Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 97% nie, bo gdy szukałem hamowni w krk. zadnych wzmianek o nich nie bylo.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 587,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też tak myślałem, dzięki.

Opublikowano

waltech omijaj lepiej do kogos kumatego sie wybierz

Opublikowano

Koledzy wiecie może czy w Compsporcie Kraków mają hamownie ?

Ja slyszalem ze po przeprowadzce na ul. katowicka maja, ale nie jest to potwierdzona informacja. Wiem ze w Niepolomicach jest dobra hamownia. W przyszlym tygodniu bede badal tam auto po kilku zabiegach w TTC Chip Krakow. Z czystym sumieniem moge polecic Daniela i Dominika. Super chlopaki, znaja sie na swoim fachu. Teraz tylko tam oddaje auto.

Opublikowano

moje pudlo tez ma witaminki od Daniela z TTC. Rowniez jak najbardziej polecam na przykladzie swoim oraz auta kolegi :) W Niepolomicach hamownia Termanowscy - :good:

Opublikowano

Witam.

Wałkowałem ten temat zeszłej zimy, zrobiłem rok przerwy i od czterech dni powtórka. Jestem z okolic Kościana (wlkp) i po obszernej lekturze tego wątku oraz z racji odległości (ok 100 km) zapisałem mojego AVF-a w przyszłą środę na wizytę w Goodhope w Pleszewie. Dodatkowo jeszcze do 23 grudnia dają 200 zł. rabatu (ot taki prezent na święta). Myślę że 700 zł to świetna cena a i chłopaki mają dobrą opinię.

Już nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Witam.

Wałkowałem ten temat zeszłej zimy, zrobiłem rok przerwy i od czterech dni powtórka. Jestem z okolic Kościana (wlkp) i po obszernej lekturze tego wątku oraz z racji odległości (ok 100 km) zapisałem mojego AVF-a w przyszłą środę na wizytę w Goodhope w Pleszewie. Dodatkowo jeszcze do 23 grudnia dają 200 zł. rabatu (ot taki prezent na święta). Myślę że 700 zł to świetna cena a i chłopaki mają dobrą opinię.

Już nie mogę się doczekać.

bardzo dobry wybor

Opublikowano
:hi: Witam i chylę czoła dla audimaniaków i mam pytanie posiadam audi a4 1.9 tdi 110km (tyle było jak był nowy a było to bardzo dawno) silnik afn seria ile można uzyskać bezpiecznie kuców i momętu , co lepsz box czy czip i co powiecie o hamowni w Tarnowie w firmie czakram
Opublikowano

Hamowni nie znam, chip (remap) oczywiście lepszy niż box.

Opublikowano

hamownia w nazywa sie v tech i miesci sie w tarnowie

Opublikowano

vałtech, odpuśc sobie :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

odpusc waltech kolesie robia fuszery jakies

Opublikowano

Sam juz nie wiem może polecicie kogos z małopolski lub okolic

Opublikowano

wybierz sie do rogala

albo do aligatora albo ecuprojekt

zalezy do kogo masz najblizej

a nie bedzeisz zalowal ze ktos cos sfakal

Opublikowano

Witam serdecznie pytanko mam do wszystkich z woj.Slaskiego gdzie i kogo najlepiej odwiedzic w celu z chipowania A4 b5 1.8T 150konikow seryjnie i jezeli ktos miał taki silnik i chipował to ile mozna uzyskac max z tego silniczka nie ingerujac za bardzo w mechanike tylko sama elektronika? z gory wielkie dzieki za kazda odpowiedz pozdro :cool1:

Opublikowano

Witam serdecznie pytanko mam do wszystkich z woj.Slaskiego gdzie i kogo najlepiej odwiedzic w celu z chipowania A4 b5 1.8T 150konikow seryjnie i jezeli ktos miał taki silnik i chipował to ile mozna uzyskac max z tego silniczka nie ingerujac za bardzo w mechanike tylko sama elektronika? z gory wielkie dzieki za kazda odpowiedz pozdro :cool1:

http://www.dynosoft.pl/

Opublikowano
Opublikowano

Jestem właśnie po wizycie w Goodhope. Powiem tyle : seria- 144,9 KM 338,5 Nm i po około godzinie 175,2 KM 378,7 Nm

Z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić. Pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo.

Droga powrotna po takim zabiegu to już niezła zabawa.

Opublikowano

pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku...

czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze?

czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :>

pozdr

Opublikowano

Siemka, mam silnik 1.9tdi 130km i chciałbym w nim zastosować jakiś chip tuning. Znacie może kogoś godnego polecenia, który by to zrobił w woj. łódzkim? :)