majsterkujacych kolezanek z forum:

978a682315864d7dmed.jpg

Opublikowano

a tutaj cos dla majsterkujacych kolezanek z forum:

978a682315864d7dmed.jpg

:blink: :blink: :blink: :blink:

devastation, to Twoje? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie, nie moje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

kilka dni temu łaziłem ze swoją Lolą po jakimś sklepie z róznosciami

i takie coś znalazlem, rózowe...... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie, nie moje :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

kilka dni temu łaziłem ze swoją Lolą po jakimś sklepie z róznosciami

i takie coś znalazlem, rózowe...... :polew: :polew: :polew: :polew:

:D

Kupiłeś jej? :naughty:

Opublikowano

nieeeeee...... nie chciała.......

Opublikowano

Ja mam narzędzia NEO i naprawdę mogę polecić

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zestaw zachęcająco wygląda ale ta cena :wallbash:

Opublikowano

panowie na szybko jakiś zestawik do 300-350zł typowy do dłubania przy aucie... (amtorskie grzebanie żaden warsztat)