NIUNIAA4 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Sprintera juz dawno nie bylo na spocie ;( Zdaje Ci się :] Pozatem są też zloty ja wiem Ty jestes z nami zawsze ale duchowo fajnie bylo Cie wczoraj zobaczyc
ono Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Uwaga Uwaga !!! Jutro koło południa przez Wrocław będzie leciała niebieska strzała Prosze mi zrobić miejsce bo będe sie śpieszył hyhy
wojtas-audi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Hehe , no ladnie ladnie, to zostan na spota niedzielnego
wesoly1601 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli chłopaki rozumiecie... jutro blokada dróg <lol2>
piesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dobrze gadacie, bo jak zablokujemy drogi to i do niedzieli zostanie :gwizdanie: (może nie z własnej woli, ale zawsze)
sasza_kull Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jestem tutaj nowy i mam takie pytanko czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;]
wojtas-audi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jestem tutaj nowy i mam takie pytanko czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;] Oczywiscie niedziela jak co tydzien spocik pod mostem milenijnym we wrocku - a liczebnosc hmm jezeli autka to przynajmniej z 5 Zapraszamy serdecznie , moze i mi sie uda wpasc :th:
NIUNIAA4 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jestem tutaj nowy i mam takie pytanko czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;] Oczywiscie niedziela jak co tydzien spocik pod mostem milenijnym we wrocku - a liczebnosc hmm jezeli autka to przynajmniej z 5 Zapraszamy serdecznie , moze i mi sie uda wpasc :th: no ladnie tak Wojtas wprowadzac w blad nowego kolege jak to ostatnio jak zwykle Cie nie bylo a zaluj bo sie dzialo sie
wojtas-audi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 jestem tutaj nowy i mam takie pytanko czy w ta niedziele takze odbedzie sie spocik ? i w jakiej liczebnosci mam sie spodziewac ? ;] Oczywiscie niedziela jak co tydzien spocik pod mostem milenijnym we wrocku - a liczebnosc hmm jezeli autka to przynajmniej z 5 Zapraszamy serdecznie , moze i mi sie uda wpasc :th: no ladnie tak Wojtas wprowadzac w blad nowego kolege jak to ostatnio jak zwykle Cie nie bylo a zaluj bo sie dzialo sie Jak zwykle, nie pamietam kiedy bylem, czy w tym roku , co tydzien cos wypada niestety, teraz znow wesele szwagierki takze lipa brakuje czasu :gwizdanie:
ThE_ViRuS Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 no to w tą niedziele trzeba bedzoe odwiedzic spocik :):):):) auto dopiero przed uleprzaniem i upiekrzaniem bo niedawno go sciągnełem z niemiec i go zarejestrowałem no ale pokazać sie trzeba
hornet Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Siema Wrocławskie dziki Jutro pędzę do Was i zostaję do poniedziałku więc jak będę miał chwilę to pojawię się na spociku ale nie tylko może służbowym. Zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam
ThE_ViRuS Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 spoko ziom :th: . przynajmniej kogos poznam priv ze stronki pozdro[br]Dopisany: 20 Maj 2008, 23:14 _________________________________________________kurde codziennie pada mam nadzieje ze pogoda dopisze na spocik.
hornet Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 Z oleśnicy chyba nie jest daleko Nie wie czy uda mi się Was odwiedzić w niedzielę , narazie dochodzę do siebie po baletach a kolejne się zapowiadają
ThE_ViRuS Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 :gwizdanie: hohoho baluje sie . heh na spocie tez zrobimy balety :naughty: hehe Tom ty jestes z oleśnicy??
TOM22 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 :gwizdanie: hohoho baluje sie . heh na spocie tez zrobimy balety :naughty: hehe Tom ty jestes z oleśnicy?? ta Virus jestem z O-cy a na spocie raczej niebede, niedam rady.byłem tam pare razy jak golfa miałem na spotach vw
hornet Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 :gwizdanie: hohoho baluje sie . heh na spocie tez zrobimy balety :naughty: hehe Tom ty jestes z oleśnicy?? NIe wiem czy dam radę w takim tempie skończyłem dzisiaj o 8 balować i już wstałem. Idę dalej kimać. Dam znać czy żyję
NIUNIAA4 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 no witam widze ze w niedziele pod MM bedzie masa nowych ludkow, tak trzymac ja jak zwykle przyjade z moja miloscia A6. Ten spocik zapewne bedzie poswiecony wyjazdowi do Kronach :th: Zapraszam nowych
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 jestem w szoku, aktywność na spotach wrocławskich
NIUNIAA4 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Kaziu spokojnie tylko bez podniety bo sie przestrasza
ThE_ViRuS Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 dobre dobre mam nadzieje tylko ze na spot przyjada nie tylko meżczyzni ale i kobiety swomi autkami :D:D:D [br]Dopisany: 23 Maj 2008, 19:51 _________________________________________________Niedziela niedziela panie i panowie !!! Zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi