Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobrzy chiptunerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie Kogo polecacie w okolicach kujawsko-pomorskiego by profesjonalnie dodał koników mojemu 1.8T chodzi o chip tylko

Polecam BRK-Tuning Inowrocław. Wiedzą co robią :)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiec w środę jedziemy z audi do BRK opowiem na powrocie jak wszytko przebiegło

Opublikowano

Polecam Diagtronik i oczywiscie Apis Power z Warszay znam niejedno auto po modyfikacjach z tych warsztatow i szczerze polecam wszystkim :wink:

Opublikowano

Polecam CTR Tuning z Zabrza.

Tutaj galeria: https://www.facebook.com/ctrtuning

Opublikowano

Witam,

Coś innego godnego polecenia w pobliżu Szczecina lub Poznania? Generalnie szukam w zachodniopomorskim, lubuskim ew wlkp. Z tego co wyczytałem to w Szczecinie niejaki Leo, a Poznań Goodhope. Który lepszy panowie?

Opublikowano
Witam,

Coś innego godnego polecenia w pobliżu Szczecina lub Poznania? Generalnie szukam w zachodniopomorskim, lubuskim ew wlkp. Z tego co wyczytałem to w Szczecinie niejaki Leo, a Poznań Goodhope. Który lepszy panowie?

o Leo pytaj na spotach szczecinskich...koles godny polecenia nawet Robert z TUNE-UP go poleca wiec chyba warto....o tych z poznania nic niewiem

Opublikowano

Moge z czystym sumieniem polecic zaklad Goodhope. Idzie teraz jak przecinak :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam ...

Znacie może kogoś w Lubuskim??? kto by mi zrobił taki zabieg? no i ile taka przyjemność kosztuje ?

Opublikowano

A kogo polecacie z okolic świętokrzyskiego, malopolskiego bądź sląskiego?

Opublikowano
A kogo polecacie z okolic świętokrzyskiego, malopolskiego bądź sląskiego?

Slask, anderllh :-)

Opublikowano

Panowie ponawiam pytanie,

Sprawdzona osoba do zrobienia TSI. Wiem, że TDi ogarniaja prawie wszyscy, jednak TSI już niekoniecznie.

Opublikowano

Witam. Polecacie kogoś z okolic Dąbrowy Górniczej kto zajmuje się chiptuningiem ?

Opublikowano
Witam. Polecacie kogoś z okolic Dąbrowy Górniczej kto zajmuje się chiptuningiem ?

Kolega anderllh z forum, dynosoft z Katowic, Ctr z Zabrza :wink:

Opublikowano

nie wiesz jak to cenowo wychodzi ?

Opublikowano
nie wiesz jak to cenowo wychodzi ?

Przypuszczam ze Anderllh najtaniej i najlepiej.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

napisałem już ;) dzieki za info

Opublikowano

Panowie, polecam firmę PGTuning - użytkownik pgt na naszym forum. Człowiek ogarnięty w temacie, można powiedzieć nawet pasjonat. Zrobił parę diesli u mnie w rodzinie, wiem że i moi znajomi są bardzo zadowoleni z jego modów. Bez wahania podejmuje się strojenia aut nieseryjnych. Pomiary robi na hamowni Dynomet.

Ja ze swoim AEB jestem po wstępnej diagnostyce i okazuje się, że silnik trochę nie domaga w dolnym zakresie obrotów, ale jak tylko ogarnę podstawowy serwis to mam nadzieję, że i swoim wykresem się pochwalę.

Siedziba - Żuromin. Można umówić się również w Warszawie, bo często tu bywa.

Po namiary zapraszam na priva.

K.

Opublikowano

Pokaż parę wykresów Tych Aut nie seryjnych...

Opublikowano

poka,poka też ciekawy jestem

Opublikowano

Pytania o mnie, to może ja odpowiem.

Wykresów nie będzie, bo…nigdy ich nie było. Chiptuningiem zajmuję się od kilku lat. Do tej pory robiłem to bardziej hobbystycznie – tylko lokalnie lub wśród znajomych. Zestawami 216 + AWX albo PD na sprężarce ARL nie ma się co chwalić, bo można to uznać za serię. Usługowo zajmuję się od niedawna i hamownie posiadam również od niedawna. Reszta ciekawych rzeczy jest dopiero w drodze. W końcu nie do wszystkiego da się liczyć sumy kontrolne „na kartce i kalkulatorze” ;)

Co do nieseryjnych aut – swoją naukę zaczynałem od AHU z GT22, które jedna z wielkich stajni „odesłała”, bo był zmieniony mapsensor i tego się nie da stroić. Dodam, że wtedy nie było jeszcze na forach dokładnych opisów co i gdzie dokładnie pozmieniać w sofcie, żeby było ok. Dlatego trzeba było do pewnych rzeczy dojść samemu.

Jeśli auto jest sprawne mechanicznie, to nie ma problemu z wystrojeniem nawet niestandardowych zestawów. Jest tylko warunek – trzeba wiedzieć co się zmienia w sofcie i jakie to ma fizyczne efekty. Wtedy nawet GT2256 można poprosić np. o 1,5 bara doładowania przy ok 2k RPM. I nie odmówiła :smiley: Chociaż internet mówił – nie wkładaj sprężarki z BMW, bo nie będzie dołu…

Dlatego, jeśli znam sterownik i architekturę programu podejmuję się strojenia tak seryjnych, jak i modzonych aut. Po prostu na te drugie trzeba poświęcić więcej czasu.

Przepraszam za kilka słów prywaty, ale czułem się w obowiązku coś odpisać.

Pozdrawiam i zapraszam

Paweł