Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj odwiedziłem Goodhope w Pleszewie <wlkp> Śmiało polecam, pełna profeska, hamownia, czysto, profesjonalny sprzęt i widać, że gość zna się na rzeczy;) Ze 110km w AFN wyszło 140km;) Niby niewiele, ale 320Nm robi swoje. Pozdrawiam;)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wrzuć wykres ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam ... szukam jakiś dobry "adres" do zawirusowania b8 2.0 tdi ( 143 km ) w lubuskiem ... ewentualnie poznan wrocek ? pozdrawiam

Opublikowano
Opublikowano
http://www.ecuproject.pl/ to dawny "Dynosoft" ?? zmienila sie cala ekipa czy tylko nazwa firmy ? warto tam uderzyc po starych opiniach ?? ... serdecznie pozdrawiam
Opublikowano

Też od kumpli słyszałem dużo dobrych opinii o hamowni 4x4 i tuningu w Ciechanowie, współpracują podobno w V-tech.

Dwóch kolegów jest zadowolonych z efektów i ceny.

Opublikowano

Też od kumpli słyszałem dużo dobrych opinii o hamowni 4x4 i tuningu w Ciechanowie, współpracują podobno w V-tech.

Dwóch kolegów jest zadowolonych z efektów i ceny.

jak dostali "czipa" za niewielka kase to jak maja byc niezadowoleni...

vtech ciezko nazwac firma tuningowa, a gosci ktorzy z nimi wspolpracuja, jeszcze ciezej :D

Opublikowano

:ot:

a może by tak zrobić liste w jakich województwach jacy tunerzy dobrze chipują auta :wink4: przynajmniej ludzie nie będą ciągle pytać gdzie co i jak :wink4:

Śląsk:

CompSport

DynoSoft

Popieram, podział na województwa by bardzo ludziom ułatwił szukanie.. :good:

Opublikowano

słyszał ktoś o jura tuning z częstochowy? Chciał bym wyciąć dpf. Gość mówi że robi co chwilę takie coś więc doświadczenie w tym. Lecz nie widziałem żadnych opinii na ich temat

Opublikowano

witam ... szukam jakiś dobry "adres" do zawirusowania b8 2.0 tdi ( 143 km ) w lubuskiem ... ewentualnie poznan wrocek ? pozdrawiam

http://www.dyno.pl/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie kogoś dobrego w podkarpackim (okolice Rzeszowa) 1.9TDI AWX.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Panowie powiedźcie mi czy jest sens chipowac 1.6 ? jeszcze w gazie? fabrycznie 101km ile to moze dac ?

Opublikowano

Panowie powiedźcie mi czy jest sens chipowac 1.6 ? jeszcze w gazie? fabrycznie 101km ile to moze dac ?

nie ma zadnego sensu, bo to silnika N/A, w dodatku o malej pojemnosci.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz, wiec nic nie planuje :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a tak z ciekawości ciekawe co by się zmieniło w takim silniku 3 ,4 km ?Nm pewnie z 6 tak na oko

Opublikowano

na oko to chlop w szpitalu zmarl

czym chcesz moc podciagnac chipem? na wolnossacym silniku? wymien filtry wytnij kat zrob mu lepsze odychanie i bedzie mial z 5 - 10 koni wiecej

Opublikowano

hmy według mnie chipowanie auta to poprawa mapy.......... wiec jeśli wyszło milion autek z jednym softem to każdy silnik się układa inaczej..............prawda? wiec chipowanie to pisanie mapy pod każdy silnik z osobna pod jego stan i parametry wiec co się musi dać poprawić................amen

Opublikowano

hmy według mnie chipowanie auta to poprawa mapy.......... wiec jeśli wyszło milion autek z jednym softem to każdy silnik się układa inaczej..............prawda? wiec chipowanie to pisanie mapy pod każdy silnik z osobna pod jego stan i parametry wiec co się musi dać poprawić................amen

no ale co to ci da w wolnossaku no co? czym wieksza dawke paliwa przepalisz skoro powietrza nie ma czym dopompowac poczytaj troche o zasadzie pracy silnika turbodoladowanego a wolnossaka i wtedy sie wypowiadaj w wolnossakach sa tak zoptymalizowane mapy jak to tylko mozliwe zeby malo palil i mial w miare moc taka jaka sie z niego da wydusic co innego w turbo tam sa duze mozliwosci