Opublikowano 14 Lutego 201214 l Witam czy mógłby ktoś polecić dobrego tunera w ok. Zielonej Góry, lub ewentualnie w sąsiednich województwach?
Opublikowano 18 Lutego 201214 l Witam po ponad roku użytkowania A4 po zamianie oprogramowania nie żałuję ani złotówki wydanej w firmie ECUProject z Wrocławia.
Opublikowano 18 Lutego 201214 l Witam po ponad roku użytkowania A4 po zamianie oprogramowania nie żałuję ani złotówki wydanej w firmie ECUProject z Wrocławia. I to jest wartościowy wpis !!!!!!
Opublikowano 21 Lutego 201214 l Witam koledzy. Proszę o polecenie dobrego tunera z małopolski (okolice Nowy Sącz, Kraków), bo do Wrocławia czy Warszawy trochę dalego a czasu nie ma :>
Opublikowano 21 Lutego 201214 l TTC Kraków - robiłem tam program w czerwcu i naprawde jestem bardzo zadwolony a na dniach korekta softu bedzie rowniez u nich. Ja polecam
Opublikowano 22 Lutego 201214 l ja tez jadę do Daniela z TTC tylko czekam na marzec, a co do tych korekt o to co chodzi ? po co się je robi ? to nie jest tak że raz zrobiony program jest na zawsze ? ile kosztuje korekta ?
Opublikowano 22 Lutego 201214 l ja tez jadę do Daniela z TTC tylko czekam na marzec, a co do tych korekt o to co chodzi ?po co się je robi ? to nie jest tak że raz zrobiony program jest na zawsze ? ile kosztuje korekta ? Dalsze zmiany. Np FMIC turbo, pompki. chociaz moze byc tez korekta, bo za duzo Nm i dwumas telepie
Opublikowano 29 Lutego 201214 l Witam koledzy Ktoś poleci Dobrego Tunera z Zachodniopomorskiego lub okolice Poznania ?? wiem że Tune-up'e ale chłopakom interes się zjarał
Opublikowano 4 Marca 201214 l Poszukuję kogoś kto do tematu wystrojenia mojego auta podejdzie tak jak należy i program zrobi fachowo wiedząc w 100% co robi. Niestety ale póki co firmy które mi odpowiadały z wiadomych tylko sobie względów nie chcą wystroić mojego 1.8T AEB mówiąc że nie zajmują się tymi silnikami w których jest jeszcze linka gazu. Jeżeli chodzi o cenę to też nie chodzi o to żeby było jak najtaniej tylko ma być dobrze zrobiony program. Compsport i Rogal powiedzieli że nie zrobią. GTO do którego dzwoniłem zadeklarował się że może to wystroić ale przed podjęciem ostatecznej decyzji chciałbym mieś jakiś wybór między kilkoma tunerami. Mieszkam w Lublinie ale jak będzie trzeba to pojadę na drugi koniec Polski.