reks99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam, ja w piątek byłem u Rogalottiego i jestem pod dużym wrażeniem kunsztu i wiedzy człowieka. To co zrobił z moim autem to prawdziwy majstersztyk. Soft uszył na miarę i choć fachowcem nie jestem, dokładnie wiedział co robi. Efekt, moje 116 KM, którymi byłem kompletnie zdruzgotany po zakupie mojego A4 B7, przerodziło się w auto dające przyjemność z jazdy. Po piątkowej wizycie, w sobotę zrobiłem trasę na Mazury, tę samą którą robiłem tydzień temu i na prawdę nie chciałem wysiadać z auta. Na dodatek spalanie nawet chyba odrobinę spadło przy znaczącym wzroście tempa podróży. Reasumując gorąco polecam! P.S. Chips to dopiero początek, zbieram dodatkowe graty do tego 1.9 i niebawem znowu zawitam u Witka na kolejny etap :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam, ja w piątek byłem u Rogalottiego i jestem pod dużym wrażeniem kunsztu i wiedzy człowieka. To co zrobił z moim autem to prawdziwy majstersztyk. Soft uszył na miarę i choć fachowcem nie jestem, dokładnie wiedział co robi. Efekt, moje 116 KM, którymi byłem kompletnie zdruzgotany po zakupie mojego A4 B7, przerodziło się w auto dające przyjemność z jazdy. Po piątkowej wizycie, w sobotę zrobiłem trasę na Mazury, tę samą którą robiłem tydzień temu i na prawdę nie chciałem wysiadać z auta. Na dodatek spalanie nawet chyba odrobinę spadło przy znaczącym wzroście tempa podróży. Reasumując gorąco polecam! P.S. Chips to dopiero początek, zbieram dodatkowe graty do tego 1.9 i niebawem znowu zawitam u Witka na kolejny etap :-) A jakie parametry uzyskałes po zmianie programu??[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 18:01_________________________________________________jesli juz tu jestem.. to mam takie małe pytanko.. czy ma ktos jakies doswiadczenie z tą hamownią: http://www.hamownia.com/hamownia/ szukam kogos kto mógłby mi powiedziec kilka słow o chłopakach którzy tam grzebią w autach.. jak u nich z programami, czy dają rade i w ogole..?? jeśli nie tam to mógłby mi ktoś polecic jakas inna hamownie w Łodzi lub okolicach? PS: Do Rogala mam w sumie ~100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adabra Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 koledzy a w okolicach rybnika lub gliwic czy ktos ma jakies namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 czesc !! a moze ktos mial kontakt z "chip car" kobior ? biora nie duze pieniadze i bardzo blisko ! a poza tym reklamuja sie na tej stronce!!! moze ktos przedstawic swoja opinie ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 >Witku dziękuję (po szybkiej trasie powrotnej do KR wiem, że parametry uzyskane u Ciebie są rzeczywiste, a nie wynikają ze "strojenia" hamowni albo wykresu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 >Witku dziękuję (po szybkiej trasie powrotnej do KR wiem, że parametry uzyskane u Ciebie są rzeczywiste, a nie wynikają ze "strojenia" hamowni albo wykresu) pochwal się lub zacznij temat , jestem ciekawy Panie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekQ Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Właśnie dokonałem chipa u ROGALA :>. Rewelacja. Polecam w 100%. Pierwsze wrażenie z jazdy - niedoopisania wykresik: rzućcie okiem http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bkn_chip_u_rogala-t93278.0.html Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamosor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja 2 tygodnie temu byłem w Dynosofcie we Wrocławiu (Mirasa i Daniela polecił mi ktoś z klubu -ktoś kto nie z jednego motoryzacyjnego pieca chleb jadł).W swoim aucie dokonałem wcześniej wymiany turbiny na BRD,IC centralny,no i kat do śmietnika -oczywiście wcześniej auto też było po chipie.No niestety ta niestandardowa konfiguracja raczej nie kwalifikuje się do grupówki-ale postanowiłem sprobować zadzwoniłem do znanego tunera w Warszawie (notabene klubowicza) i co ,i nic grupówka nie obejmuje takiego auta,a to że klubowicz dla klubowicza -też nic ,a nic ,żadnych kumpli 1500zł i nic mniej(to przykre myślałem że my w klubie...-po co są właściwie takie kluby-dla bezpłatnej reklamy ?) A więc Dynosoft Wrocław ,tel. do Gulu i ok"moje auto może być, czekałem na grupówkę wreszcie 5 osób ,więc ustaliłem termin ,zapłaciłem 1100 i wyjechałem innym autem ,nie chodzi tylko o to że mam teraz wyższą moc i moment. Auto chodzi lepiej mimo że jest dynamiczniejsze ,to tak jakby spokojniejsze i cichsze.Przy okazji dowiedziałem się że mój poprzedni program robiony w Poznaniu był katastrofą ,turbo które mi się rozpadło, miało do tego prawo ,bo AVF miał doładowanie 1.65 bara ,teraz na BRD mam 1.6 ,a auto chodzi dużo lepiej.Pomijam to że goście mili ,a Miras nawet po nas wyjechał ,bo z żoną błądziliśmy po Wrocku. Najistotniejsze jest to ,że auto chodzi naprawdę dużo lepiej. I jeszcze jeden wielki plus dla chłopaków z Dynosoftu ,jedna osoba zaraz po zamknięciu listy musiała się wycofać ,i było nas tylko czterech (dowiedziałem się o tym dopiero po przyjeździe ,bo wcześniej nie zaglądałem na stronę)i co i nic ,a gdyby zawołali 1500 ,to czy mógłbym mieć pretensje ?(grupówka jest od 5 osó.Zachowali się nie tylko profesjonalnie ,ale i bardzo wporządku. Szczerze ich polecam. Tak to ja kasuje ten niepotrzebny twój wpis, który jest OT w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leone1988 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 gdzie w okolicach trójmiasta można znalezć dobrego tunera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 TUNE-UP - chiptuning Gdańsk, Trakt Św. Wojciecha 377a tel: (0 58) 341-84-42, 341-72-91, 508-112-402 http://www.tune-up.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczesciarz Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 W okolicach rybnika gdzie znajde fachowca do tej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Aligator na slasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Masz wyżej jak byk napisane że na Śląsku Aligator http://www.dynosoft.pl/kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scubi206 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Czy Rogalotti robi tylko diesle czy z benzynką też się można wybrać? Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 też można jestes pewny? zawsze slyszałem ze Rogal robi tylko TDi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 też można jestes pewny? zawsze slyszałem ze Rogal robi tylko TDi... od dobrego czasu modzi juz w 1.8T w swojej octavi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 i jak mu idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 i jak mu idzie? pytaj jego,z tego co mozna sie domyslac znajac Witka to bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 jeszcze poczekam az zacznie sie cos dziac na forum w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi