WhyMe? Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Magic, Sysiek i Andrei dziękówczka jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Najtańsza i najmniej czasochłonna oby służyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortex69dyzio Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Robicie coś jutro? Będę leciał przez czewe i chetnie bym na spota zajzal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 fajnie dziś było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugranka Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 witam, troche nie w temacie, posiada ktoś możliwości i czas żeby pomóc mi w wypaleniu filtra DPF? Audi a4 B8 2.0TDi 143KM, najlepiej Częstochowa i okolice;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 spot dzisiaj 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 i znowu sie zaczyna skasuje mi ktos bledy to przyjade na spota..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 witam, troche nie w temacie, posiada ktoś możliwości i czas żeby pomóc mi w wypaleniu filtra DPF? Audi a4 B8 2.0TDi 143KM, najlepiej Częstochowa i okolice;) Niema problemu, kup 5L benzyny + zapałki to go wypalimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugranka Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 dzieki za poważne podejście do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 to nie jest powazne podejscie... ale nie jestes pierwszy ktory tylko widzi forum jak cos potrzebuje podjedz na spota, poznaj chlopakow pogadaj i dopiero popros o pomoc takich jak ty bylo tutaj dziesiatki sami od siebie nic nie wnosza a tylko chca cos nikt nie rzada zadnej zaplaty tutaj zebys mnie zle nie zrozumial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 nikt nie rzada zadnej zaplaty tutaj zebys mnie zle nie zrozumial To za co gruby kupi kurczoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 nikt nie rzada zadnej zaplaty tutaj zebys mnie zle nie zrozumial To za co gruby kupi kurczoki ? no w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 wybiera sie ktos w niedziele na korytarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Chyba wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 kto sie nie wybiera bylo by lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 dzieki za poważne podejście do tematu... Poważnie to kup 0,7 JACKa i możemy się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 dzieki za poważne podejście do tematu... Poważnie to kup 0,7 JACKa i możemy się umówić Krotko i na temat Pare stron wstecz tez jakis pisal zeby do niego przyjechac do Kusiat bo mu sie auto wysralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Witojcie! ;D wiem że dawno się nie pokazałem na spocie... Ale ale ale to nie z mojej winy :/ zapewne nadejdzie ta wielkipomna chwiła że się tam zjawię pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 kur...... wieczorem sie zorjetowalem ze niedziela to 31.08 . urodziny corki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi