johnybravo Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Rogal ew Rogalik to bedzie synek po Chipppie :>
Reggi Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 Jak dasz mu Gracjan to ja ojcem chrzestnym nie będę Dlatego nie dam mu na imie Michał..bo boje się, że sie wda w ojca chrzestnego A ja zrobię w temacie raggaman POGRATULOWAĆ !!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: Dzięki Jakbyś kiedyś potrzebował pomocy to dzwon Ryszard odpada..mój dyrektor tak ma
moskal Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Dawid - osiedlowy kutafon, uwielbia kartofle i nigdy nie zamyka ryja. Musimy sie poznać [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 06:54_________________________________________________A tak wogóle Ragga to gratulacje !!!! tyle lat wysiiłku i w końcu dopiąłeś , chcesz to Ci moge poopowiadać jak wygląda ojcostwo :polew:
Azunia Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Miron - dobry kumpel spod delikatesów, trochę tępy, zbiera butelki. :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 To ja z kolei napiszę na temat: Jeżeli miałbyś córkę, to ochrzcij ją Laura. Mam sentyment do tego imienia;)
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 a może ANIA ... http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=92804&start=0
Reggi Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Laura fajne imię Z imiona dla dziewczynki jakoś mi lepiej idzie.. na chłopca to tak ciężko..chciałem żeby miał imię po mnie..ale kobieta zgłosiła protest..
Kaśka Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Dla dziewczynki proponuje Julia, Natalia albo Aleksandra a dla chłopaka Arek, ale konkretnie Arkadiusz a nie Artur (mam do tego imienia ogromny sentyment), Bartek, ale tutaj też Bartłomiej a nie Bartosz albo Przemek. W ramach tego jaki jest Twój nick proponuje jeszcze Regina. Gratulacje!
patronUS Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Kolega qoperek wypisał Ci stronę imion męskich, ja mam dla Ciebie Imiona Żeńskie - DeLux :> , no i Laury tam nie ma http://www.forumowisko.pl/index.php?showtopic=4272 zresztą chyba żadna nasza koleżanka z forum nie będzie brała tego na poważnie
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Kaśka Ze wszystkich, które wymieniłaś to Julka najładniejsze..Natalia mam uprzedzenia bo wszystkie, które znam to zlekka pojebane są Regina..trochę jak papier toaletowy A może Raffaella Venessa też ładnie..ale skrót to jak? Vania ? Ariel? Aurelia ?
Ukasz699 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Dla Chlopca Milan bardzo ladne imie jak moj chrzesniak a skrot Milut Milus
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Dla Chlopca Milan bardzo ladne imie jak moj chrzesniak a skrot Milut Milus Milan..niee..jakoś mi się dziwnie kojarzy. Imię musi budzić pozytywne skojarzenia dla rodziców
Ukasz699 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Dla Chlopca Milan bardzo ladne imie jak moj chrzesniak a skrot Milut Milus Milan..niee..jakoś mi się dziwnie kojarzy. Imię musi budzić pozytywne skojarzenia dla rodziców No pewnie ze tak to wam ma sie podobac
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Nadzieja takie nowoczesne imię Tas samo jak Spyrdon albo Monitor Madzia, Tolek, Eustachy Tak dziecka nie skrzywdzę
Buba Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Rychu bo wszystkie Ryśki to fajne chlopaki :gwizdanie:
kranik66 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witam ja mam Kacpra urwis nie z tej ziemi podobno wszystki takie sa! A w pazdzierniku urodzi mi sie coreczka Pola miala byc Apolonia ale stwierdzilismy ,ze lepiej zostanie Pola
Reggi Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Pola ..ładnie Rychu bo wszystkie Ryśki to fajne chlopaki :gwizdanie: Jak mój Dyr. no waaaaaaaaaaaaaay
Rekomendowane odpowiedzi