dark79 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 myje kiedy sie ubrudzi albo jak nic nie widze przez szyby
wicior123 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ja oczywiscie dam pucuje raz w tygodniu PS. nie wiecie moze gdzie mozna dostac kredke koloryzujacą do lakiery?
jas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jak pojade do kobiety i stwierdzi ze moja niunia jest zamiast czerwona szara albo czarna i jej chce sie myc to ja ona myje bo ja lewy jestem do roboty
Gość zdeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 bo ja lewy jestem do roboty :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
wiki Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jak sonko świeci to raz w tygodniu i często przecierane wilgotną szmatka z kurzu mycie kompletne w środku i na zewnątrz za każdym razem warstwa plastmalu to okolo 4-5h az sie u mnie w domu śmieją no ale ja tak nie potrafie samą wodą i szmatą jak mój teściu :mrgreen: . w zimie jeżdże na myjkę ręczną + karcher bo mam czarną niunię i wszystki widać a ja lubię jak byszczy i te spojrzenia :mrgreen: :mrgreen:
bushi Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Więc respekt dla kolegów co myją autko 10h ja jak wilelu kolegów dla relaksu i przyjemniości w sob popołudniu max 3 i tak co tydzień,
audia41.6 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja 2 razy w tygodniu 1 w tygodniu generalne sprzątanie 1 w miesiącu mycie silnika 2 razy w roku mycie podwozia z zabezpieczeniem generalnie po zimie 1 w roku polerka i zaprawki po odpryskach 1 w roku pranie tapicery ( wyciaganie wszystkiego z samochodu wykładziny siedzeń )
Wihajster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ojej chyba jestes niewolnikiem swojego wozu :shock:
Gość rob Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ojej chyba jestes niewolnikiem swojego wozu nie tylko on :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja myje jak jest brudne dobrze ze na srebrnym tak nie widac brudu :razz:
Rekomendowane odpowiedzi