WhyMe? Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 DYNOSOFT - chiptuning by Aligator - TDI TFSI JTD CDI CDTI DCI HDI TDCI i-CTDI CRD CRDI TDI D5 1.8T Katowice silniki diesel oraz benzynowe Dziękuję
rysa79 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam. Czy w Poznaniu mozecie polecic dobrego fachowca od chiptiuningu. Mam 130 konna Audi a4 z 2003r i chciałem ja troche podkrecic. Pozdrawiam:wink:
fafnasty Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 ECU Project Wrocław:naughty: Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław
Ripman Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 KreatorMocy chiptuning - Strona główna - 10/10 ocena Mazowieckie - Warszawa byłem w kilku firmach polecanych tutaj na forum, nikt moim audi po przejsciach ( bite z przodu i przez to mialo sporo nieszczelności ) nie chciał się zająć, odsyłali mnie z "kwitkiem" a ASO twerdziło ze spadek 15kucy to normalka i nie będą tego robić Panowie z Kreatora robili auto 3 dni, gdzie raczej otarło im się to o granice opłacalności. Udało się przywrócić autu "serie" i dodać 30kucy jeszcze mimo słabego turbo ( na 3k obortach różnica juz wynosiła 47 koni w stosunku do serii) Już ze względu na samą obsługę gorąco polecam.
FMX Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam ! A4 BRD 2.0 170 hp - nie wazne gdzie byle z "jajem" i fachowo ! prosil bym o kontakt osoba obcykana z tym silnikiem pozdrawiam!
Dev Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 DYNOSOFT - chiptuning by Aligator - TDI TFSI JTD CDI CDTI DCI HDI TDCI i-CTDI CRD CRDI TDI D5 1.8T Katowice silniki diesel oraz benzynowe
grejf Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 KreatorMocy chiptuning - Strona główna - 10/10 ocena Mazowieckie - Warszawa byłem w kilku firmach polecanych tutaj na forum, nikt moim audi po przejsciach ( bite z przodu i przez to mialo sporo nieszczelności ) nie chciał się zająć, odsyłali mnie z "kwitkiem" a ASO twerdziło ze spadek 15kucy to normalka i nie będą tego robić Panowie z Kreatora robili auto 3 dni, gdzie raczej otarło im się to o granice opłacalności. Udało się przywrócić autu "serie" i dodać 30kucy jeszcze mimo słabego turbo ( na 3k obortach różnica juz wynosiła 47 koni w stosunku do serii) Już ze względu na samą obsługę gorąco polecam. W żadnym wypadku nie zgodzę się z tym że są dobrzy i podchodzą do motoru z 1. szacunkiem do motoru i późniejszej jego eksploatacji, po 2. robią programy na odwal się "mocny nie znaczy dobry"...a to że mają obok zaprzyjaźnione 3 sklepy z częsciami bo to "miejsce moloch, fuszer i naciągaczy"... Namawiał mnie na regeneracje VP44 nie diagnozując nic do "znajomego", ja tam zadzwoniłem i pytam czy posiada pan stół pobierczy bosch'a, na czym pan robi pompy? ODP. a co to pana obchodzi !! i ogolnie z KM historia trwała 3-4 tyg 3 wizyty i za ostatnią argumentowałem zeby nie dawać zadnych należności w dodatku bo jeszcze się rzucał... Mój Ojciec był w ok. 2006r. 3x i za trzema razami nie dali sobie rady na optimum programu, odpowiadali mu ze 2.5 tak mają zerowa, diagnoza przyczyny blachostki spadku mocy.... dawki końskie, że turbo umieliło wirnik po 35tkm, korekty dawki VP44 "stefan" na pół Połczyńskiej, gdy przy trzecim razie mnie cholera trąciła kazałem dać tego Pana magika Jaruzelskiego do telefonu o kilka podstawowych pytań na czym stoję, byłem zaszokowany. Zerowa wiedza na temat wartości doładowania odpowiedz chwilowo uszkodzony vagcom'a... to po kiego grzyba się dotykasz panie mówię :? doić klientów !!! tutaj/inne fora na prawdę dobrych tunerów widziało programy tego oto tjunera, to nawet mapy startowe które to zrobił jak szympans są do d*p... To taki fachowiec który, na telefon z vtech'em robił auta u siebie... Mojemu koledze, w insigni tak zestroił silnik, że ma dość wszelkich chipów tak się zraził... Jeśli kolego chcesz pogadać NA ARGUMENTY, merytorycznie to zrób logi ). Bo to, że KM ma obecnie dużo zabawek i przywitał Cię miło bo to kulturalny człowiek, brakuje mu finezji, aby to robić zgodnie ze sztuką i doświadczeniem na ile te autka pojeżdźą... bo doświadczenia troszeczkę mam w tej materii Nie napisał bym tego, gdybym sam nie wygrzebał z tego g.... ojca samochodu na zasadzie (wgrać program i do widzenia)... Jak nie pamięta gdy go zapytasz to mu przypomnij allrou'da ABT od razu gdy zalożył hamownie 4x4... może jesteś zadowolony bo Cie przywitał z otwartymi rękoma doszczelnił motor i dał koksu, pojeździmy zobaczymy. Do dobrych tunerów są zapisy czasem na następny miesiąc...
posio Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ECU Project Wrocław:naughty:Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław Kto robił tam chiptuning i jak wygląda to z kosztami...?
domialex Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 ja robilem, z takim wynikiem http://a4-klub.pl/wykresy-modyfikacjach-projekty-modyfikowanych-aut-119/c5-awt-modzie-ecu-projekt-232485/ jesli chodzi o cene to moze sie jeszcze zalapiesz http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-grupowy-chiptuning-ecuproject-lista-2012r-226074/
MAGIC87 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 KreatorMocy chiptuning - Strona główna - 10/10 ocena Mazowieckie - Warszawa byłem w kilku firmach polecanych tutaj na forum, nikt moim audi po przejsciach ( bite z przodu i przez to mialo sporo nieszczelności ) nie chciał się zająć, odsyłali mnie z "kwitkiem" a ASO twerdziło ze spadek 15kucy to normalka i nie będą tego robić Panowie z Kreatora robili auto 3 dni, gdzie raczej otarło im się to o granice opłacalności. Udało się przywrócić autu "serie" i dodać 30kucy jeszcze mimo słabego turbo ( na 3k obortach różnica juz wynosiła 47 koni w stosunku do serii) Już ze względu na samą obsługę gorąco polecam. papierowe konie... wracajac od rogala auto z kreatora majace 211 Km dostało baty od 191 rogalowatych KM
hubi1981 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witajcie co powiecie o DIAGTRONIKU w Jankach ?
Ripman Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 KreatorMocy chiptuning - Strona główna - 10/10 ocena Mazowieckie - Warszawa byłem w kilku firmach polecanych tutaj na forum, nikt moim audi po przejsciach ( bite z przodu i przez to mialo sporo nieszczelności ) nie chciał się zająć, odsyłali mnie z "kwitkiem" a ASO twerdziło ze spadek 15kucy to normalka i nie będą tego robić Panowie z Kreatora robili auto 3 dni, gdzie raczej otarło im się to o granice opłacalności. Udało się przywrócić autu "serie" i dodać 30kucy jeszcze mimo słabego turbo ( na 3k obortach różnica juz wynosiła 47 koni w stosunku do serii) Już ze względu na samą obsługę gorąco polecam. W żadnym wypadku nie zgodzę się z tym że są dobrzy i podchodzą do motoru z 1. szacunkiem do motoru i późniejszej jego eksploatacji, po 2. robią programy na odwal się "mocny nie znaczy dobry"...a to że mają obok zaprzyjaźnione 3 sklepy z częsciami bo to "miejsce moloch, fuszer i naciągaczy"... Namawiał mnie na regeneracje VP44 nie diagnozując nic do "znajomego", ja tam zadzwoniłem i pytam czy posiada pan stół pobierczy bosch'a, na czym pan robi pompy? ODP. a co to pana obchodzi !! i ogolnie z KM historia trwała 3-4 tyg 3 wizyty i za ostatnią argumentowałem zeby nie dawać zadnych należności w dodatku bo jeszcze się rzucał... Mój Ojciec był w ok. 2006r. 3x i za trzema razami nie dali sobie rady na optimum programu, odpowiadali mu ze 2.5 tak mają zerowa, diagnoza przyczyny blachostki spadku mocy.... dawki końskie, że turbo umieliło wirnik po 35tkm, korekty dawki VP44 "stefan" na pół Połczyńskiej, gdy przy trzecim razie mnie cholera trąciła kazałem dać tego Pana magika Jaruzelskiego do telefonu o kilka podstawowych pytań na czym stoję, byłem zaszokowany. Zerowa wiedza na temat wartości doładowania odpowiedz chwilowo uszkodzony vagcom'a... to po kiego grzyba się dotykasz panie mówię :? doić klientów !!! tutaj/inne fora na prawdę dobrych tunerów widziało programy tego oto tjunera, to nawet mapy startowe które to zrobił jak szympans są do d*p... To taki fachowiec który, na telefon z vtech'em robił auta u siebie... Mojemu koledze, w insigni tak zestroił silnik, że ma dość wszelkich chipów tak się zraził... Jeśli kolego chcesz pogadać NA ARGUMENTY, merytorycznie to zrób logi ). Bo to, że KM ma obecnie dużo zabawek i przywitał Cię miło bo to kulturalny człowiek, brakuje mu finezji, aby to robić zgodnie ze sztuką i doświadczeniem na ile te autka pojeżdźą... bo doświadczenia troszeczkę mam w tej materii Nie napisał bym tego, gdybym sam nie wygrzebał z tego g.... ojca samochodu na zasadzie (wgrać program i do widzenia)... Jak nie pamięta gdy go zapytasz to mu przypomnij allrou'da ABT od razu gdy zalożył hamownie 4x4... może jesteś zadowolony bo Cie przywitał z otwartymi rękoma doszczelnił motor i dał koksu, pojeździmy zobaczymy. Do dobrych tunerów są zapisy czasem na następny miesiąc... Nie znam się, poprostu wyrażam opinie auto jak narazie jeździ b. dobrze - 100 lepiej niż wcześniej, części dostałem z powrotem, nowe bez watu z gwarancją, wrazie czego mam od nich gwarancje na rok jak coś się zj**ie to napisze narazie złego słowa nie powiem. Szkoda że miałeś inne doświadczenia, np. jak popytałem ludzie dostawali furi radości na punkcie "mastertuning" z piaseczna gdzie mi powiedzieli, " nie znam się na benzynach"
rob555 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Lepiej powiedzec ze sie nie zna niz udawac przed klientem ze sie zna i pozniej robic babole....
Bladderwrack Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Koledzy dajcie jakiś namiar na tego Rogalika... spróbowałbym sie umówić na wizytę
cristo81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam ja też chciałbym dołożyć mocy do autka mam[1.9 131ps A4 b6 2004 z 6-cio biegową skrzynie .Pytanie gdzie jest dobra firma w kujawsko-pomorskim okręgu i na ile mniej-więcej moge podkręcić moc Programem?
Dev Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Koledzy dajcie jakiś namiar na tego Rogalika... spróbowałbym sie umówić na wizytę nie Rogalik, tylko Rogal :polew::polew: MR-MOTORS - chiptuning / kompleksowe modyfikacje programowe oraz mechaniczne / warsztat samochodowy /
iceweed Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Poszukuje ogarniętą osobe w lubelskim która wystroi mi auto na ulicy by uzyskac jak najwieksza moc przy odwzorowaniu naturalnych warunków
Pawel_M Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Poszukuje ogarniętą osobe w lubelskim która wystroi mi auto na ulicy by uzyskac jak najwieksza moc przy odwzorowaniu naturalnych warunków Niestety ale w lubelskim nikt Ci nie wystroi auta w normalnych pieniądzach....
ctv Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wnienormalnych przy naturalnych warunkach, zapraszam do nas
iceweed Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie odpisałeś na PW więc uznanałem , że nie jesteś zainteresowany:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi