Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Duży grill od B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś juz wsadzał do B6 grill od B7 bo wlanie mam taka koncepcje i myślę czy druzo to będzie roboty i kasy??? a na pewno z dużym grillem będzie fajniej wygladala:) i apropo wie ktoś gdzie można kupić dokładkę zderzaka przedniego z dużymi kratkami??

Opublikowano

Na tym forum nawet jak ktoś był :mysli: to po ujawnieniu takiego pomysłu szybko uciekł :polew:

Opublikowano

do B5 są gotowe zderzaki stylizowane na B7 na allegro :kox:

Opublikowano

Czy ktoś juz wsadzał do B6 grill od B7 bo właśnie mam taka koncepcje i myślę czy druzo to będzie roboty i kasy??? a na pewno z dużym grillem będzie fajniej wygladala:)

Ja miałem pomysła, żeby zlecić jakiemuś magikowi przeróbkę ori zderzaka i modyfikacje grilla na wzór tego z B7 z tym, że jeszcze takiego nie znalazłem.

Na pewno byłoby dużo więcej roboty ale pewnie i dużo taniej.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że skoro nikt z VIP'ów forum tego jeszcze nie zrobił to pomysł zostałby wyśmiany i podciągnięty pod wioske :gwizdanie:.

pozdro :hi:

Opublikowano

Czy ktoś juz wsadzał do B6 grill od B7 bo wlanie mam taka koncepcje i myślę czy druzo to będzie roboty i kasy??? a na pewno z dużym grillem będzie fajniej wygladala:) i apropo wie ktoś gdzie można kupić dokładkę zderzaka przedniego z dużymi kratkami??

Ciekawe jak długo będziesz sprzedawał taki wynalazek... :gwizdanie:

Dokładki są w ASO i bywają na Allegro

Opublikowano

Ciekawe jak długo będziesz sprzedawał taki wynalazek... :gwizdanie:

Zawsze można napisać "jedyna taka na Allegro" lub sprzedać jakiemuś fanowi tuningu :wink4:

ps. Panowie nie zabijajcie weny twórczej :tongue4:

Opublikowano

Był temat o tym na forum, nawet kilka tematów. Użyj :szukaj:

Opublikowano

widzialem taki wynalazek w 3miescie...

nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. b6 jest sliczna, b7 tym bardziej, na cholere psuc udane samochody łączac je ze soba :wallbash:.

oszukasz kogos ze masz nowszy model?

porazka.

Opublikowano

a takie coś z B6 cabrio nie podejdzie do B6 lim/ava?

audicabrioprzodbdachres.jpg

Opublikowano

Są dedykowane do zwykłych wersji, nie trzeba kombinować z cabrio :wink4:

http://www.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a4_b6_8e/audi_a4_b6_8e_karosserie.html

Sorki ale to okropnie wyglada :no:

Opublikowano

Są dedykowane do zwykłych wersji, nie trzeba kombinować z cabrio :wink4:

http://www.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a4_b6_8e/audi_a4_b6_8e_karosserie.html

Sorki ale to okropnie wyglada :no:

Wiesz co? Mam podobne zdanie. Ohyda :sick3:

Zamiast takich "dziwnych" przeróbek lepiej zainwestować w coś, co się nie będzie gryzło.

Mi sie takie przeróbki kojarzą z zakompleksionymi właścicielami.

Zależy komuś na przodzie B7?

Zamiast wyrzucać kasę na wątpliwe przeróbki, lepiej ja odłożyć i za jakiś czas kupić A4 B7 :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystko kwestia gustu. Ja osobiście uważam Hofele za najlepszą opcję jeżeli chodzi o single frame w B6. Podoba mi się bo jako jedyne zgrywa się z resztą sylwetki samochodu. Inne wynalazki jak dla mnie :thumbdown:

Opublikowano

Co Wy z tymi grillami to chcecie robić grill RS-4 do B6 :wallbash: albo od B7 do B6 to już całkiem wielka kupa :thumbdown: jak chcesz wydawać kasę na grill od B7 i bawić się w cięcie zderzaka oraz maski to lepiej kup sobie zderzak s line B6 i będzie to o wiele lepiej wyglądało a zmieni Ci samochód na plus :good:

Opublikowano

Co Wy z tymi grillami to chcecie robić grill RS-4 do B6 :wallbash: albo od B7 do B6 to już całkiem wielka kupa :thumbdown: jak chcesz wydawać kasę na grill od B7 i bawić się w cięcie zderzaka oraz maski to lepiej kup sobie zderzak s line B6 i będzie to o wiele lepiej wyglądało a zmieni Ci samochód na plus :good:

Popieram w 100% - nie kombinujcie, bo to autu na dobre nie wychodzi. Już jedna hybryba B6/B7 jest na forum i efekt ładny jeśli chodzi o wykonanie, ale całokształt troszkę dziwnawy..

Opublikowano

Niech B6-ka zostanie B6-ką. :tongue4:

Amen :hi:
Opublikowano

Są gusta i guściki - moje auto też nie wszystkim się podoba, ale serio - uważam, że przód b7 w b6 fajnie wygląda i dodatkowo nie jest to aż tak duży problem z przeróbką, gdyż wszystkie elementy na 99% pasują i nie trzeba masakrycznie rezać, jak w przypadku b5.