Flyer Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Multi sie nie chipuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strongman Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 hmm dzieki, bede musial sie rozejrzeć za czyms mocnym znowu, bo 163 w a6 avant to dobra opcja dla emeryta chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamas00 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jest coś godnego polecenia w okolicach Rzeszowa? chodzi o silnik 1,9tdi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jest coś godnego polecenia w okolicach Rzeszowa? chodzi o silnik 1,9tdi pozdrawiam wycieczka do warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamas00 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 gdzie konkretnie i jakie koszty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Zagadaj z Rogalotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro4444 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 jezeli nie to dla mnie chipowanie multi i tiptronica to totalna porażka. Tipa w to nie mieszaj bo tam chip daje przyrost dynamiki. To nie czip jest porażką. To multitronic jest totalną porażką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu VW Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Z jest coś godnego polecenia w okolicach Rzeszowa? chodzi o silnik 1,9tdi pozdrawiam z mojej strony moją polecić firme Profituning ze Słowacji. http://profituning.sk/html/kontakt.html np. Kosice masz blisko To ta firma co zrobiła z Lupo pochodzące od Mastersa ponad 400KM i ponad 700Nm !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gal66 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A jak wyglądają koszty na Słowacji? Jeśli nie jest to drastyczna różnica, to może lepiej dać z(a)robić naszym "Mistrzom" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin87 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam:) a z kujawsko-pomorskiego zna ktoś dobrego szpeca od chip-tuningu? Pozdrawiam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam:) a z kujawsko-pomorskiego zna ktoś dobrego szpeca od chip-tuningu? Pozdrawiam :> zagadaj do gościa Rob555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin87 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam:) a z kujawsko-pomorskiego zna ktoś dobrego szpeca od chip-tuningu? Pozdrawiam :> zagadaj do gościa Rob555 Dzięki Wielkie:) ale bliżej mam do Rogala do Wawy niż do Tune-up w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a jakis szpec od benzynowcow ? czy Poznan czy Warszawa czy Wroclaw bez roznicy (moze byc i gdzie indziej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a jakis szpec od benzynowcow ? czy Poznan czy Warszawa czy Wroclaw bez roznicy (moze byc i gdzie indziej) polecam compsport w bielsku lub unitronic w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Panowie jestem z Pszczyny (pomiedzy Katowice - Bielsko), przymierzam się do chiptuningu, ale mam dylemat gdzie sie wybrać....... Czy ktoś z was przerabiał może w 44tuning.pl ? Siedziby mają w OPOLU, WARSZAWIE i ŁODZI. Na stronie można sprawdzić jaki średni przyrost można osiągnąć itp.... Nie interesuje mnie ile kilometrów zrobie żeby zrobić chiptuning, intersuje mnie dobrze wykonana robota. Nie chce co jakiś czas jeżdzic i robić poprawki itp itd........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob555 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Oddzial dynosoft katowice ew Compsport w bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Oddzial dynosoft katowice ew Compsport w bielsku dokładnie , dwaj świetni tunerzy których masz pod nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 moze to juz bylo omawiane, ale mam pytanko, przykladowo jakas firma by mi wgrala jakiegos wiruska, okres gwarancji juz mam skonczony w ASO, to czy jak mi cos siadze w aucie np turbina lub cos innego to czy mi to naprawia w ASO ? oczywiscie placone money :gwizdanie: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jeśłi chodzi o Bielsko-Białą to słyszałem pochlebne opinie o firmie ecusoft http://www.ecusoft.pl/ podobno działali oni jeszcze zanim chłopaki z compsportu zaczęli się tym interesować.Ostatnio się dowiedziałem że jeden z moich znajomych grzebał u nich auto(które notabene virusował zaraz po kupnie-9lat temu) i bardzo sobie ich chwali i też mi pisał że co do compsportu to ma mieszane uczucia. Może ktoś ma o nich jeszcze jakieś zdanie wyrobione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro82 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jeśłi chodzi o Bielsko-Białą to słyszałem pochlebne opinie o firmie ecusoft http://www.ecusoft.pl/ podobno działali oni jeszcze zanim chłopaki z compsportu zaczęli się tym interesować.Ostatnio się dowiedziałem że jeden z moich znajomych grzebał u nich auto(które notabene virusował zaraz po kupnie-9lat temu) i bardzo sobie ich chwali i też mi pisał że co do compsportu to ma mieszane uczucia. Może ktoś ma o nich jeszcze jakieś zdanie wyrobione... ja tez moge polecic ecusoft robilem u nich 2 lata temu moja a4 z 150 na 180ps smigo do dzis bez problemowo (ps ,szwagier byl tam niedawno na sprawdzenie wszystko supcio!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi