Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedz do Wa-wy, nie masz daleko

http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________

pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku...

czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze?

czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :>

jak chce Goodhope zrobic to jedz do niego

vałtech-a sobie odpusc

AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku....

najpierw doprowadz auto do ładu a potem na virusa

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 587,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________

pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku...

czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :>

vałtech-a sobie odpusc

AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku....

Chyba mu chodzilo o sofcie v-techu i aeb ;)

Deva, przeciez napisal, ze mrmotors nie robi starych ecu :)

Czekaj i zrob po nowym roku w Goodhope. Vtech olej...

Opublikowano

vałtech-a sobie odpusc

hehehe bez spiny devastation :>

CoLo :good:

goodhope i tak jest faworytem i tam sie wybieram, ale zastanawia mnie ta nagonka na v-tech... chyba nie w kazdym oddziale robia czary-mary...

Podam Wam przyklad: kumpel pojechal do bydgoskiego oddzialu CC sporting przygotowanym do kajtkow: glowica dotknieta, ostry walek, dolot, wydech - gosciu ogarniety, bez jakichkolwiek obaw zabral sie za auto - wyszlo ok.100 koni i w tym setupie jezdzi juz 1,5 roku wyjmujac pudla na zawodach.

Gdyby nie to, ze w Bydgoszczy nie ma kostki do AEB program zrobilbym tam. (Bydgoszcz zdaje sie jest blizej zwiazana z Pomorzem (Kosakowo) stad moje pytanie na ich temat) - zwrocie jeszcze uwage ze te warsztaty dzielnie sobie radza na rynku i kiedy wspomniany kolega tam dzwonil to terminy byly odlegle...

Drodzy forumowicze, naprawde nie ma wsrod nas osoby zadowolonej z softu v-tech?

post napisalem w celu rozpoczecia dyskusji, a nie jakiejkolwiek reklamy wspomnianej wyzej firmy/oddzialu.

pozdr

Opublikowano

vałtech-a sobie odpusc

hehehe bez spiny devastation :>

CoLo :good:

goodhope i tak jest faworytem i tam sie wybieram, ale zastanawia mnie ta nagonka na v-tech... chyba nie w kazdym oddziale robia czary-mary...

Podam Wam przyklad: kumpel pojechal do bydgoskiego oddzialu CC sporting przygotowanym do kajtkow: glowica dotknieta, ostry walek, dolot, wydech - gosciu ogarniety, bez jakichkolwiek obaw zabral sie za auto - wyszlo ok.100 koni i w tym setupie jezdzi juz 1,5 roku wyjmujac pudla na zawodach.

Gdyby nie to, ze w Bydgoszczy nie ma kostki do AEB program zrobilbym tam. (Bydgoszcz zdaje sie jest blizej zwiazana z Pomorzem (Kosakowo) stad moje pytanie na ich temat) - zwrocie jeszcze uwage ze te warsztaty dzielnie sobie radza na rynku i kiedy wspomniany kolega tam dzwonil to terminy byly odlegle...

Drodzy forumowicze, naprawde nie ma wsrod nas osoby zadowolonej z softu v-tech?

post napisalem w celu rozpoczecia dyskusji, a nie jakiejkolwiek reklamy wspomnianej wyzej firmy/oddzialu.

pozdr

Gotowiec z vtechu pewnie bys mial.

To wiesz co, to wolabym juz moj stary soft ABT za mniejsza kase :P

Opublikowano

mam gdzieś zgrany soft z mojego starego AEB, boost 1.2 Bar-a

mi bardzo fajnie sie na nim jezdziło, zreszta jezdzi nadal na nim Kolega z forum :decayed: :decayed:

jak chcesz to go poszukam

Opublikowano

A ja juz mam podstawke pod te kosci :gwizdanie:

Wiec jak cos zapraszam :)

Opublikowano

Rob555, podstawka to chyba nie problem?

Czytanie i programowanie tej pamięci ogarnia w zasadzie każdy niedrogi programator.

Kwesta, aby osoba przed komputerem ogarniała sposób modyfikacji. A w to akurat nie wątpię.

Opublikowano

Dzięki ;) Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Opublikowano

jeśli chodzi o łodzkie znam jednego konkreta robi wszystko

chip tuning

filtry cząstek stałych

mapy startowe

vaga tez posiada

Przemko 668-701-980 polecam

robiłem u niego 3 fury pełna satysfakcja

ceny konkurencyjne

Opublikowano

Ja moge z reka na sercu polecic Mariusza z okolic Pleszewa , robiłem u niego juz 5 aut i 100% zadowolenia :) Na wiosne A4 tez odwiedzi Goodhopa ! Ponizej dokładny adres i stronka firmy GOODHOPE :hi:

GOODHOPE

Mariusz Strzelczyk

Dobra Nadzieja

ul. Ostrowska 22

63-300 Pleszew

woj. wielkopolskie

www.dyno.pl

Opublikowano

witam

chciałem poddać mojego nowego pas(zczaka)sata małej modyfikacji, mam BKC 105km w B6 kombi (1616kg), ledwo jedzie

czy mógłby ktoś polecić blisko krakowa gościa co ogarnie ten najprostszy silnik :)

odgrzewam temat bo nie wiadomo czy od ostatnich wpisów coś się nie pozmieniało

nie ukrywam że najlepiej by mi pasowało w krakowie, myślałem o COMPSPORTCIe na katowickiej ale nie wiem czy nie lepiej do Bielska jechać

ile w ogóle to kosztuje i ile dostane tak bezpiecznie ? mam nalatane pod 200kkm

Opublikowano

Kraków - Daniel TTC. Ja robilem u niego, kolega robil u niego - obaj zadowoleni. Auto od czerwca po programie do dzis 0 problemow :)

Opublikowano

a to jest jest jakiś dobry kolo ? a jak z hamownią ? daje na potwierdzenie jakieś wykresy czy mam mu na gębę wierzyć ?

jaka cena ?

Opublikowano

Na hamownie jezdza do Niepolomic do Termanowskich (tak bylo w czerwcu). Ja za Afn'a placilem 700 program + 100 hamownia. Zadzwon 602355117 i sie dowiedz wszystkiego :) Jak szukalem miejsca gdzie robic program to na roznych forach go polecali, pojechalem do niego i nie zaluje.

Teraz zbieram graty i na korekte tez do niego pewnie pojade :)

Ale niech sie wypowie jeszcze ktos kto robil u Daniela :hi:

Opublikowano

dzwoniłem, powiedział mi 1000pln, nie wiem czy nie lepiej już compsport w bielsku,

czy to już wszyscy z moich okolic ? czy jest jeszcze ktoś ?

Opublikowano
Opublikowano

octavia 2008 r 1.9tdi 105kM po modzie

golf V 1.9 tdi 105kM po zmianie przyśpieszenie

Przemko 668-701-980 lub 787-535-030 polecam ŁÓDZKIE

Opublikowano

W Lubelskim są jacyś dobrzy magicy od 1.8T? Fabryka dała APU obecnie słupek AEB.

Opublikowano

octavia 2008 r 1.9tdi 105kM po modzie

golf V 1.9 tdi 105kM po zmianie przyśpieszenie

Przemko 668-701-980 lub 787-535-030 polecam ŁÓDZKIE

takie filmiki to ja z neta moge sciagnac w dodatku moga byc wgrane gotowce wiec to niewiele znaczy jakies wykresy logi przed modem i po itp to sa wyznaczniki